Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

gdybym pracowała w night clubie to pieniadze przeznaczałabym na cele

Polecane posty

charytatywne tj zwierzęta, na urodę - zrobiłabym sobie kilka operacji plastycznych, więc byłabym innym, lepszym, pięniejszym człowiekiem moje życie by się odmieniło :( kupiłabym sobie też chłopaka :( 😭 ';(

Gość gość
wszystko można kupić oprócz miłości... a ja tam bym wolała być biedna ale kochana

można kupić miłość pieska :P no ja też bym wolała, ale póki co jestem brzydka, głupia, biedna, wredna i niekochana, więc przynajmniej mając kasę tzn pieniadz mogłabym coś zrobić, teraxz nawet za 8 zł nie chcą mnie zatrudnić, a mysle sobie - mam figure w miarę, to czemu by nie? zresztą marzę o tym od 12 roku życia...

Gość gość
pieski też rozum mają..... niestety nie uda się.. skoro Ci to pomoże... mi to lata

wiem, ale jednak trzeba mieć kase na szczepienia, weterynarza, nie moglabym patrzec jak zwierze sie męczy, a wiele osob trzyma psa, nie ma kasy i potem zwierzaczek cierpi ;(

Pani Czkawko,jestem fanką Twojego bloga :D a co do pieska,to ponoć ma rozum 2 latka :D ja tam swojego psiaka kocham bardzo,ale facet to facet ;) Ja nie mam nikogo bo faceci lecą na duże cyce,których ja nie posiadam :( pozdrawiam Cię serdecznie :D

hahah :D dzieki Kahahaha bardzo mi miło :) ja mam duże cyce, no w miarę ;P a i tak na mnie nie lecą :D więc u mnie to pewnie kwestia osobowości i brzydkiego ryjka :P zresztą facetom zawsze coś nie pasuje, a ile masz lat? fajnie być singlem :) ja nie wiem jaki rozum ma pies, ważne że mają dobre serduszka :) pozdrawiam Ciebie również :)

no kurcze złapałam Twojego bloga przypadkiem i któregoś dnia przewertowałam całego :D trochę mi to czasu zajęło ale to dobra rozrywka ;) Ja mam 25lat ;) A Ty? Ja już singlem jestem 3lata :( Wcale to takie hahaśne już nie jest bo większość moich koleżanek juz po ślubach,dzieci mają...albo zaręczeni,a u mnie happy endu raczej nie będzie ;)

faceci to nie wiedzą czego chcą ;) Więc to kwestia ryjka nie jest ;) Oni lubią łatwe,a już najlepiej,żeby właśnie miała czym oddychać i zgadzała się na wszystko ;) takie to zawsze się ustawią ;) no cóż,niestety albo na szczęście nie jestem z tej bajki o których pisałam ;) Ja tam wiernie czekam na mojego otępiałego księcia ;)

wow całego w jeden dzień? :D podziwiam :D a myślałam,że nikt tego nie czyta :P czasem się martwię,że nie trzymam poziomu i jest zbyt wulgarnie ;( o 25 ;) ja mam 23/24 (póki co jeszcze 23 :P ) nie martw się im dłużej wyczekane tym lepiej smakuje, taką mam przynajmniej nadzieję, na pocieszenie mogę opowiedzieć, jak to całe życie byłam samotna, marzył mi się związek, no i tak pierwszy mi się trafił jak mialam 19/20 lat było idealnie i co zrobiłam? rozstałam się z nim :P później rozpaczałam, ale teraz doszłam do wniosku, że każdy ma swój czas i mój chyba jeszcze 😭 nie nadszedł :P korzystajmy z uroków wolności, chociaz no stare już jestesmy, ale mogło być gorzej ;P i nie ma sie co oglądać na innych każdy jest sobą, unikatową jednostką :P

tak otępiałego,bo narazie jest głupiutki,bo przecież dokładnie wie co do niego czuje,a mnie nie mija...:( facet szuka panny,nawet się wziął za siebie na siłke chodzi ;) Tyle,że co poznał jakąś to go w d*pe kopnęła po 2tyg? :) tak jak mu mówiłam,że tak będzie i się stało ;)Ciekawe kiedy będzie miał dość i zrozumie,że cały czas jestem bardzo za nim...

no to tak jest, że to co mamy pod ręką nie wydaje nam sie tak atrakcyjne jak to co nieosiągalne ... o nie ! zepsula mi sie spacja;/ hm takmu powiedziałaś? :D "każda Cie oleje weź mnie :P" a to jakiś Twój kumpel? może olej go też na jakiś czas, może zatęskni, bedzie sie interesował co i z kim robisz, nie wiem

No raczej,że w jeden dzień to przeczytałam :D ja miałam faceta balangowicza i w dodatku uskuteczniającego "ziołolecznictwo";) A potem sfrustrowanego filozofa alkoholika ;) No cóż ja nie lubie jak facet codziennie musi się piwa napić,a na każdej imprezie uchlać jak świnia.a,że tłumaczenia nie pomagały,że to alkoholizm,więc go zostawiłam. a jeszcze się chwalił,że ledwo dotarł do domu któregoś razu (A mieszkał z mamusią i babcią),położył się na wycieraczce,walił w drzwi i krzyczał "Otwierać k***a";) Ekstra,nie? ;) Żeby nie było,że ja wcale nie uznaje alkoholu ;) Wszystko jest dla ludzi :P ale nie trzeba się spijać codziennie ;) Tymczasem,ja uciekam do krainy snów :) Dobranoc Czkaweczko :*

My ogólnie się spotykaliśmy i było coś między nami...;) ale parą nie byliśmy... stwierdził,że nic z tego nie będzie ale jak się spotykaliśmy to działo się ;) Nie były to spotkania koleżeńskie ;) zadzwonił do mnie i się podjarał małolatką. a ja mu tylko powiedziałam,"Wiesz o tym,że kopnie Cię w tyłek?";) i tak się stało. też mówił,że pojechałn do niej bo ona z innego miasta...a ja to wiedziałam i powiedziałam "Wiem o tym" Był w szoku...bo nie mówił mi,a ja to czułam ;) Przypadek?;) Naprawdę uciekam.dodałam temat do ulubionych,więc mam nadzieję,że do napisania :)

a to takiej moczymordy żadna rozsądna laska by nie chciała,dobrze postąpiłaś! to nie miałaś szczęścia do facetów, ja odwrotnie ..zwłaszcza ostatnio...samych księciuf z bajki spotykałam ;( ale większość albo zajęta albo olewała mnie po bliższym poznaniu ;( albo ja olewałam...teraz poznałam fajnego, ale już czuję,że i tak to nie wypali :D więc dalej kręcę z kilkoma naraz :( CO ZA Dno :( dobranoc Kahahahu:* mnie też już bierze na sen... bede śnic o tym,że zapraszają mnie na rozmowe o pracę i zatrudniają! ;(

oo i jeszcze jakby któraś dziewczyna szukała pracy a umie tańczyć na rurze to jest oferta! w samym centrum miasta:) a ja głupia tańczyć nie umiem😭

Dobry Czkawko :D ja zawsze trafiałam na przygłupów ;) Teraz też ;) Pare tyg.temu przypadkiem wysłałam zapro na fb pewnemu facetowi-to syn mojej znajomej w tym samym wieku.byłam zdziwiona akceptacją...rozmawialiśmy a tu nagle co byś powiedziała na kawę? fajnie tylko on zajęty,wielka miłosc z tą panną... umówiłam się z nim,ale tak tylko zobaczyć co to za aparat...widziałam go pare razy w życiu,ale słowa nie zamienilismy.ale on i tak nie jest w moim typie...w sumie to nie mam szacunku do takich :/ fajnie się pisze z nim przez neta...w sumie dawno nigdzie nie byłam więc stąd moja akceptacja ;) A tak naprawdę to mam blokade jakąś,bo żaden facet mnie nie interesuje tylko ten Łosiek :) Więc i tak niczego w trakcie tamtego spotkanka nie zrobię ;)

nawet tak teraz widzę,że podbijał do mnie mój trener na siłowni :) całkiem niezły hehehe.i nawet mój typ ;) Ale... to podła świnia jest ;) dowiedziałam się swoimi sposobami(jak kobieta szpieg ;) ),że ma żonkę ;) A obrączki nie nosi :/ super,nie? ja już takie szczęście mam ;) a co do braku umiejętności tanecznych,to się nie przejmuj :P ja ostatnio wybrałam się na siłownię na zorganizowane zajęcia (Zwykle uskuteczniam trening lekko siłowy,bo chudziutka jak patyk jestem ale startowałam z wagi 51,3kg przy wzroście 174,po 3tyg 53,4kg.dzisiaj się będę ważyć u mojego sadysty po 7tyg.)Wybrałam TBC.zajęcia kształtujące mięśnie ud,pośladków i brzucha :) Oczywiście na wstępie jest rozgrzewka typu aerobic ;) Ale ja niestety mam kiepską pamięć choreograficzną i słabą koordynacje ruchową,więc niestety przy czymś trudniejszym wymiękałam :D wstyd niemiłosierny,bo starsze babki ode mnie sobie radziły :D ale w sumie ja na to ragowałam śmiechem/uśmiechem :] No cóż,gdybym od podstawówki zajmowała się tańcem to było by dobrze,a ja od 4klasy trenowałam piłke ręczną,potem w gimnazjum 3lata kontynuacji.a w LO 3lata koszykówki...stąd braki w koordynacji :) Zawsze byłam lepsza w grach zespołowych ;) Nawet problemem było dla mnie nauczenie się cza-czy na zaliczenie w liceum :D