Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z sikaniemm podczas porodu?

Polecane posty

Gość gość

Moje pytanie może jest głupie ale nurtuje mnie ono. Będę pierwszy raz rodzić niedługo i czytam dużo o porodach. Wszędzie pisze to samo i że np. często przed porodem robi sie lewatywę, że można podczas porodu popuścić kał. A co z moczem? ja mam malutka pojemność pęcherza hehe i jeszcze przed porodem naprawdę często chodziłam siku, a teraz chodze jeszcze częściej. Jak to jest z sikaniem podczas porodu?

Gość gość
ja normalnie chodziłam sie wysikac

Gość gość
ja mialam cewnik zalozony

jak jesteś w stanie, to idziesz do ubikacji, jak nie to dostajesz basen. Nie martw się.

Gość gość
a jak parłyście itp to popuszczałyście mocz? interesuje mnie to bo naprawde nie mam kogo zapytać wsyztskie kolezanki i bratowa miały cc.

Gość gość
Ja się posikałam przy porodzie ale miałam to w d***

Gość gość
Ja normlanie chodzilam do toalety. Przed partymi proszono mnie bys zrobila siku(do toalety)ale nie dalam rady,wiec zalozono cewnik i okazalo sie ze nie dalam rady bo pecherz byl pusty. Wiec sie nie martw.

Gość gość
to ja będe popuszczała strumieniami, bo nawet teraz w ciąży podczas wymiotów za każdym razem dosyc dużo moczu popuszczałam :(

Gość wwweee
ja trafiłam do szpitala z bardzo szybko postępująca akcją porodową i nie zrobili mi lewatywy, bo już nie było czasu..na szczęście od chwili gdy poczułam skurcze (poród trwał łącznie 5 godz. w tym 1 w szpitalu) dostałam rozwolnienia (organizm sam się oczyszczał)...na porodówce wymiotowałam między skurczami ;) Tak więc na porodówce wszystko się może zdarzyć...jak nie dołem to górą..:P