Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daję i wymagam - on

Czekam z seksem na miłość i nie chcę kobiety, która bez miłości to już robiła

Polecane posty

Gość Daję i wymagam - on
Nie są dla mnie to jedyne kryteria, ale podejście do seksu na pewno sporo mówi o podejściu do życia

Gość gość
o co chodzi idiotom/ką, którzy/re najeżdżają na autora? :O akurat nie ma nic dziwnego w jego podejściu nie chce dziewicy jak reszta durnych pravików tylko kobiety, która nie zdejmuje majtek przed byle kim a te co krytykują to przeważnie te co same się puszczały i stąd też taki bulwers bo autor skreśliłby je już na wstępie i dla niego są niższą kategorią, ot co autorze masz mądre i dobre podejście ja też nie chciałabym faceta, który uprawiał seks nie będąc w związku

Rufus dał się szybko przekabacić. Ale on przynajmniej ma już poukładane. Co z nami? Ja też nie chciałbym się wiązać z taką, co miała kilku facetów.

Gość gość
"ostatni gosć dla normalnych facetów nie jest istotne, czy ich dziewczyna uprawiała wcześniej seks, z iloma i w jakich okolicznosciach/" xx oho, kurevki zaczynają się usprawiedliwiać :D oczywiście, że jest WAŻNE i przestańcie kretynki temu zaprzeczać, nie wiem co za debil wogóle wymyślił bzdurę "przeszłość się nie liczy", oczywiście, że się liczy, bo świadczy o nas i dużo mówi o naszym podejściu

Gość gość
Mirka jest niezla, czytalam pare jej postow, imponuje mi laska. Facet sie jej oswiadczyl od razu, a ona, przeciwniczka slubu, juz z 10lat bez slubu. Ma core bodajze czteroletnia, czasem sie zastanawiam co ona na kafeteri robi:):):) Chyba z czystej ciekawosci zaglada. Puszczalska raczej nie jest, seks bez uczucia dla niej nie istnieje, Ale fajnie kiedys pisala o seksie z ukochanym- az sie milo na sercu robilo. I ma wielki plus, nigdy nie obraza. Wiec przemyslcie co napisala.

Gość gość
wystarczy, mi przeczytanie w którymś z jej postów tego iż przeszłość skesualna nie jest ważna - kolejna idiotka

Gość gość
znam niejednego faceta, który ma duże wymagania i do łóźka nie pójdzie z byle kim, ba a nawet potrafi odmówić (i nie cepy, nie robi tego z powodów religijnych) i to jest coś co mi się cholernie podoba :) choć akurat kobiet z takim podejściem jest o wiele wiecej niż facetów, tak więc ciesz się, że jeste facetem, bo jako kobiecie byłoby ci o wiele trudniej znaleźć taką osobę ;)

Gość gość
a co to znaczy przeszlosc seksualna? nie wiem, 4 facetów jest oki, a piąty to już puszczalska? Co w tym złego, ze ludzie, którzy się kochaja chcą też kochać się fizycznie?

Gość głos rozsądku;
"puszczalska" to subiektywne określenie, liczy się przede wszystkim to kim był dla niej facet, jeżeli macie za sobą związki bez zobowiązań albo jednonocne roochanie to nie dziwcie się, że część facetów nie chciałoby takiej do stałego związku, jak zaufać takiej którą co tydzień miał inny? która obciąga znajomym ? albo takiej, która odrazu idzie do łóżka? facet nie ma wtedy ani poczucia bezpieczeństwa ani zaufania, oczywiście, że z tą nie liczącą się przeszłością to jest pieprzenie, bo sporo jednak zwraca na to uwagę i to jest właśnie mądre i racjonalne podejście osoby "wyzwolone" są o wiele bardziej skłonne do zdrady/flirtów niż te "porządne", czysta psychologia

Gość gość
Wolałbym kobietę, która miała pięciu bo była z nimi w związku (a przynajmniej była mocno zaangażowana) niż taką, która puściła się z jednym na dyskotece. I nie jestem prawikiem.

Gość Kawalerek
W dzisiejszym świecie jest trudno o kobietę dziewicę. Teraz trzynastolatki tracą dziewictwo tylko dlatego że wcześnie interesują się seksem i wielu młodych mężczyzn wykorzystuje tych młodych dziewczyn naiwność. Obiecują im złote góry byle się z nimi zabawić a potem spadówa młoda. Ci spokojniejsi potem mają problem ze znalezieniem cnotliwej kobiety. To gatunek prawie wymarły.

Gość gość
ano dokładnie gosc z 22.25. Przeciez jesli jestesmy w zwiazku, kochamy sie z wlasnym chlopakiem, gdzie tu miejsce na puszczalstwo??

Gość gość
gość ano dokładnie gosc z 22.25. Przeciez jesli jestesmy w zwiazku, kochamy sie z wlasnym chlopakiem, gdzie tu miejsce na puszczalstwo?? H Czy jesteście tak tępe, że porównujecie puszczalstwo do seksu w związku! Nikt nie mówi o seksie w związku a o seksie bez związku czy przygodach.

Gość gość
ja p*****le, co za debile, co ma wspólnego libido z ilością partnerów? rozumiem, że jak mam akurat wysokie libido (a miewam takie dni w trakcie cyklu, że libido jest kurevsko wysokie) to powinnam rzucać się na napotkanych facetów? :D nieraz aż mnie "rozsadza", ale mimo bardzo wysokiego libido długo byłam dziewicą, choć niejednokrotnie miałam okazję stracić je wcześniej, adoratorów nigdy mi nie brakowało, z wieloma "kręciłam", mimo to i tak wolałam stracić je z kimś po prostu odpowiednim ( nie "jedynym" bo nie wiem czy będzie tym jedynym w sensie, że nie wiem co będzie za rok, dwa, dziesięć, czy nadal będziemy razem, poza tym nie wierzę w bzdety typu "ta jedyna" " ten jedyny" ) kimś kto będzie mi pasował + będzie między nami silna więź emocjonalna, więc przestańcie żałośnie tłumaczyć swoje puszczanie się czy seks bez zobowiązań wysokim libido, bo to żaden argument, to kwestia wyboru a nie libido tłuki

Gość gość
Jak wyżej. Albo któraś daje każdemu, albo tylko temu, którego kocha. Może ich pokochać 10-ciu, ale i tak zawsze będzie 10000000 x lepsza od tej d*podajki, która daje bo jej się chce dymać. TYLE.

Gość gość
moment, autor pisze o dziewczynach, ktore robily to z wieloma partnerami. Albo za szybko szly z wlasnym chlopakiem do lozka. Wiec?

Gość gość
jeżeli, któraś twierdzi, że "kocha" po dwóch tygodniach znajomości albo po trzecim spotkaniu tudzież co miesiąc "kocha" innego to świadczy to o bardzo hoojowym pojęciu miłości, taka nie jest ani porządna ani nie porządna, jest po prostu głupia, infantylna, naiwna i niedojrzała do prawdziwej miłości, a o takiej pisze autor, ja sama spierdzielałabym od faceta, który po tak szybkim czasie wyznawałby mi miłość, trąci to też desperacją

Gość gość
a to wracając do Mirki - poszła do łozka ze swoim facetem po pierwszej kolacji. Pisała, że wiedziała, że to "to"- i cóż chyba miała rację, bo staz maja niezly, dziecko i te sprawy. Ja akurat sie z nia zgadzam, jakos nigdy zaden z moich chlopakow nie pytal z iloma spalam- chwala bogu! Odnosze wrazenie, ze takie problemy maja tylko prawiki, nie obrazajac tych normalnych.

Gość gość
zależy co rozumie przez "szły szybko do łóźka" jeżeli w czasie w którym nie ma jeszcze między nimi żadnego uczucia to wpisuje się to w "puszczalstwo" bo jaka jest różnica między laską, która idzie na całość po trzeciej randce a taką, która puszcza się w kiblu na dysce ? ŻADNA w pierwszej i w drugiej sytuacji praktycznie nie znają faceta

Gość gość
"ze takie problemy" x hah! to nie jest problem, tylko rozsądne podejście to raczej wy macie problem z tym, że nie każdy akceptuje wasze łatwe i częste dawanie doopy :D

Gość gość
no problem to raczej ma autor, a nie my- "puszczalskie"

Gość gość
"Pisała, że wiedziała, że to "to" x srała, a nie wiedziała :D to jest właśnie żałosne usprawiedliwianie się, więcej mam szacunku do kobiety, która przyzna wprost że ją tzipa swędziała i jej "się bzykać chciało" niż do takiej, która zaraz będzie zmyślała big love od pierwszego wejrzenia :D

Gość gość
z czym ma problem ? on tylko przedstawia swoje poglądy, to wy macie problem i was to widać boli, bo z tego "bólu" wymyślacie mu kompleksy, bardzo niskie libido, problemy seksualne i inne bzdety zamiast zwyczajnie zaakceptować, że ktoś ma inne poglądy wyzywa was? ubliża? nie, mówi po prostu jakie ma stanowisko w tej sprawie, a wy naskakując na niego, oburzając się i stosując personalne wycieczki pokazujecie jak to wy macie z tym problem

Gość gościówa  ,
A idz w p**du z tym tematem

Gość gość
no chyba ma problem, skoro zakłada temat z d**y wzięty :)

Gość Daję i wymagam - on
A jak prawiczek patrzy na przeszłość to już nienormalny?

Gość gość
prawiczek może sobie do śmierci czekać na swoją dziwice, nikt mu nie broni. Obawiam sie jednak,że jeśli jest to jego główne kryterium to będzie cięzko. Bo załóżmy, ze pozna już tą swoją dziewice i co dalej? Jak sie okaze wredna, sztywna itp. Rzuci? Czy bedzie przy niej trwał, bo dziwica> A lata lecą... Szkoda mi tych biednych prawików...

Gość gość
ale po co ty tak na ta przeszlosc patrzysz? Poznaj najpierw dziewczyne, zobacz co soba reprezentuje, a nie tylko puszczalska, czy nie puszczalska.

Gość gość
"Poznaj najpierw dziewczyne, zobacz co soba reprezentuj." Ilośc partnerów też to określa poprzez jej odpowiedzialnosc, dojrzałośc uczuciową, skłonnośc do kontrolowania instynktu. Ja nie wybieram tylko partnerki ale i matke swoich dzieci. Moze mi latwiej trwac przy tym postanowieniu bo jestem lubiany, mam wielu znajomych nie czuje potrzeby byc z kims na sile. jednoczesnie taka zachowawczosc kobiety nie musi oznaczac malego libido czy tez nudnej osobowosci a podejrzewam ze wrecz przeciwnie bo majac wysokie libido latwiej sie przyzwyczaic do pożadania a jednoczesnie bedac szczesliwym i zadowolonym z zycia nie szuka sie szczescia i radosci tylko w seksie a wiekszosc osob z bogata przeszloscia seksualna jest nudna i ma monotonne zycie.

Gość gość
"Poznaj najpierw dziewczyne, zobacz co soba reprezentuj." Ilośc partnerów też to określa poprzez jej odpowiedzialnosc, dojrzałośc uczuciową, skłonnośc do kontrolowania instynktu. Ja nie wybieram tylko partnerki ale i matke swoich dzieci. Moze mi latwiej trwac przy tym postanowieniu bo jestem lubiany, mam wielu znajomych nie czuje potrzeby byc z kims na sile. jednoczesnie taka zachowawczosc kobiety nie musi oznaczac malego libido czy tez nudnej osobowosci a podejrzewam ze wrecz przeciwnie bo majac wysokie libido latwiej sie przyzwyczaic do pożadania a jednoczesnie bedac szczesliwym i zadowolonym z zycia nie szuka sie szczescia i radosci tylko w seksie a wiekszosc osob z bogata przeszloscia seksualna jest nudna i ma monotonne zycie.