Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RySia16

najbardziej wkurzające reklamy 2013 roku :D

Polecane posty

Gość gość
Up up

Gość gość
najgorsze to glupie reklamy,w ktorych "aktorzy" robia z siebie debili :D

Gość gość
-reklamy Play - wszystkie idiotyczne, blondynka, typowa słodka idiotka -reklama Ery i głupie bachory z tabletami w tle debilna muzyczka -pieluchy Dada

Gość gość
najgorsze sa te reklamy z bachorami :/ czy to te tablety ( a zatrzymaliby się pasem w gołą d*pe przyj****i to i by cicho siedziały) albo tych zup w proszku, pomysłów na - i te małe śmierdzxące gnojki które przekręcają wyrazy albo seplenią do odstrzału

Gość gość
Ten koles z old spice to jakiś bezmozg:) Adamczyka uwielbiam, ten jego taniec haha te provident, wonga, vivus, axa direct itp mnie wkur....

Gość gość
:D

Gość gość
podnoszę ! odpowiadamy. always daremna!!

Gość gość
łomżing, kocing na trawingu. Ładna dziewczyna z facetem o obliczu blokersa

Gość xyanarsx
Mnie wkurza reklamy M&M'sów: - Miśku, mamy coś słodkiego? I na końcu wzrok i mina tej baby jak srający kot na pustyni...

Gość gość
łonga kom mnie rozpier.... a na dodatek mój synek o tym wie i jak tylko to gówo leci w tv, to słyszę "mamo, mamo, chodź tu szybko" ja lece "co?" "no co , o twoja ulubiona reklama leci"

Gość gość
pedofilska reklama Nutelli i Oreo

Gość wysoka dama
a mnie zawsze denerwował i denerwuje reklama papieru do d**y.;/ w tymi mrówkami.

Gość gość
Podbijamy!

Gość gość
piszcie!

Gość gość
Ponieważ często słucham radia, to aż do wymiotów i padaczki doprowadzają mnie wszelkie reklamy ''pseudo-leków''.Chyba najbardziej mnie trzęsie przy''pcjętkątym polecam iladian.. jakiś tam...Pani,która występuje w reklamie nie potrafi nawet wyrażnie mówić po polsku. Druga moja''ulubiona'' to Tymbark GAZZZOWANY, od morza do Tatr. no żesz ... samo zdowie co nie? A i jeszcze te wszystkie koszmary,o : hemoroidach, suchej skórze, celulicie wodnym, i wymiotach w podróży. Jakoś wersje telewizyjne tych reklam, są bardziej strawne, niż te radiowe.

po pierwsze PLAY!!!!!! i ta mała skoorwiona blond pisssda. przysięgam ze jakbym ja na ulicy spotkała to bym jej przyj****a w ten głupi ryj. no i w******ja mnie jeszcze te gówna na grzybice c*pska i gir. juz lepiej jakby zrobili kampanie spoleczna o tym zeby sie k***a myć!

Gość gość
up

Gość gość
Radiowe reklamy są okropne , te "piosenki" doprowadzają mnie do szału, a jeszcze "Chelamagb6" i pani profesor aghhhhhhr!!!!!

Gość mc burak
reklama activi i ta blondynka mnie irytuje skacze i gada jakby miała ADHD i ten jej głos... p ie r do li głupoty i wczuwa się, jakby miała zaraz orgazm mieć suka

Gość gość
najbardziej mnie wkurza reklama chupa chups , w gabinecie u lekarza czy innego psychologa , ten dzieciak jest masakryczny , nadpobudliwy chyba i beztresowo wychowany , drze ryja i normalnie mam ochote go zmasakrować!!!!

Gość gość
mnie wkurza reklama tego odswiezacza powietrza co baba tanczy, tragedia

Reklamy środków na infekcję i grzybicę pochwy....od razu pada podejrzenie, że wszystkie kobiety są na 100% czymś zarażone, brrr....:-(

Gość gość
up

Gość gość
mnie wkurrrrwia ta piczka, która występuje w reklamach millenium centrum oszczędzania (yhm to ważne) trzyma kurczowo wieśniacką torebeczkę i jest taaka poważna jest jeszcze w reklamie neomag (czy wybierze magnez naturalny) i taka sama irytująca postawa i sztuczne zdziwienie brrrrrrrr. oczywiście oreo, iladian, mój tata to neseser- masakra

Gość paula4567
always

Gość gość
Reklama szamponu dx2? Czy jakos tak co ta naga bladyna podaje temu facetowi ten szampon 'Kochanie ale ci nie wypadaja wlosy' 'to ja ci kupie dx2 w aptece' noz k***a!

Gość gość
taaak, dx2 też nie w*****a, dodatkowo jeszcze reklamy leków na potencję i najbardziej pożyczka z providenta, coś o słodkich gwiazdkach, no nie da się patrzeć na tę dziewczynę :/

Gość gość
słodkie gwiazdki z providenta i tak samo play z tą głupią blondynką... a apropo blondynki nie wiem czy wiecie ale ona to juz chyba wszedzie była: grała role w na dobre i na złe i występowała też w X FACTORZE aż ją suke wzieli do reklamy!!!!

Gość gość
a no właśnie!! ona w ciąży była jak występowała w x factorze tak się zastanawiałam skąd ją znam w tej reklamie, gdzieś ją wcześniej widziałam :P

Gość bankowy
Kondrat mnie wkurza,jak każe trzepać kasę w jakimś banku,z lokaty na 3 procent,hahaaaaa