Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RySia16

najbardziej wkurzające reklamy 2013 roku :D

Polecane posty

Gość gość
kto to jest ta w niebieskim z reklamy radia rmf?

Gość gość
wie ktoś może?

Gość gość
Żałosna blondyna?? Jest świetną aktorką! Ona stworzyła postać w tej reklamie! Widać, że bierze pracę na poważnie, a nie olewa sobie, bo to "tylko reklama".

Gość Koleś z Postala
Mnie najbardziej wkurza reklama Play Do Do i Kasa Stefczyka :D ALE TO TAK WK&&&IA JAK MŁODSZE RODZEŃSTWO

Gość gość
Ale z******ta jest ta z tabletem,co facet na klopie siedzi a babka mu wsuwa tablet ze zdjeciem papieru toalet:):)jedna zabawna.

Gość gość
ja też uważam reklamę z tabletem za trafioną:) W*****a mnie na maksa reklama w której ojciec pyta na koniec córkę jaki chce warkocz- kłosa czy dobierany...

Gość gość
Najgorsza jest ta z dwoma starymi babami i ubezpieczeniem na życie - od złotówki dziennie, to mniej niz za gazete. Jak widze te baby to mnie skręca. Dodatkowo reklama w której baba gotuje mężowi golonki i inne tłuste potrawy a potem mu mówi, że mu nie wolno. To chyba sama to wpier..dala skoro facet nie może bo wątroba mu siądzie. Już tego nie puszczają ale sepleniący czesław w salonie playa, o jezu to sie nadawało do torturowania kogoś. No i wszystkie reklamy z bachorami, strasznie mi te małe cwaniaki działają na nerwy - no pfeciesz mufie sze foczyszty ughhh sepleniące małe g***a

Gość gość
ooo tak kłos czy dobierany meeega mnie w*****a:D

Gość młoda jędza
ta babka z playa jest super :D lubię te reklamy dzięki niej. Ten gość jest jeszcze ok, ale pojawiające się gwiadzy w większości okropieństwo heyah zawsze było super. Fajna ta z tabletem i facetem w toalecie, cała reszta w 99% obrzydlistwo

Gość gość
Reklamy na wszelkie zapalenia pochwy, w czasach powszechnych wojaży zagranicznych, jak najbardziej na topie. Tak jak wizyty u lekarzy, drogie panie...

Gość gość
Reklamy Play - nie cierpię tej w**********j blondyny. Najgorsze jest to, że ostatnio wszędzie jej pełno. Gwiazda za trzy grosze.

Gość Dywanem po mordzie
Ta proszku do prania z zolwiem. Co ojciec salate wyrywal i sie uj***l ziemia jak niedorozwoj ....

Gość kaktusik niebieski
mnie wkurza reklama durexa. Jak mozna to oglądać przy rodzicach. Zawsze zapada wtedy cisza albo są głupie komantarze :O " Lubisz sex prawda ? "

Gość gość
Kevin Spacey w reklamie banku - porażka. Tak wybitny aktor i tak się się zeszmacił :( Nie kapuję tego, że on mówi po angielsku, jego rozmówcy po polsku a się rozumieją. Banderas mówiący do jedzenia też mnie wkurza, to samo Magda Gessler w reklamie tego czegoś na wątrobę.

Gość gość
Mnie denerwuje radiowa reklama ACC Optima. Jak babka mówi: "szybko, szybko" - sugeruje swojej koleżance, że ma jak najszybciej wziąć ten lek. Denerwuje mnie, bo to brzmi jak nakaz.

Gość gość
Nowa reklama play w windzie - powrót debilnej blondi od "aha spoko" tym razem w wydaniu rudawym. Jej maniera w mówieniu wyzwala we mnie agresję :(

Gość gość
zbombardowana_laleczka po pierwsze PLAY!!!!!! i ta mała sk*****ona blond pisssda. przysięgam ze jakbym ja na ulicy spotkała to bym jej przyj****a w ten głupi ryj. POPIERAM buziaczki za podobny poglad :) dno dno i dwa metry mulu chora umyslowo kretynka beztalencie totalne

Gość gość
Najgorsza reklama to reklama z Boskimi z Rodzinki.pl :O zarówno wersja w przymierzalni jak i z ciotką z USA :O

Gość gość
ja wymienię tę, które najbardziej zapadły mi w pamięci, bo najbradziej mnie wkurzały 1. reklama neste tea z wkurzającą babą w stroju diabełka, która kretyńsko tańczy machając ogonkiem wród straganów z owocami 2. reklama o porannym chrupaczu - jakieś płatki chyba to były ( co oczywiste) 3. reklama nutelli!!!!!!!!! wesoła szczęsliwa rodzinka nowobogackich która upatruje sensu życia w kremie orzechowym..ja to tak widzę 4. reklamy play i wrzask tej blondynki 5. reklamy z małym głodem i te jęki babek które odczuwaja orgazm z każdą łyżką waniliowego serka 6 reklama z evą longorią i kotem ( zrobionym komputerowo) 7. reklama jedzenia dla dzieci ..gerbery..kaszki etc, w zasadzie wszytkie reklamy z produktami dla małych dzieci - a najbardziej REKLAMA jakiegoś syropku dla dzieci na gorączke ( niemowlak w stroju króliczka) gdzie na koniec pani lektorka czyta ,, przed zastosowaniem skonsultuj się...." SZEPTEM w bardzo w*********y sposób!!! Amen

Gość gość
ps. 8 - ktoś napisał - reklama durexa - o tak ! to też! aż się odechciewa za przeproszeniem tego całego ruch****

Gość gość
Reklama tymbarka gdzie wlaza do tego busa naja jakies debilne słuchawki w ksztalcie owoców na uszach i dra te mordy masakra. Reklama jakiegos jogurtu ' a gdzie smietana' nawiedzona mamuuska odpowiada nie ma i nie bedzie a ten sepleniacy dzieciak powtarza za stara! Ta mloda najbardziej mnie irytuje.