Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na SU mając ładną twarz i tylko ją pokazując można trochę zarobić?

Polecane posty

Gość gość

Ile?

Gość gość
haha sama twarza szoła nie zrobisz :D

Gość reaergf
co to jest to całe SU? :O

Gość gość
ja jeszcze nie widzialam zeby ktos, kto pokazuje swą mordkę zarabiał....

Gość gość
Oj zrobi zrobi... Pierwszy przykład z brzegu: Piękna kobieta, nick MauaMaja zarobiła w niecałe 2.5gogdz ponad 13tys zł!!! To do niej wlasnie nalezy rekord najszybszego i największego zarobku na su A laska nigdy niczego nie pokazała, tylko siedzi, rozmawia i oczarowuje przepięknym usmiechem

Gość gość
jasne ponad 13 tys haha jak jeden zeton to 10 groszy :D

Gość gość
teraz jest ona na SU?

Gość reaergf
ale co to jest SU!? serio nie wiem :(

Gość gość
Nie możemy wpisać co to te SU, bo zaraz jest, że spam. Ja myślę, że za samą twarz by zarobiła, ale od kogoś, komu się spodoba, kto się zakochał.

Gość reaergf
a opisowo się nie da?? google nie rozwija tego skrótu w takim kontekscie, o jakim piszecie :O

Gość gość
Wpisz w wyszukiwarkę sex kamerki su

Gość reaergf
no, dobra. dzięki :D

Gość gość
i rozwinie, to pierwszy link.

Gość gość
sho/wup(kropka)tv usunąc ukosnik no i kropke dac

Gość gość
13000 żetonów czyli 1300 zł tępa pało

Gość gość
Wczoraj się urodziłas wiesz co to marketing sciema że 13tys żeby przyciągnąć dziewczyny na taki zarobek. Żeby ona tyle dostała ludzie musieliby wpłacić ok 100tys bo dużo więcej idzie do właściciela strony, nie sądzisz by ludzie dysponowali taka kasa. Może wierzysz też że po red bulu się lata

Gość gość
Gówno znasz su, wiec sie nie wypowiadaj. Ja tam mam konto od półtora roku i nie takie akcje widziałem. Jesli dla ciebie to sciema to ok, na siłe cie nie bede uswiadamiał i przekonywal, ale powiem ci jedno: mylisz sie...

Gość gość
A co widziałeś. Myślę że to są ustawki. Piszą że ta dziewczyna zarobiła 13tys, a jest to przecież tylko (iaż) 1/10całej kwoty. Reszta trafia do właściciela strony (tak jest w regulaminie) nie sądzisz by ktoś wpłacił 100tys zł na ten portal (wiem to wpłaca kilka osób) ale mimo to i tak nie wiele średnio siedzi tam 10tys osób na wszystkich transmisjach. Po mojemu to jedna wielka sciema poza tym za często słyszę o tym 13tys w 2h więc jest to zwykła reklama w dodatku sciema

Gość gość
Czesto slyszysz bo o tym byl szum, takie cos sie nieczesto zdarza. A z tymi tysiącami niezle przeginasz. Widac ze su nie znasz... 2 0 t y s zet czyli dwa tysiące złotych kupisz za 2 8 0 0zł

Gość gość
Ja się nie będę przekrzykiwac kto się zna na su bo to żałosne. Widzę tylko że brak ci logicznego myślenia. Narazie

Gość gość
Ja też myślę, że to ściema.

Gość psycholożżżkaaaa.,29
weszlam tam wczoraj przez "przypadek" :) chcialam zobaczc o co tam chodzi... i oprocz tych golych wulgarnych pip-samch pip i tych zbokow ktorzy tam do nich piszą....sa tam ludzie ktorzy pokazują nawet twarz!!!....jest jakas stara oblensa babka-ktorą ogląda az 50 osob... a co mnie najbardziej zaskoczylo???mloda piekna kobieta,z 35 lat,sliczne cialo....siedzi gola przed kamerką!!! widac jej twarz i cale cialo...-kamerkę oblusguję jej mąz ktory co chwile ją maca za sutki. Pisze ze zbierają niby napiwki na orgazm...ale kobieta mimo 10 napalonych zbokow ktorzy tam pisali,miala tylko 10 punktow napiwku ...i TAK CO 5 MINUT ROBILA SOBIE PALCÓWKĘ PRZEZ EKRANEM...a piszące zboki zazdroscili temu męzowi takiej d**y! :O JA SIE PYTAM O CO TU CHODZI????MALZENSTWO,MLODE,WYDAWLO SIE NOORMALNE...POKAZUJĄ OBOJE TWARZ,PIJĄ ALKOHOL,GADAJĄ PUBLICZNIE O SEKSIE.,,,FACET POKAZUJĘ SWOJĄ GOLĄ ZONĘ...I NAWET NIE MAJĄ Z TEGO KORZYSCI!!!! :o KTORY NORMLANY FACET pozwolilby ,zeby ktoś widzial jego zonę golą???????zeby zboki do niej pisaly...przeciez oni mieszkają w polsce i nie sa anonimowi...:O

Gość gość
to tak samo jak lookrecja, pisała kiedyś tu, a teraz tam jest :D

Gość gość
jak lubią, jak sa ekshibcjonistami - to cechauj co do tego pindo? :O krzywdę komuś robią?

Gość gość
up

Gość Anaitta
Wezcie juz nie p********e o tej MauaMaja bo to byl przekret adminow, zeby nakrecic towarzystwo. Pokazujac sama twarz nie zarobisz za duzo, owszem beda ci na poczatku cos rzucac, ale potem beda oczekiwac od ciebie wiecej. No i pokazujac sama twarz musisz miec dobra gadke, bo jak bedziesz pisac to cie kompletnie oleja.Musisz do nich rozmawiac, byc sympatyczna i z czasem moze sobie znajdziesz bogatych fanow.

Gość Anaitta
Ktos tam pisze, ze siedzi na su od 1,5 roku. Ja siedze od samego powstania i gdybys byl takim znawca nsu i do tego czytal blogi, wiedzialbys, ze z MauaMaja byl to przekret, zreszta nnie pierwszy i nie ostatni. Owszem sa tam dziewczyny ladne, ktore potrafia dobrze przez dzien zarobic, ale nie oszukujmy sie, wiekszosc dziewczyn po pewnym czasie albo konczy nadawac albo nie zarabia juz kokosow. Dlaczego? Dlatego, ze ci sponsorzy, ktorzy na poczatku sypia ci duze kwoty, potem proponuja Ci real. Jak sie nie godzisz, to i sponsora tracisz. Niestety taka prawda, wiem bo robilam tam transmisje przez prawie 2 lata.

Gość gość
głupiec, który każe sobie płacić 45 % stawki, tylko dlatego, że skopiował pomysł zboków z zachodu i udostępnił latawicom możliwość e-burdelowania się :D sam doprowadzi do upadku tego portalu. nie wiem jaką mają stawkę prawdziwi alfonsi - ale chyba nie 45 % :O

Gość Anaitta
Do tego dochodzi jeszcze inna kwestia...zauwazcie jak wiele nowych dziewczyn pojawia sie kazdego dnia, a po kilku dniach juz ich nie ma. Takich stalych dziewczyn, ktore od dawna transmituja jest malo, i sa to dziewczyny, ktore maja poprostu w******e na wszystko. Bo musicie wiedziec, ze nie rzadko sie zdarza, ze uda nam sie zarobic 200zet na prywatnej transmisji ( 20 zl) i tak naprawde nie wiemy, ze ta osoba tez na nas zarabia! Nagrywajac filmik z prywatnych transmisji i puszczajac go w siec, ja znalalzam swoich 11 filmikow na zagranicznych stronach! I to zapewne nie wszystkie, jakie ktos wrzucic. Dlatego z tym zerwalam, niestety za pozno! Majatku sie na tym nie dorobilam a strach, ze kiedys ktos znajomy, moze zobaczyc ze mna filmik w sieci.

Gość gość
up