Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ladna kobieta)

zostawil mnie,obudzilam sie z marazmu....TERAZ JESTEM PIEKNA,schudlam

Polecane posty

zmieniłam styl, kolor wlosow.dziewczyny naprawdę można się otrzasnac!

Gość gość
fajny wątek :) a długo minęło od rozstania? długo Ci zajęło otrząsanie?

8 lat :)

Gość Szymson
a kogo to ku rvo wy r*****a obchodzi?

Gość gość
a widujesz go teraz? może teraz by chciał z Tobą być? :D

normalnie faceci się za mna ogladaja,bardzo schudłam,fajnie się ubieram,mam ladne wlosy ,nowa fryzura,inny klolor... .Bardzo się się ciesze ta odmiana

Gość ac ac ac ac
Szymson jestes świnia beznadziejna jak mozesz? Piszsz zeby pisac ,czy przez to ze sie nudzisz?????

Nie widuje go bo zmarł w zeszłym roku na HIV

podszyw, minelo ok 6 miesięcy,ryczalam za nim ,brałam prochy

podszyw to niebylo snieszne,wez się palnij w leb czlowieku

szymson przecież nie musisz czytac)

Gość hsderwyrwa
Autorko....jak mnie zostawila moja wilka milosc..tzn.wtedy myslalam ,ze to jest moja wielka milosc to zalamalam sie....schudlam tak jak Ty,zmienilam kolor wlosow.....po latach jak spotkalam X to az zbladl z wrazenia jak mnie zobaczyl.......dzis mam satysfakcje :D

I fajnie,że zrobiłaś to dla siebie :).Ja też jakiś czas po rozstaniu zmieniłam fryzurę i kolor włosów.uważam,że kobiecie czasem przydaje się taka zmiana. Gdy jesteś z kimś piękniejesz bo chcesz się podobać a gdy zostajesz sama to piękniejesz by zobaczyć żal w ochach byłego.

Tak widział mnie,nie zapomnę jego zdziwenia) Dziewczyny jedyne co moze pomoc to odmiana!nic innego Blaganie o powrot smsy placz,nie to nie to! tylko odmiana

Gość ONA I ONA
Naprawde nie kumam takich kobiet jak ty co to gdy maja faceta to przestaja dbac o siebie, tyja i są zaniedbane. A jak tylko sa wolne to nagle super laska bo trzeba przeciez upolowac kolejnego:-( żałosne to ... Byłam wczesniej w długim zwiazku bo 8 lat i zawsze dbałam o siebie, teraz ejstem w kolejnym juz rok i codziennie ćwicze brzuszki, ładnie sie ubieram, maluję, bardzo dbam o włosy i zęby. Jak wyjdę za mąz to tez bede o siebie dbała! Współczuję twojemu kolejnemu facetowi który nabierze się na tą chwilową laseczke która teraz jestes🖐️

Gość Szymson
tylko zrozumcie ze... oni maja na serio was W DU PIE, mozecie byc miss pakistanu a oni i tak maja wy j****e w wasza osobe

hsderwyrwa dokładnie tak jak "mój"teraz wiem ze się podobam,ale nie chce mieć faceta,cche się bawic i cieszyc życiem, On ma kogos ,zostawil mnie dla niej,bolalo.ale to już przeszlosc.Sama jestem zdzwiona ze tak to dziś odbieram, zupełnie inaczej '

Gość gość
ale co innego jest kobiety, gdy facet zostawia dla innej, a co innego gdy po prostu tak, gdy zostawia dla innej, boli bardziej i wtedy trzeba o siebie zadbać, żeby się lepiej czuć.

ONA I ONA możesz pisaac co chcesz, ja juzsie nie przejmuje, mi jest dobrze wiec...mam to gdzies

Gość gość
Zgadzam się z ona i ona. Tak to dokładnie wygląda - macie faceta to zaniedbujecie się, a po rozstaniu "polujecie na kolejnego", więc trzeba się upiększyć. Znajdziecie tego następnego i co? I powrót do dawnego wyglądu, taka prawda, bo albo ma się we krwi dbanie o siebie albo nie. A jak byłaś gruba, zaniedbana i brzydko ubrana to co się dziwisz, że cię rzucił.

Szymson ale ja go mam teraz tez w d***e, nie rozumiesz, teraz się lepiej czuje,mam powodzenie po co mi on?

Gość hsderwyrwa
ONA I ONA - ja bardzo zmienilam sie po rozstaniu z wielka miloscia.....schudlam,zmienilam kolor wlosow i dzis czuje sie W KONCU atrakcyjna..jestem ze swoim obecnym facetem 8 lat i wygladam prawie tak samo jak sie poznalismy....PRAWIE bo schudlam od kad sie poznalismy......a ten co mnie zostawil,co sadzilam ,ze jest moja wielka miloscia dzis na moj widok slini sie i to nie jest tlyko moje zdanie..... ....i zeby nie bylo nie przechwalam sie

przecież to działa we dwie strony, faceci tez az tak bardzo nie dbaja o sebie, czyz nie tak? ja nie poluje , oni poluja na mnie ja nie chce faceta, jest mi dobrze jak jest

Gość ONA I ONA
żałosna jestes wiesz!! wspolczuje twojej kolejnej ofierze która sie an to nabierze. Pewnie po raoku zwiakzu zaczniesz znowu tyć, fryzura zaniednbana i tłusta!! załosne jestescie! Nie dziwie sie ze facet cie kopnoł w d**ę! O siebie dba się zawsze i robi sie to dla SIEBIE a nie dla faceta czy po to aby kogos upolować!! twoj facet jak cie zobaczył to pewnie pomyslał sobie " no tak schudła, zadbała o siebie bo szuka kolejnego jelenia...."

spotkal inna, oszukiwal mnie, bedac ze mna spotykal się z nia,ona wiedziała ze jest ze mna,niezle się bawili moim kosztem,

moze i jestem zalosna,nie interesują mnie twoje opinie,tlusta nie bylam pisz co chcesz

nie szukam jelenia Skoro cchial odejść mogl mi to powiedzieć a nie za moimi plecami spotykal się z inna.

PO ROZSTANIU, bardzo się zalamalam, było mi przykro ze tak postapil,bralam prochy i nic mnie nie interesowala,,,,tak wtedy bylam zaniedbana,,,przez niego.......ale to już historia zamknięty rozdzial w moim zyciu

Gość gość
ONA I ONA tu nie chodzi o to zeby znowu stac sie zaniedbana po znalezieniu chlopaka. Ja bardziej historie autorki odbieram tak, ze miala ona faceta, ktorego kochala ale on ja zostawil dla ladniejszej, bardziej zadbanej wiec autorka uswiadomila sobie, ze czas sie zmienic (nie po to zeby znalezc faceta ale tez dla samej siebie).

Gość ONA I ONA
Ale co tu soebie uświadamiać??? Człowiek powienien zawsze byc zadbany, dbac o siebie i robic to głównie dla siebie. jesli nie czujesz takiej potrzeby to jest to tylko chwilowa zmiana. Atorka dorwie kolejnego, rozkocha i wtedy pokaże swoja prawdziwą stronę- zaniedbanej kobiety.