Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivi-ka

Wybaczyć mężowi zdradę dla dobra naszego maleńkiego dziecka ?

Polecane posty

Gość Vivi-ka

WITAJCIE !! Mam 28 lat i 3 miesiące temu urodziłam śliczną córeczkę. Mieszkam zagranicą, mąż jest obcokrajowcem... Dokładnie 3 tygodnie po porodzie dowiedziałam się o zdradzie męża. Spakowałam jego rzeczy i kazałam mu się wyprowadzić-zrobił to bez żadnych problemów . Gdy odwiedza córkę to przeprasza i błaga o wybaczenie ..w Jego oczach widać prawdziwe łzy i ból oraz żal za to , że tak mnie skrzywdził .I tak jest do dnia dzisiejszego !! Nie ułatwia mi tym pozbieranie się po zdradzie bo każda Jego wizyta i próby rozmowy ze mną łamią mi serce i tak naprawdę to nie wiem co mam robić ?? Od kilku dni natomiast zaczęłam strasznie tęsknić za mężem..brakuje mi seksu i przykro mi, że mała nie dorasta w pełnym domu. Zaczęłam również zastanawiać się czy nie dać nam szansy ? Odpowiedzcie mi proszę dziewczyny, które zostały zdradzone, jak było w waszym przypadku ? Czy to prawda, że jeśli raz zdradził to zrobi to ponownie ? POZDRAWIAM !

Gość gość
NIE !!! dziecku tez nie jest potrzebny ojciec zdrajca

Gość gość
zwariowalas?po piorodzie nie moglas wspolzyc to poszedl sobie inna pobzykac.okazal Ci zero szacunku.Ciebie wszystko bolalo po porodzie a on bzykal:Osorry ale gowno chyba wiecej jest warte niz ten facet.

Gość Vivi-ka
myślę, że Jego zdrada nie ma nic wspólnego z dzieckiem .Dla córki może być najwspanialszym ojcem ! Pytanie, czy będzie już zawsze wiernym mężem ?!

Gość gość
"Od kilku dni natomiast zaczęłam strasznie tęsknić za mężem..brakuje mi seksu" Widać co was już tylko łączy. A tak swoją drogą to widać jak macie nasrane w mózgu! Facet obcokrajowiec, pewnie przystojny, r****cz a już masz zamiar wybaczyć mu zdradę a jakby to był polak to zostawiła byś go za znacznie mniejsze przewinienie!

Gość nie nie nie...
NIE !

Gość Vivi-ka
Kocham męża i tęsknie za nim i co w tym złego , że brakuje mi również seksu? Chyba to zrozumiałe ?!?

Gość gość
kopnij go w d**ę i poszukaj sobie innego męzczyzne który bedzie cie szanował

Gość buhahahagfah
kolejna z ciapatym? niech zgadnę...czarny??? :-(((( Wróc do niego bo kto bedzie chciał białą kobiet z czarnym dzieckiem?

Gość gosc niedzielny
nie :O zdradzil raz , zdradzi kolejny :O:O wspolczuje takiego meza :O:O brakuje ci seksu- umow sie z kims na randke ;)

Gość gość
wiesz co? ja nie wybaczylam i uwazam ze dobrze zrobilam choc prosil i blagal i plakal. Ale mogl wczesniej myslec glowa a nie czym innym. Jak zdradzil raz to i kolejny bedzie. Nie ma zlituj sie.

Gość gość
a kto ją zechce z dzieckiem :-O autorko masz przesrane zycie teraz

Gość gość
w Jego oczach widać prawdziwe łzy i ból oraz żal '' prosze cie nie badz naiwna ! to gra biorąca ofiare czyli ciebie na litość , mój były też wył krokodylimi łzami a układał sobie zycie z inną w razie jakbym nie dała się omotać , to są frajerzy i kurwiarze oni sie nie zmieniają zapamietaj to !

Gość gość
sorry ale jak zdradzil cie jak bylas w ciazy albo po porodzie to na pewno bym nie wybaczyla...

Gość gość
ja facet i wiem że w tej kwestii meni i kobiety mają odmienne poglądy,ale uważam ,że jeśli idzie tu o dobro dziecka,to możesz dać mu drugą szansę,jeśli sytuacja by się powtórzyła,wtedy należało by takiemu drzwi pokazać.

Gość Vivi-ka
gość niedzielny tydzień temu na urodzinach u koleżanki poznałam pewnego mężczyznę .Nie zraziło go to , że mam malutkie dziecko i prosił o spotkanie ale ja nie potrafię iść na kawę a co dopiero do łóżka z innym mężczyzną niż mąż :( Może za jakis czas ale nie teraz i dlatego odmówiłam mu randki .

Gość Vivi-ka
do buhahahagfah o jakim ciapatym mówisz ? Kto to taki ? Mieszkam we Francji a mąż jest tubylcem

Gość gość
ciapaty tubylec:D

Gość Vivi-ka
do gość 14:02 zdradził mnie przed samym porodem i to jest najgorsze właśnie !!

Gość gość
dokladnie, pewnie jakis arab...bo tam tego pelno.

Gość gość
"w Jego oczach widać prawdziwe łzy i ból oraz żal za to , że tak mnie skrzywdził .I tak jest do dnia dzisiejszego" hahahahaha proszę Cię... mój mnie uderzył. już pół roku jak prosi o wybaczenie - nic z tego, zostawiłam go i nie wrócę i widże jak już mu powoli przechodzi... ;) także wiesz, daruj sobie.

Gość gosciowa
Nie. Bo co, bo bedzie Cie zdradzal w najciezszych dla Ciebie momentach.

Gość gość
to rodowity Francuz z Algierii, hehe

lepiej wychować dziecko samej niż razem z mężem-tatusiem dziwkarzem bez żadnych zasad i wartości, takie jest moje zdanie

Gość gość
Czemu masowo pakujecie się w związki z takimi facetami? Tylu wartościowych mężczyzn wszędzie a Wy najgorsze odpady wybieracie!

Gość gość
daj mu szansę!

Gość gosciowa
A mnie najbardziej bawi fakt jakoby autorce o dobro malenkiego dziecka chodzilo. Przynajmniej tak jest w temacie. Podczas gdy naprawde to jej o wlasna d*pe chodzi. Tylko przyznac sie do tego nie chce.

powinnas wybaczyc bo tak nakazuje nasza wiara.jednak jesli nie zgodzisz sie na jego powrot to nie powinnas sie juz z nikim wiazac bo bedziesz zyla w grzechu.poswiec sie dla dziecka.

Gość Franki bez kochanki
"myślę, że Jego zdrada nie ma nic wspólnego z dzieckiem" - dobrze myślisz!!! Ale brak Ci konsekwencji; Twoje ewentualne wybaczenie TEŻ nie ma nic wspólnego z dzieckiem. Przestań wciskać kit o jakimś dobru dziecka. "zaczęłam strasznie tęsknić za mężem..brakuje mi seksu" I nie zadawaj tak beznadziejnych pytań jak to: "Pytanie, czy będzie już zawsze wiernym mężem ?!" Zawsze wiernym mężem to się jest od zawarcia związku małżeńskiego do jego zakończenia. On stracił swoje "prawictwo"; dlaczego pytasz czy zawsze już będzie "prawiczkiem"? Chcesz z nim być to bądź i nie wymyślaj jakichś bzdurnych tłumaczeń. Stawianie jakichkolwiek warunków też nie ma najmniejszego sensu jeżeli on sam postawiwszy je sobie z własnej nieprzymuszonej woli i tak ich nie dotrzymał. :(

Gość gość
Ja nie wiem xczemu tak duza wage przykładacie do wiernosci. Człowiek nie jest stworzony do tego by całe zycie być tylko z jedną osobą, to sie nudzi, wazniejsze jest to ze kocha. Dla zasady bym go pomęczyła i z fochem pozwoliła wrócic, da isę kontrolowac bo bedzie miał wyrzuty sumienia. Jesli nie masz do niego wstrętu to nie wydziwiaj.