Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daję i wymagam - on

Czekam z seksem na miłość i nie chcę kobiety, która bez miłości to już robiła

Polecane posty

Gość gość
Czekałam do ślubu ,nie chciałam zgrzeszyć ,myślałam tak jak ty zostałam zgwałcona wiec tracę na całej lini ale faceci też .

Gość Daję i wymagam - on
Przykro mi, że tak się stało. :( Naprawdę nie wiem co Ci napisać. Nie wiem kiedy po czymś takim czas zaczyna goić rany :(

Gość gość
Ale zdaje się, że założyłeś temat o kobietach, które mają taką przeszłość, a nie o tym, czy ty byś tak mógł..?

Gość Daję i wymagam - on
Wolałbym dziewczynę, która ma podobne podejście do mnie

Gość gość
No tak, to już wiemy. Tak samo jak to, że przez całe lata nie znalazłeś żadnej i nie czujesz sie z tym szczęśliwy. Świetny sposób na zmianę smutnej rzeczywistości - trzymać się dalej swoich "ideałów". Geniusz! Możesz już grzać łóżko dla swojej wybranki.

Gość Daję i wymagam - on
A może nie chodzi tutaj o ideały tylko o to, że ciężko mi poznać partnerkę?

Gość gość
No, jeśli wybrzydzasz, bo - jak sam zresztą stwierdzasz - nie widzisz powodów żeby z tych żałosnych ideałów rezygnować, to jasne, że ci ciężko kogoś poznać :D Przepraszam, czy ty jesteś idiotą?

Gość Daję i wymagam - on
A czemu niby żałosne? Poza tym teraz i tak nie mam gdzie nikogo poznać, bo dużo pracuję

Gość gość
Tak, teraz będziesz drążył kwestię określenia, bo nie masz żadnej sensownej odpowiedzi. Ale skoro już chcesz wiedzieć - to jest żałosne, bo trzeba mieć jakąś irracjonalną paranoję, duże kompleksy, ewentualnie nawiedzone religijne poglądy, żeby do tego stopnia przeżywać czyjąś przeszłość seksualną. Nawet mając zerowe doświadczenie - jeśli taka osoba jest normalna, tylko miała pecha to nie będzie to dla niej problem. Jeśli ktoś jest prawiczkiem/dziewicą, bo jest zrytą osobą, to będzie zakładał właśnie takie tematy i przeżywał. Teraz dużo pracujesz, a wcześniej co robiłeś, że nikogo nie miałeś, byłeś w kosmosie?

Gość autor tematu z androida
wczesniej? mialem rozne kompleksy, mialem wrazenie ze jestem brzydki i jestem posmiewiskiem

Gość gość
"Czekałam do ślubu ,nie chciałam zgrzeszyć ,myślałam tak jak ty zostałam zgwałcona wiec tracę na całej lini ale faceci też ." Jak możesz mylic g***t z dobrowolnym oddawaniem sie facetowi?

Gość seks bez  zwiazku
zazwyczaj srednio o kobiecie swiadczy

Gość Daję i wymagam - on
No i co by miała widzieć bardzo doświadczona dziewczyna w prawiczku?

Gość wiekszosc kobiet
doswiadczonych woli facetow doswiadczonych

Gość zablokowany nick
no przeciez nie wyjde specjalnie za maz,zeby moc uprawiac seks:D

Gość gość
Lol nie rozumiecie ze autor chcial wam dac do zrozumienia ze istnieja takie osoby jak on dla ktorych seks to cos wiecej niz chwila przyjemnosci i szukaja osob o podobnym podejsciu. Nikt was nie potępia ze uprawiacie seks z kim chcecie ale pokazuje ze osoby ktore chca czekac nie powinny sie tego wstydzic oraz swoich wymagan w czasach gdy media robia od najmlodszych lat nam pranie mozgow i promuja rozwiazly styl zycia gdzie niema miejsca na rodzine, ludzie sa co chwile w innym zwiazku, dzieci nie maja autorytetow wychowuja sie bez milosci.

Gość gość
Kobiety chcą r****czy dlatego nie chcą się zgodzić na istnienie takich mężczyzn jak autor!

Gość gość
"Kobiety chcą r****czy" Błąd kobiety sa uległe. Ulegaja r****czom a jak trafia na takiego mezczyzne co czeka z seksem to albo jest on niepewny siebie i nie potrafi jej zdominowac albo kobieta czuje ze uwaza ja za gorsza a to nie to samo co zdominowana. Jest jeszcze jedna sprawa ze kobiety dla podbudowania swojego ego szukaja osobnikow ktorzy moga sie zmienic pod wplywem impulsu a takim impulsem ma byc ona. I nawet jak ja zdominuje ona czuje ze jej ego wzrasta. Dochodzi do tego jeszcze presja otoczenia i kolezanek na posiadanie faceta, o potrzebach seksualnych juz nie wspominajac.

Gość gość
mnie to ciekawi, że wszyscy "faceci" tu tak dobrze sie na kobietach znają, wiedzą czego one chcą, jakie są, jak je zdobywać (wszystkie co do jednej :D ) a i tak są sami :D To troche śmieszne jak sie czyta jak facet sie użala nad sobą i całą wine zrzuca na kobiety. Oczywiście ja nie mowie, że kobiety czesto winy nie maja, ale nie można uogólniać. Takie zachowanie jest mega nie męskie i żałosne po prostu

Gość gość
nie dorabiaj ideologii do tego, że kobiety chcą r****czy chodzi tylko o seks.

Gość gość
dla ciebie na pewno szkoda tylko że możesz tylko pomarzyć :D

Gość gość
jak chcą r****czy ... każdy facet był kiedyś prawiczkiem, a skoro kobiety takimi gardza to jak r****cz stałsie r****czem?

Gość gość
użalanie się? Popatrz na statystyki i na te ciągłe użalanie się kobiet jakich to złych partnerów mają. A to bije, zdradza, poniża, kontroluje itd. Nie dziw się, że później mężczyźni wnioskują, że chcecie złych facetów czy wręcz d*pków bo to nie może być przypadek, że tyle kobiet wybiera taki a nie inny typ faceta. I jeszcze jak kobieta nie potrafi się przyznać, że wybrała złego faceta tylko jej się taki "trafił" to po prostu aż brak słów.

Gość gość
wiesz to na tym forum raczej nikt ci nie napisze jakiego ma fajnego partnera bo to nie o to w nim chodzi. No pokaż mi te statystyki ! :D

Gość gość
w tej chwili nie mam do nich dostępu. Ale zobacz ile kobiety narzekają na swoich partnerów, że przychodzą pijani do domu, że cała opieka nad dzieckiem jest na ich głowie, że je biją, że porzucają z dzieckiem takie przykłady można mnożyć w nieskończoność. Nie wiem dlaczego kobiety wybierają takich złych facetów? Co nie znaczy, że każda takich wybiera. Czy Wy macie jakieś skrzywienie dzisiaj czy coś>? Może Ty jako kobieta potrafisz wyjaśnić tą sytuację?

Gość rewizorrr
Autor ma rację. Faceci nie lubią przechodzonych. A na starość co? Będzie ją grzmocił łyżką po głowie i mówił: "Ech, jak sobie przypomnę żeś ty cnoty nie miała..."

Gość gość
q

Gość ostatni gosć
dla normalnych facetów nie jest istotne, czy ich dziewczyna uprawiała wcześniej seks, z iloma i w jakich okolicznosciach/ Przeszłosc seksualna jest na jednym z ostatnich miejsc w wyborze kobiety. Niestety, u mężczyzn, którzy maja problemy z włąsna seksualnoscia, niską samoocena (jak autor) jest to jedno z głównych kryteriów.