Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daję i wymagam - on

Czekam z seksem na miłość i nie chcę kobiety, która bez miłości to już robiła

Polecane posty

Gość gość
Eee... Dla facetów, którzy szukają kobiety na trwały związek, jej przeszłość seksualna jest bardzo ważna. Co innego jak była w jednym, długim związku, który się rozpadł, a co innego jak miała 10 związków przelotnych. Taka to już... maratonka.

Gość gość
ostatni gosć dla normalnych facetów nie jest istotne, czy ich dziewczyna uprawiała wcześniej seks, z iloma i w jakich okolicznosciach/ vvv To ja jestem nienormalny bo puszczalskiej i jakiejś k***y bym nie chciał.

ja uwazam ze milosc jest jedna i na zawsze nie ma takiego czegos robilam robilem to z milosci sama przyznasz napewno w glebi duszy ze jesli dzis nie jestescie razem( nie licze smierci ukochanej osoby ) ze to nie byla milosc tylko milosna przygoda normalny sex bravo dla ciebie autorze tego postu moglbym o sobie powiedziec to samo

dla mnie jest to istotne bo nie jestem normalnym facetem tylko mężczyzną z krwi i kosci i dla mnie to wazne z iloma kobieta spala :) sorry greory takie sa moje normy obyczajowe i spanie z kims tak dla jaj czy dla sexu ja tego nie trawie i niezniose bo to nie miesci sie w moich normach obyczajowych !!

Gość rrroookkkooo
Dokładnie! Każdy normalny marzy o dziewicy, a nie latawicy! No chyba, że na jednorazową przygodę. Ale dla mnie to bleeeeee. Taka przechodzona jest strasznie nieapetyczna.

Gość gość
brunet dokladnie tak jak piszesz skoro byla milosc to czemu juz jej niema? Wiekszosc zwiazkow kobiet to fikcja i udawanie milosci. Ida do lozka nie z milosci a sprzedaja sie by zatrzymac faceta ktorego juz usidlily a wydaje im sie odpowiedni na partnera. Ja tego nie akceptuje. Tez najchetniej chcialbym dziewice moze zaakceptuje gdy moja przyszla partnerka nia nie bedzie ale musialby to byc max 1 partner i po dlugim zwiazku .

Gość gość
Każdy tak ma, a jak myśli, że nie, to kiedyś się przekona. Zaczną się wyrzuty, a w końcu myśl, że miała wielu partnerów doprowadzi do rozpadu związku. Kobiety szanujcie się!

Każdy facet marzy o dziewicy?? Błagam Was, wiekszej bzdury nie słyszałam :) Każdy facet chce mieć z***bisty seks- cała prawda o mężczyznach. Teorie tutaj głoszone to teorie mężczyzn, którzy seksu nie uprawiali. I jakos muszą to, chyba sami przed soba, usprawiedliwić.

Gość Do Mireczkowata
Hahahahah!!! Z***bisty sex będzie z czasem, a lafirynda na żonę? No, thanks!

Gość Ruuufffuus
Mireczkowataaa musisz być babką, która dużo daje. I do tego jesteś super. Szybka babka na szybki numer. Wybacz, ale żaden mężczyzna szukając życiowej partnerki nie spojrzy nawet na taką "rozrywkową" jak Ty.

Gość Ruuufffuus
To ty kłamczuszka jesteś!

Gość Ruuufffuus
Bo ty pewnie przed tym swoim, to też mało doświadczona byłaś. I tu Cię mam! :D

heheh, znowu pudło :) Według kafeteryjnych norm byłam puszczalska. Przed moim obecnym i ostatnim facetem miałam...pieciu albo sześciu. Ba, zeby było lepiej, z obecnym poszłam do łóżka od razu. Więc według kafeteryjnych norm, powinien mnie "kopnać w d**ę" :) A on, matołek jeden, oświadczył się. Tak więc chłopaki, moze zakochajcie sie, pokochajcie porządnie, a zaraz Wam przejdą te bajdurzenia.

Gość gość
wow to są jeszcze tacy faceci??..

Gość Ruuufffuus
Ej, a jednak kłamczuszka! Bo chyba ten, który się oświadczył nie ma świadomości, że panna Mireczkowata była "puszczalska"? Chyba panna Mireczkowata nie chwaliła się tym zbyt nachalnie?

po dziesieciu latach związku naprawdę nie ma między nami tajemnic. Żeby było śmieszniej, ja miałam więcej facetów niż on lasek :) Chcę Wam tylko uswiadomić, że przeszłosć seksualna, nie jest taka ważna, jak to, czy dana osoba jest szczera, kochająca, zabawna, podobna do nas. Nie jest tak ważna jak chemia między dwojgiem ludzi, ani tak ważna jak motyle w brzuchu. Szkoda mi troche tych chłopaków tutaj piszących te brednie o szanowaniu się. Bo tak się spinają z iloma to dziewczyna nie spała, w jakich okolicznościach, itp. że za chwilę już nikogo sobie nie znajdą. No bo która dziewczyna zaakceptuje chłopaka, który na dzień dobry będzie pytał z iloma spała??

Gość Ruuufffuus
Mireczkowata, widać, że fajna z ciebie osóbka, wesoła i elokwentna, ale i tak Ci we wszystko nie wierzę! I życzę szczęścia na nowej drodze życia :D

Ruufuus- a dziękuję, dziękuję. Mozesz nie wierzyć, ale wszystko, co napisałam to szczera prawda. Może dlatego, że fajnego gościa spotkałam? W każdym razie Tobie też życzę dużo szczęcia! I więcej luzu w podejściu do kobiet i seksu. Pozdrawiam.

Gość Daję i wymagam - on
Ja nie dorabiam żadnej ideologii, po prostu chcę kobietę która będzie do mnie pasować

Gość gość
no tak bo facet ma akceptować jakąś puszczalską co nie różni się niczym poza przebiegiem od dziwki. To, że Wam nie przeszkadza puszczalski facet nie znaczy, że nam tak samo.

Gość Ruuufffuus
Dzięki! A co do mojego podejścia do kobiet i seksu, to niespodzianka! 16 lat w związku, duże libido i sex z moją panią na 6! Tylko, że ona była dziewicą (choć ja przed związkiem nie byłem święty :) ) Wiesz co? Chyba "puszczalska" "puszczalskiej" nie równa. Pozdrawiam Cię ciepło i może rzeczywiście chłopaki powinni spojrzeć na to trochę inaczej. Nie wiem, nie znam się, ja swoje "nietknięte" szczęście mam.

Ruuufuus- fajny z Ciebie chłop. może wywal ze swojego słownika określenie "puszczalska"? Bo jakoś mi do Ciebie nie pasuje :) Swoją drogą, z tak długim pożyciem, co my robimy w tym temacie?? :)

Gość Ruuufffuus
"Puszczalska" znika z mojego słownika! Co ja tu robię? Nuuuuda. Pani nad morzem, ja dojeżdżam dopiero we wtorek, bo obowiązki. Oglądam siatkówkę w telewizji i tak sobie piszę...

o szczęściarzu:) Ja w robocie jeszcze, ale zamykam lapa- lecę do dziecka, bo juz telefony "kieedy będzieesz". Miłego wieczorku!

Gość gość
mireczkowataaa Chcę Wam tylko uswiadomić, że przeszłosć seksualna, nie jest taka ważna . Szkoda mi troche tych chłopaków tutaj piszących te brednie o szanowaniu się. Bo tak się spinają z iloma to dziewczyna nie spała, w jakich okolicznościach, itp. v A chciałabyś faceta co wcześniej chodził po burdelach?

Gość Ruuufffuus
Trzymaj się Mireczkowata! A do reszty. Kuźwa, poczytajcie posty tej laski wyżej, bo może to ona właśnie ma rację? Dobrze, że ja nie mam już tego dylematu :)

Gość gość
wg niej to, że kobieta się puszcza nie ma znaczenia więc zadaje proste pytanie czy jej by nie przeszkadzało wybrać faceta, który chodził po burdelach.