Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia20-21

Jak odzyskać faceta

Polecane posty

Gość mysia20-21

Witam serdecznie. Mieszkam od 18 miesięcy z facetem. Poznaliśmy sie przez internet, on z Niemiec i dla niego wyjechałam. Jest rozwodnikiem, ma syna i ciągle problemy z bylą. na wakacje jak jechaliśmy jechał do rodziny byłej na kawe i ja tez musiałam. Akceptuje swoją rodzine jej a na moją psioczy. Ciągle słyszałam, że pomimo iz mój jezyk jest coraz lepszy, jego była nauczyła sie go szybciej i lepiej, że źle gotuje, jego była robiła to lepiej. Że jestem gruba, przytka, że mam w lusterko spojrzeć. W domu nic nie robił, ja od rana miałam kurs niemieckiego, później do pracy i pomimo, to zawsze sprzątałam, prałam i był obiad. Jak nie bylo obiadu dostałam @@@e. A on przychodził ciągle po pracy do domu, i co ja posprzątałam bałagan robił. Nie wytrzymywałam tego psychicznie, moja cała rodzina jest w Polsce. I pożaliłam sie komus na gg a on to przeczytał i powiedział, że jestem zakłamana,mysle tylko o sobie i jestem gorsza suka od jego byłej. A na następny dzień plącze, jak to mnie bardzo kocha i ze nie chce mnie stracić. Obecnie oboje mamy urlop on z synem w de, a ja w polsce u rodziny. od dwóch dni sie nie odzywa, twierdząc, że to taka miłość. Ale, że niby musi przemyśleć, bo ja go bardzo kocham i przeprosiłam, że go obgadalam. Ale oczywiście to moja wina. Moja wina, że jego synek ma fochy, ciągle słyszałam on jest na pierwszym miejscu a Ty później. Wysiadają mi nerwy i psychika, ponieważ w domu w polse mam mame chora na raka, babcie w krytycznym stanie... Proszę o pomoc co mam zrobić.

Gość nxnx
a rzuć dziada w cholerę

Gość .pomocna.
Marysia, przeczytaj jeszcze raz na spokojnie to co sama napisałaś. Dlaczego Ty w ogóle jesteś z tym facetem. Za co go pokochałaś ? Czy on ma jakieś zalety ? Bo z tego co piszesz wyłania się obraz nędzy i rozpaczy. Uciekaj od tego typa najdalej jak możesz, to toksyczna miłość. Tego kwiatu jest pół światu.

A w temacie jest, "jak odzyskać faceta". Słusznie że bez znaku zapytania na końcu. NIE ODZYSKIWAĆ. Odpowiadam. Samotność mniej boli od zdrady czy czegoś takiego o czym tu czytamy.

Gość gość
wracaj do Polski, do matki i babci, bo ten facet to jakieś ZERO :O

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )