Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz ladna kobieta)

zostawil mnie,obudzilam sie z marazmu....TERAZ JESTEM PIEKNA,schudlam

Polecane posty

Gość ONA I ONA
autorko jak to rpzez niego byłas zaniedbada??? Nie no kurwica mnie bierze!! zaniedbana byłas bo ejsteś taka fleją ze jak doriwe faceta to ma wszytsko gdzieś. Co tu ma do tego facet???

Dziewczyno nie rozumiesz ze ja to dla siebie zrobiłam?przeplakalam wiele nocy, nei chce opisywac jak bardzo ciepialam, przez ta odmiane lepiej się czuje,nei biore prochow itd...nie rozumiesz?

Gość hsderwyrwa
Ja autorke tematu rozumiem w 100%..tez zmienilam sie dla samej siebie...rano patrzac w lustro (i nie tylko rano) podobam sie sobie samej....i innym tez:D

A ty w kolko jedno i to samo piszesz....nei bylam zaniedbana,on mnie zostawil , nowa kobieta nowe wrazenia itd.,,oklamywal mnie, sypial z inna Bylam ZANIEDBANA po rozstaniu z nim ...nie chciało mi się nawet z lozka wstać, jak myślisz jak wygląda człowiek w takim stanie?ATRAKCYJNIE? Wiec jeśli nie rozumiesz nie pisz glupot

Gość hsderwyrwa
ONA I ONA Ale co tu soebie uświadamiać??? Człowiek powienien zawsze byc zadbany, dbac o siebie i robic to głównie dla siebie. jesli nie czujesz takiej potrzeby to jest to tylko chwilowa zmiana. Atorka dorwie kolejnego, rozkocha i wtedy pokaże swoja prawdziwą stronę- zaniedbanej kobiety. ------------- Ja jak mialam wiecej kg.to bylam zadnaba....teraz jak mniej kg.tez jestem zadbana......to czy ktos ma wiecej kg.czy mniej nie swiadczy o ym czy jest zadbany czy nie!!! M

Gość ONA I ONA
a czemu dopiero po zerwaniu taka zmiana w was zaszła?? czemu nie dbałyście podczas zwiazku o soebie?? teraz nagle robicie to dla siebie, a co wczesneij nie wiedziałyście jak fajnie możecie wyglądac??? To jest tylko na chwilę, jak juz dorwiecie kolejna ofiare i stwierdzicie ze on was nie opuisci to jestem pewna ze znowu sie zapuścicie

hsderwyrwa Dokladnie tak)teraz jak patrze w lustro uśmiecham się,cche mi się wychodzić, bawic, tanczyc.Juz nie musze prochow brac

Gość hsderwyrwa
" czemu nie dbałyście podczas zwiazku o soebie?" Ja dbalam o siebie!...ale duzo jadlam...mialam ciezki okres i na bank ten facet nie zostawil mnie bo bylam grubsza niz dzis......wtedy wazylam okolo 68-70 kg. przy wzroscie 167 a dzis waze 49 kg......wtedy bylam blondynka a dzis jestem szatynka.....po prostu wtedy bylam glupia,mloda...Jemu chodzilo o jedno a zmienilam sie....no nie wiem....kazdy zmienia sie z biegiem lat...jedni na lepsze,inni na gorsze!!!!

Gość gość
dziewczyny, ale powiedzcie jak się wziąć w garść? bo ja nie potrafię, mam robić jakieś ćwiczenia, a ciągle zwlekam na później.

Gość hsderwyrwa
"To jest tylko na chwilę, jak juz dorwiecie kolejna ofiare i stwierdzicie ze on was nie opuisci to jestem pewna ze znowu sie zapuścicie" ---------- Ofiare??? o czym Ty piszesz???? 😠 Penwie Ty tak myslisz i myslisz,ze inni sa tacy jak Ty....za duzo myslisz!!!! Ja juz pisalam,ze jestem w zwiazku od 8 lat...wnet bedzie 9 i dbam o siebie......nie wyobrazam sobie aby zapuscic sie bo jst sie w dlugoletnim zwiazku..... PS.Ten co mnie zostawil to chodzilo mu tlyko o jedno i bylismy ze soba nie caly rok wiec ONA I ONA nie wiesz w ogole o czym piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hsderwyrwa
Poza tym tutaj chodzi o pewnosc siebie..jak porzucona kobieta w koncu wyjdzie z dolka psychicznego to czuje ,ze musi cos w sobie zmienic....i wtedy nabiera pewnosci siebie i jak ktos uwierzy w siebie to wtedy inni tez wierza w Ciebie!!! PS.Kobieta badz facet jak zmienia np.miejsce pracy, miejsce zmaieszkania albo partnera to czesto zmienia cos w sobie....przynajmniej tak maja kobiety:P

Gość gość
nie piszcie do żyda szymszona, przecież to goowno

Gość mio-mio
ona i ona, ale już to widzę, że ty to robisz dla siebie...twoje posty temu przeczą "och! nie dziwię się, ze cię zostawił bo byłas taka i taka" ty to robisz, aby cię nie zostawił twój facet...wiec owszem robisz to dla siebie, ale motywacją twoją jest zatrzymanie faceta. A autorka zrobiła to po to, aby dobrze się poczuć, więc ona bardziej to dla siebie zrobiła... I w ogóle jesteś strasznie agresywną babą, mało kobiecą, wiec zadbaj jeszcze o coś oprócz wyglądu, bo on i tak przeminie... Autorko, gratuluję! :)

Gość gość
A co powiecie na to byłam z facetem 2 lata , chorowałam na tarczyce przytyłam 16 kg wiedział że jestem chora ale miał to w d***e . Zostawił mnie. Teraz po lekach powoli wracam do siebie schudlam juz 12 kg. I to byla moja wina ??? Ze mnie zostawił ? Pomyślcie troche.

Gość gość
I tez cierpiałam minęlo juz 7 miesięcy wyszłam do ludzi . Też bylam na prochach wyłam cale dnie i noce bo go kochałam , wiedząc że jestem chora zostawił mnie jak śmiecia. Teraz niechce go znać , ale marze by nadszedł taki dzień że mnie zobaczy . Teraz jestem mega laska , naszczęscie choroba ustapiła , też autorko zmieniłam fryzure ,los mi wynagrodził to wszystko awansowałam na wyższe stanowisko. Mam tylu adoratorów że głowa mała ale boje sie wiązać , żeby nie przeżyć tego samego .. Ale wiem że kiedyś może sie odważe . Narazie jest dobrze jak jest. Autorko pozdrawiam cie wiem co czujesz , przeszłam przez tą samą gehenne. Ale teraz marze by ten mój d*pek świetej Pamieci mnie zobaczył i mu gol skoczył co zrobiłł !!!

Gość gość
ONA I ON strasznie mi ciebie zal, musisz miec naprawde duzo kompleksow :/ zajmij sie naprawianiem swojego zycia a nie prawisz jakies moraly innym autorko gratulacje :) widac ze nie tylko zewnetrznie doszłas do siebie ale i chyba charakterku nabralas :) pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość hsderwyrwa
10.07.13 gość - fajnie,ze juz jest OK.Swietej pamieci?To On nie zyje????Cos zle napisalas,....