Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te laski robią po troje,czworo itd dzieci kiedy w kraju bieda panuje. Niezłe są

Polecane posty

Gość gość

Wiem,nie u każdego jest bieda,ale u większości Polskich rodzin tal! Ale tutaj na kafeterii przecież każdą stać na 4-5 dzieci :D a potem temay:potrzebuje ciuszków. Skąd bierzecie na tyle dzieci? Tyle rodzin nie może sobie pozwolić na drugie. Pewnie wpadają a potem głupio tłumaczą planowały i stać je :D

Gość swetisen
Zazdrosc przez ciebie przemawia,ze sie mnie czepiasz? Stac mnie na jeszcze 10-ro dzieci. I kazdemu jestem w stanie zapewnic nowa wyprawke i nowe ciuszki w kazdym wieku. Jak tak cie to boli to podaj adres, wysle ci paczke charytatywna.

Gość gość
to samo robią wyjeżdżając za granicę ....aż wstyd ! dziecioroby

Gość gość
Tak k***a a męzowi co zapewnisz? Roz*****e krocze :D Ja nie planuje wcale dzieci. Nie mieszkam w Pl więc daruj sobie paczkę,mogę Tobie wysłać :D

Gość gość
Idź płodź dzieci a za co je wykarmisz :D Autorka ma racje

Gość swetisen
Moje krocze nie ucierpialo:P za kazdym razem mialam cesarke. Widze jestes z tych biedakow co musialy opuscic kraj zeby zarobic na chleb. Wspolczuje.

Gość swetisen
Mam sie tlumaczyc z czego dzieci utrzymam? Nie musze sie tlumaczyc. Bo jakbyscie zobaczyly w jakich warunkach mieszkam to by wam szczeki z zazdrosci poopadaly,wiec lepiej zamilczcie. Ale to nie wasza sprawa.nie przyszlam sie chwalic.

Gość gość
Wyślj foty dzieciorobie cwany zobaczymy z chęcią :)

Gość swetisen
Mozesz sobie tylko pomarzyc.

Gość swetisen
Mozesz sobie tylko pomarzyc.

Gość gość
kiedy wreszcie Polki zaczna zyc wlasnym zyciem, a przestana sie wpierdalac w czyjes?:P

przeciez nie kazda tutaj pisze ze ma/planuje 5-tke;-) a te co planuja to pewnie stac - wiec w czym problem?;-)

Gość gość
ta pewnie powpadały w większości i głupie udają :P

Nie rozumiem jaka to niby wpadka jak się z kimś bierze ślub, współżyje i planuje rodzinę. Nie ma 100% antykoncepcji ;) Jakoś kiepsko porównywać normalny związek z większą ilością dzieci i matkę, która ma x dzieci z x partnerami. Czepcie się tramwaju ;P

Gość gość
biede to będziesz miał ciemniaku za 30 lat jak nie będzie komu pracować na twoja emeryturę, jak więcej ludzi będzie szerzyc takie jak twoje debilne poglądy propagujące bezdzietność. Brawa dla matek, dobrze ze jesszcze ich troche zostało w tym porąbanym kraju

oj tam, bardzo dobrze, że ludzie mający dobrą sytuację materialną decydują się na więcej dzieci. Gorzej, jak kilkoro dzieci ma rodzina, której na nic nie starcza. Gdybym miała warunki, sama zdecydowałabym się na trzecie dziecko. Pomyślcie, jak będzie wyglądała Europa za 30 - 40 lat, która nacja będzie dominować?