Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia25.

Kochanek mnie zdradzil !!!

Polecane posty

Gość gość
Facet zawsze wychodzi cało, a kobiety opłacają to często przepłakanymi nocami i ciężko im ponownie zaufać. Facet znajduje inna i dalej dobrze sie bawi. A my czujemy się nic niewarte, ale to prawda, że same się o to prosimy. Dlatego zastanówcie sie koleżanki czy warto.

Gość kochanka szczęśliwa
...ja mam kochanka i na razie nie zapowiada sie zeby byly jakies tragedie . dobrze sie zabawiamy ze soba ot co . chyba nic nas nie laczy tylko ze jak tu czytam ze jak jest zazdrosc to juz jest wiecej niz tylko sex to sie sama zastanawiam czy ja tez moze go nie kocham . troche mnie wkurza jak nie spotyka sie ze mna bo musi z zona cos zrobic . mowi ze niby nie sypiaja razem . ale boje sie ze klamie .

Gość gość
no oni wszyscy maja zony z ktorymi nie sypiaja i ktorych nie kochaja, niby toksyczne zwiazki a ty jestes ta idealna

Gość kochanka szczęśliwa
...czyli myslisz ze mnie oszukuje ?

Gość gość
to czemu zony nie zostawi??????????????????????????? oszukuje

Gość gość
Wez sie dziewczyno puknij w glowe. Mnie moj kochanek nie dosyc ze z zona robil w konia to sie jeszcze okazalo ze ma inna. A z zona to niby taki nieszczesliwy a ze mna mial jak w niebie. Zona gnebila a ja podbudowywalam. Ale ja sie na szczescie nie wczuwalam bardzo. Wymazalam numer, kazalam sie odczepic i poszedl w diabli.

Gość kochanka szczęśliwa
...ale my nie z takim zamiarem zaczynalismy zeby byc razem . krotko to trwa wszytsko . ale rzeczywiscie mowil ze sa nieszczesliwi z zonka . ze jak jest ze mns to zapomina o problemach . czasem mysle ze moglibysmy byc szczesliwi ale boje sie zeby mnie tez zdradzal .

Gość gość
hahah to straszne, skoro zdradził żone to jakie ma skrupuły żeby zdradzić kochanke. Kobieto śmieszna jesteś , myślalaś że on Ci wierny będzie skoro nawet żonie nie był której ślubował wierność???

Gość gość
nigdy bym sie nie zgodzila byc ta 3 neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Izabelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to kochanek moze zdradzic?? :D:D:D to oczywiste ze jak koles zdradza zone to i kochanke wymieni za jakis czas na inna, oj naiwne baby :D

Gość get free lalallala
Powiem Wam lepszy numer :D Moj eks zdradzal zone ze mna, potem ja zostawil, niby jakos bylismy razem. W miedzy czasie uprawial sex z innymi. Zostawil mnie, i stworzyl zwiazek z jedna z tych przypadkowych pan. Ale oczywiscie ja ze mna zdradzal. Potem stwierdzil ze tamta to nie to i znow zaczal do mnie podchody, myslalam ze on serio to robi. I co sie stalo? Wpadlam na niego kiedys przypadkiem jak szedl z tamta za reke, okazalo sie tez ze planuja wspolne wakacje :D Wiem napiszecie ze to ja jestem w tym wszytskim najglupsza, doskonale zdaje sobei z tego sprawe ale czegoz nie robi milosc z czlowiekiem. Nanwieksza porazka mojego zycia ;)

Gość gość
kochanek nei moze zdradzic, bo to nie jest zwiazek

Gość gość
get free to niezle glupia bylas ale chociaz sie smiac z tego umjesz wez to jako nauke

Gość gość
mnie chcial jeden skusic i do dzis zaluje ze sie nie dalam, ale nie chcialam sie zeszmacic... ale mam pytanie diewczyny czy powiedzialyscie jego zonie/dziewczynie? czy warto czy lepiej nie?

Gość gość
ale ogolnie to ryczec mi sie chce, bo rok jestem sama... nie umiem juz drugi raz zaufac:((((((

Gość get free lalallala
Wzielam, wzielam chociaz ja tez fair nie bylam bo mialam rodzine, ale dla tamtego gotowa bylam wszytsko zostawic. No i sama teraz jestem i swietnie sie z tym czuje. Nigdy juz nikogo nie zdradze bo teraz wiem jak to jest kiedy ktos zdradza. Jak boli

Gość get free lalallala
Lepiej byc samemu niz stac sie cudza zabawka ;)

Gość gość
masz racje, moze poznam kiedys kogos wartosciowego na stale:)

Gość gość
ale powiedziec dziewczyne zeby ja ostrzec???

Gość gość
Nie ;)

Gość gość
hmmm dlaczego nie? zeby sama sie przekonala?

Gość gość
Tak.

Gość gość
ale dlaczego? serio pytam

Gość gość
Nie zastanawiaj się nad tym, ciesz że ona go ma :)

Gość gość
ok, dzieki, boze chron mnie przed takimi facetami:)))

Gość gość
grzech zawsze rodzi cierpienie i jest wiele przekazów z góry ze takie co zdradzają i i wiaza sie z osobami na 3 to idą do piekła ewentualnie jak ktos sie za nie modli to pójdzie do czysca

Wcale mi nie żal kochanki, która świadomie w chodzi w rodzinę. Masz dziś 25 lat, zaraz będziesz miała 30 lat, być może męża i dzieci ale wówczas będą młodsze, które chętnie będą zastępować ciebie, dla niektórych zmanierowanych panów już jesteś stara - wolą 18-latki. ALE SPROWADZA SIĘ TO DO TEGO, ŻE TO PANOWIE RZĄDZĄ NAMI KOBIETAMI. A MY KOBIETY SAME POZWALAMY NA TO I SIĘ NIE SZANUJEMY. Same dajemy mężom przyzwolenie na zdradzanie. Młode dziewczyny same decydują się na taki układ. Ja jestem żoną takiego łajdaka, który teraz próbuje się naprawiać ale dla mnie to droga do naszego końca. I przebadałam ten jego grunt zdrad. Drogie panie, niektóre dały się oszukać, i nic nie wiedziały o żonie i dzieciach, inne wiedziały ale myślały, że są wyjątkowe i były też takie opłacane. Niektóre bez skrupułów wchodziły do naszego mieszkania i robiły to przy zabawkach naszych dzieci gdy byłam poza domem. Kiedy wszystko wyszło na jaw to o każdej jednej mówił, że to ku...a, że one w ogóle się nie szanują, że same pchają się do łóżka, nawet imiona myliły mu się tych dziewczyn przy innych dziewczynach, nawet niektórych imion nie pamiętał, a jak pytałam czy któraś miała męża, chłopaka to jego to nie obchodziło ani czym ona się zajmuje ani co robi na co dzień, interesowało go tylko czy chętnie rozłoży nogi bo wtedy zapominał o problemach. Oni nie mają jednej kochanki, oni chcą rozkoszować się zdobywaniem kilku. A co do żony nie łudźcie się, że nie sypiają z żonami. Sypiają i to regularnie, tulą, całują, zabierają do kina, na wczasy, do restauracji, kupują drogie prezenty a nawet układają finanse tak jak żona sobie życzy. Żona to taka mamusia, jest przy największych kłopotach, troszczy się o męża i dzieci, ich związek dojrzał z miłości a nie seksu, choć może nie ma 25 lat to jednak nie sypie się po bokach i czeka w domu. Facet nie zaufa kochance z którą łączy go seks, dla niego jest ona łatwa i prosta i ostatnia na żonę, bo jednak zdecydowała się na trójkąt. Poza tym nawet raczej nie myśli o tym oni traktują kochanki jak przedmioty do zaspokojenia. Liczy się tylko jak wyglądasz a co sobą reprezentujesz NIE! On ma już w domu kobietę od strony umysłowej. Zatem dziewczyny szanujcie siebie, ja nigdy nie interesowałam się żonatymi ale oni tak, wręcz czasem robiłam takim wstyd, było i jest dla mnie obrzydliwe, że taki du...k roznosi HPV i inne zarazy kosztem rodziny. Panowie to tchórzliwe św...e, tylko 12% zdecyduje się opuścić żonę dla kochanki a reszta chce tylko mamusię i zabawki....taka jest rzeczywistość. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich panów ale ponoć co trzeci się przyznaje czyli połowa na pewno. DO KOCHANKI, weź olej tego d...ka i olej żonatych facetów to największe kłamliwe św..e, zazdroszczę ci tej sytuacji, że ty to możesz zrobić tak w łatwy sposób, współczuję tej żonie, że ma takiego męża jak ja ruc...a pospolitego. Ktoś tu pisał o facetach, którzy zawsze wychodzą po takich skokach cało. A to raczej nie tak, znam takiego co tak skakał i żona odeszła z dzieckiem 10 lat temu. Do tej pory skacze ale czuje się bardzo samotny, chciałby bardzo odzyskać żonę i czeka ciągle na nią. A już wiele mogłabym wymieniać w swoim środowisku, że ci co zdecydowali się porzucić rodziny po ok, roku chcieli wracać ale już nie było do czego, więc picie, panienki, picie, panienki...dno.

Gość olusia25.
Ojejciu jak sie temacik rozwinął . Chyba mnie przekonalyscie że nie warto tego ciągnąć . Troszku sie ludzilam ze moze ja coś źle robię . No ale teraz to chyba rozumię . Dobre jest takie forum . Trzeba ostrzegać inne oszukiwane dziewczyny żeby może jak ja pomyślały nad tym jak źle robią . Dziękuję .

Gość gość
Pewnie, że nie warto.Odejdz póki między Wami nie rozwinęło się żadne uczucie.Z tego pieca chleba nie będzie,a tylko szkoda Twoich nerwów