Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na SU mając ładną twarz i tylko ją pokazując można trochę zarobić?

Polecane posty

Gość gość
uu porażka straszna ale z tym, że to nagrywają można się było domyśleć... mają interes...

Gość gość
Anaitta-ile w najlepszym miesiacu zarobilas?

Gość Anaitta
Wiesz ja nie bylam dziewczyna powszechnie znana z pierwszych miejsc, takie napewno zarabiaja tam bardzo duzo. U mnie bywalo roznie, czasem i 500zl przez dzien zarobilam a czasem i 10 zl, wiec nie ma zasady. Czasem trzeba bylo sie osiedziec caly dzien i gowno wpadlo a innego dnia znowu pialam priv za privem.

Gość gość
a jak kwestia rozliczenia? jak tam wypłacają? przelewem? jak Skarbówka? trzeba się rozliczać, czy jak..

Gość gość
ja wiem, że o gustach sie nie dyskutuje... ale niech mię kto łaskawie objaśni jakim cudem coś tak odpychającego, aseksualnego, wstrętnego i ohydnego jak niejaki "kaszmir" :O (czyt. koszmar) albo tzw nimfomanka dla ciebie :O paskudne, obwisłe cielska z krzywymi mordami. uh - aż mnie dreszcz obrzydzenia przeszedł :O

Gość gxgwgpwgpwg
A co robiłas na tych privach

Gość gość
ja o su dowiedzialam sie niedawno z tydzien temu oczywiscie na kafe Anaitto czy su ma już przestać istnieć ?

Gość gość
>?????????

Gość gość
up

Gość Anaitto
Nie wiem czy ma przestac istniec, ja juz tam nie zarabiam, watpie zeby to zlikwidowali, bo trzepia z tego niezla kase. Jezeli chodzi o wyplate, to normalnie przelewem na konto, mozna wyplacac juz od 100zl i zazwyczaj na drugi dziec sa juz pieniadze na koncie, wiec co do platnosci nie mozna miec zastrzezen, bo nigdy nie bylo z tym problemu. Na pytanie co robilam na privie hmmm domysl sie co mozna robic? Choc nie powiem, zdarzalo sie, ze ktos chcial tylko porozmawiac, ale to naprawde rzadkie przypadki. Wiekszosc wchodzi po to, zeby sobie zwalic, a na privie robisz to co wczesniej ustalisz. Norma jest tez proszenie na privie o kontakt w postaci telefonu. Niby nie mozna podawac kontaktu do siebie, ale i tak wiekszosc dziewczyn to robi.

Gość gość
Ja tylko nie rozumiem jak za takie male pieniadze mozna sie sprzedawac,? Jak widze laske z opisem d**a 20 zetonow c*pka 30 to bez kitu rece mi opadaja Jak mozna sie az tak tanio sprzedawac Nie ma tam ani jednej ekskluzywnej k***y

Gość gość
czemu zrezygnowalas?

Gość gość
no i wyjasniły sie zarobki Lookrecji wysokosci 9 tys miesięcznie.Jak na bułki zarobi to będzie dobrze.I anaita nie bierz tego personalnie, ale jak obejrzałam Lokrecję to taka praca i zarobek to jak wybieranie petów z kosza.A jednak podejrzewam ,że na róznych trafiasz i daje nieźle po psychice

Gość gość
Wszystkie panie na su maja swoich partnerow Zadna nie chce spotkac sie w realu Sto razy wolalabym uprawiac seks w realu np za 4000 zl / noc niz sleczec dzien w dzien i za 20 zet pokazywac d*pe

Gość Anaitto
Juz pisalam z jakiego powodu zrezygnowalam z transmisji. Zdalam sobie sprawe z tego, ze przestalam byc anonimowa, filmiki z prywatnych transmisji sa wrzucane w siec, a wiadomo co raz tam trafi nigdy nie zginie. Boje sie do tej pory, ze to kiedys moze dojsc do osoby, ktora mnie zna, bo w brew pozorom na codzien jestem normalna dziewczyna, dlatego nie chcialabym dostac opinii dziwki. Za duze ryzyko w porownaniu do zarobkow, ktore na poczatku sa niezle, kiedy jestes jeszcze "swieza" osoba, ale pozniej juz nie jest tak kolorowo. Na tym portalu jest kilkadziesiat uzytkownikow, tzw grube ryby, nazywani przez uzytkownikow "grubasy" lub "czarnuchy". Nie bede podawac tu dokladnych nikow, sa to osoby dobrze znane stalym uzytkownikom portalu. Goscie przy kasie, ktorym nie zal wydac w jeden wieczor kilka stowek na dziewczyne, by jej zaimponowac. Wiadomo ze taki osobnik nie wejdzie to zwyklej "pani jadzi", upatruja sobie nowe laski o nieprzecietnej urodzie i figurze. Taka dziewczyna jest wtedy w stanie wyciagnac i 1000zl w jeden wieczor od jednego uzytkownika. Ale taki facet nie bedzie cie sponsorowal wiecznie za ladny usmiech czy pokrecenie tyleczkiem, wiadomo, ze on ma w tym swoj cel, dlatego po jakims czasie zaproponuje ci real. Jesli odmowisz tym samym stracisz "gruba rybe", dzieki ktorej szedl ci interes. Na normalnych uzytkownikach zarobisz moze ze 100-200zl dziennie i to przy dobrych wiatrach i siedzac naprawde kilka dobrych godzin. Bo nie oszukujmy sie, wiekszosc facetow wchodzi tam walic za darmo i nie maja w ogole zetonow.

Gość Anaitto
Choc zaznaczam, ze nie wiem ile dzisiaj taka przecietne laska moze wyciagnac na dzien na tym serwisie. Ja tam transmitowal z rok temu, kiedy portal nie byl jeszcze tak znany i nie bylo tak duzej konkurencji. Z kazdym dniem nadaje coraz wiecej dziewczyn a wiadomo, ze im wieksza konkurencja, tym mniejszy zarobek. Gdybym dzis miala zaczac zarabiac w taki sposob, wybralabym zagraniczne czaty, na ktorych zarabia sue duzo wiecej i przede wszystkim mniejsza prawdopodobnosc, ze zobaczy mnie ktos ze znajomych. No ale trzeba do tego znac przynajmniej w stopniu komunikatywnym jezyk angielski.

Gość Duże  stawki to ustawki
Duże stawki to ustawki , na transach siedzą laski adminów i stosują psychologie tłumu ,i naciągania frajerów. Sama w tym brałam udział , tylko na innym portalu. Dałam się wciągnąć nieświadomie i odeszłam stamtąd bo ja nie lubię naciągania i frajerstwa. Miałam " opiekuna": co dawał mi po kilkaset zlotych w godzine , dwie ( ja akurat jako nieświadoma płotka dostawałam cała ta kase, normalnie laski z ustawek jej nie dostają) i dzieki temu zarabiałam wiecej. Koleś umiał tak wkrecac frajerów, ze w jedna noc mogłam zarobić pare tysiecy. Tak normalnie jak sie seidzi kilka godzin dziennie to spokojnie wyciągam sto złotych, w weekendy czasem 400 -500 zł , czasem trafi się jakiś wariat, jak na przykład ostatnio koleś mnie pyta skad jestem i za sama odpowiedz dal mi 250 zeta. Ale tacy psychofani to rzadkość

Gość Duże  stawki to ustawki
Zależy od miesiaca i czasu siedzenia, ja w zeszłym miechu siedzialam fakt sporo, i ciagnę na 3-4 portale, zarobiła 3500 pln.

Gość gość
a jakie sa inne portale tego typu

Gość Anaitta
z polskich to np live-show, zbiornik, fotka.tv a z zagranicznych jasmin, mfc, cam4

Gość Anaitta
livejasmin, myfreecams, cam4

Gość gość
13 tys. za 2 godziny prostytutka nie ma, żetoniarze akurat tyle by płacili...

Gość gość
mozecie mı wyjasnic siedzi taka np twoja kochanka 22 od rana do wıeczora kıedys specjalnie obserwowalam co sıe bedzie dzialo cel napıwkow - 20 zet d**a 30 cıpka 40 d**a raz na ruskı rok ktos rzucıl jej jakıes ochlapy ı tak dzien w dzien w jakı sposob taka panna moze zarobıc gruba kase moze mı ktos to wyjasnıc

Gość Anaitta
Juz wam tlumacze na czym to polega. Ustawia sie kilka osob miedzy soba, powiedzmy kazdy ma na koncie 1000zetonow. Odpalaja ukryte transmisje i przelewaja sobie nawzajem. Np ja jako laska transmitujaca dostaje 1000zet, wchodze na ukryta transmisje osoby z ktora sie ustawilam i oddaje jej te zetony, pozniej ona mi i ja jej i tak w kolko. Osoby na transmisji nie widza, ze mi ubywa zetonow, ktore przelewam, bo widza tylko napiwki, ktore dostaje. Ot i cala filozofia.

Gość Anaitta
Wiesz co gruba kase zarabiaja tam nieliczne osoby i mowiac o grubej kasie mam na mysli 200-300zl na dzien. A reszta siedzi wlasnie za takie marne zlotowki, przez miesiac moze uzbiera 200zl.

Gość gość
a znasz cute calypso co mozesz o niej powıedzıec

Gość Anaitta
Cute Calypso nie znam osobniscie ale z transmisji owszem. Bardzo ladna i mila dziewczyna, ale jak na moj gust za duzo pokazuje na transmisjach publicznych. Wiem, ze prowadzila jakis salon kosmetyczny, ale chyba biznes jej nie szedl, bo zdaje sie, ze teraz zyje tylko z SU. Mieszka ze wspollokatorem z ktorym czesto uskutecznia seks na wizji, ale jak podkresla, to tylko kolega. Poza tym ma dwoje dzieci, wiec tym bardziej dziwie sie jej, ze tak bez skrepowania pokazuje twarz.

Gość gość
takich portali jest od metra su, live show , kamerkowo , pink , seks pl , goshov tv , zbiornik , youshow , i naście jeszcze mniej znanych ktore się rozkręcają dopiero

Gość gość
gość to zależy co kto robi ja jak widzę że nie daja to wychodze, zresztą ja wole trzepac privy , niz na ogóle coś robić, ale to wszytsko zależy trzeba wyczaić dzień i klientów wchodzą , do takich zbierania za grosze to juz mi sie nie chce , wole zrobia 10 priv po 10 zł, albo jeden dobry za 50 zł i nnie siedziec za darmo

Gość gość
ale jak mozna doprowadzic sie do orgazmu na wizjı wırtualnıe przecıez po pıerwsze to pewna scıema w przypadku kobıet no ı po drugıe zadna przyjemnosc no ale dobra pomıjam juz przyjemnosc poza tym orgazmem co mozna robıc na takim prıvie