Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na SU mając ładną twarz i tylko ją pokazując można trochę zarobić?

Polecane posty

Gość goojoojoo
mamusia

Gość Ananitta
no oczywiscie, ze sie udaje orgazm. czasem na priv wchodza takie oblesne chlopy, ze musialam wylaczac obraz ogladajacego. co bedziesz robic na privie to juz od ciebie zalezy, ustawiasz sobie w opisie to co chcesz. moze byc sama rozmowa, moga byc stopy(duzo osob chce je ogladac), moze byc masaz piersi, moze byc palcowka lub zabawa wibratorem, moze byc anal lub podwojna penetracja. wiadomo, ze im bardziej wyszukany priv tym wieksza cene za niego ustawiasz.

A ja sie tam dziwie, ze ktokolwiek za to placi...sorry, ale za 2 stowki, to mozna sobie wyrwac nastke, ktora wyobraca sie na kilka sposobow ;). Mam znajoma, ktora regularnie sie udziela(ale nie na SU) i zarobione srodki jej nie wystarczaja, dlatego spotyka sie tez ze sponsorami :D... Podobnie jest z jedna z najwiekszych gwiazd SU(nie bede zdradzal nick'u), ktora tez umawia sie na tego typu spotkania(a laska mocne 9/10, wiec jezeli taki wyglad nie wystarcza + perwersyjnosc, to tylko mowi o tych mitycznych zarobkach).

Gość Ananitta
No to chyba wiem o kim mowisz.

Gość gość
Jasne że się udaje, wszystko to gra i odliczanie upływającego czasu do końca. Zarobki nie są mityczne 3-5 tysiecy to ja wyciagalam spokojnie, a ja naleze do klasy przecietnej, nie robie żadnych show na ogóle teraz, tylko priv-y.Znam laski co mają po tysiąc, dwa dziennie na seks pl widac w rankingu , ile ciągną dziennie Są ludzie , którzy na to wydają majątki, mój eks facet za zabawy na sk. płaci laską różnym kilka tysięcy miesięcznie bo on to lubi, i drugie pare tysiaków na ich fotki. Pracuje za granicą , robi co chce, jego nowa żona t akceptuje w pełni , bo dla niej się liczy papierek i mąż przed koleżankami.

Gość gość
moszna bardzo moszna

Gość gość
ja za pokazanie kiełbasy na su zarobiłem 10.000 :classic_cool:zlotych :)