Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzadona

Jestem z jagienko na masarzu erotycznym w wielkim mieście.

Polecane posty

Gość Rzadona

Witam, dzisiej wybraliśmy sie z jagienko do wielkiego miasta pozwiedzac. Jagna skorzystała z oferty masarzera i poszła a ja czekam. Mamy zamiar zajechac do zoo bo widzialysmy z daleka pare sztuk krów holenderskich podobno. Mało tego jest tutej galeria chandlowa i nie zamieszkamy jej odwiedzić. Podobno maja duże przeceny. Czy możecie polecieć jakieś fajne miejsca do zwiedzania dla dwóch atrakcyjnych dziewczyn?

Gość Rzadona
Może i jagienka trochie uroda grzeszy, ale za to ma inne zalety jak np. Hmm... Można ja łatwo na coś namówić i wcisnonc jej każdy kit i wiele wiele innych atrybutów pozytywnych,

Gość Rzadona
Ja natomiast sama slodycz i cukierki ach nic dodać nic zminusowac. Ładna powabna inteligętna czaryjonca ekskluzywna mondra radosna miła przyjemna wszechwiedzonca o wszechumiejonca. To cała ja bez dwóch zdań, bo jeszcze mogłabym coś dopisać ale nie chce zanudzac

Gość Rzadona
Ej chłopaki czemu na nas nie lecita? Jesteśmy wolne jak ptaki, dwie samotne dziewice orleanskie w wielkim mieście. Spotkamy sie na lodach albo w Mac donaldsie

Gość Rzadona
No no rzuciliscie sie na nas jak mucha na świnie. Szczerze mówionc spodziewałam sie innej erekcji

Gość Rzadona
Przyjechały dwie niewiasty do dużego miasta Chciały napić sie hierbaty oraz ugrysc ciasta. Lecz nie majo przewodnika i żadnego sponsora, Dlatego mowio o tym mieście ze to wielka obora.

Gość Rzadona
Obora obora jest tutej w miescie

Gość Orfeoo
Dzoanno czy zdjeabys majtki swe dla mnie za zlotniki?