Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsza kochanka

Polecane posty

Gość gość

Bylo tu dużo tematów w którym faceci szukali kochanki i odwrotnie. Tylko za bardzo nie chce mi się wierzyć że "ktoś" znalazł "kogoś". Jest wiele osób piszących, ale tylko piszących. Nikt nie jest zdecydowany, sami fantazjujacy ludzie i pisarze. Tylko coś za bardzo nie chce mi się wierzyć, że nie można znaleźć na takim forum kochanki, że nie wchodzą tu normalni ludzie w potrzebie tylko same dzieciaki z gimnazjum z bujną fantazją. Mam 23 lata. Jestem wysokim, szczupłym brunetem. Inteligentnym, sympatycznym, z poczuciem humoru pewnym siebie facetem, który wie czego chce od życia. Szukam kochanki od 30 do 40 lat. Dlaczego w tym wieku? Nie chodzi tu o to, że to moja fantazja, ponieważ miałem 2 kochanki w tym przedziale wiekowym (35 i 38 lat). Z kobietami w tym wieku dobrze się dogaduje, jestem inteligentnym facetem i można ze mną sensownie porozmawiać. Poza tym kobiety w tym wieku wiedzą czego chcą w łóżku i mają duży temperament, który swoim równie dużym temperamentem potrafię ujarzmić. Lubię eksperymenty w seksie, ale w granicach rozsądku. Jestem czułym, delikatnym, a jednocześnie męskim i zdecydowanym kochankiem. I nie piszcie co ja mogę wiedzieć o dawaniu przyjemności starszej kobiecie. Znam swoje możliwości i wiem ci mogę zaoferować w seksie. Przechodząc do sedna. Szukam kochanki, z którą mógłbym pójść na gorącą czekoladę, lub zimnego shake'a i spędzić wspaniale czas w łóżku dając sobie nawzajem mnóstwo przyjemności. Oferta skierowana tylko do zdecydowanych kobiet, mam dość pisarek, które nie wiedzą same czego chcą. Czemu pisze ta tym forum? A czemu nie. Nic nie tracę, mogę tylko zyskać fajną znajomość z interesującą kobietą. I proszę jak już ktoś ma pisać - czy to chodzi o kobiety zainteresowane czy o osoby zainteresowane tematem - niech pisze z sensem, choć wiem że to tylko pobożne życzenie na tym portalu. Zostawiam maila do ewentualnego kontaktu: masazysta2323@wp.pl P.S. Tak, od roku jestem masażystą.

Gość loolaa777
Skąd jestes?Odległość ma znaczenie.Nie bede jechała na drugi koniec Polski na spotkanie.

Gość gość
Zapomniałem o tym, jestem z Warszawy. Też nie chce jeździć pół dnia ba spotkanie. gość dzięki za miłe słowa, ale mnie to nie rusza. A jak chcesz tak bardzo wiedzieć ti 1 kochanka była z Olsztyna i musiała wyjechać za granicę, bo dostała dobrą ofertę pracy, a druga stała się za bardzo zazdrosna o mnie i chciała mnie kontrolować.

Gość deszczyk dreszczyk
a jakie masz wymagania oprócz wieku?wygląd?

Gość gość
Musi być atrakcyjna i dbać i siebie. Sam uważam się za atrakcyjnego faceta i dbam i siebie (ale bez przesady, do kosmetyczki nie chodzę). Co do postury, nie mam wymagań, może być szczupła lub przy kości, oby nie otyła. I ważniejsze od wyglądu przy takich znajomościach, musi być inteligentna i rozmowna, bo nie szukam kobiety tylko na seks i bye bye po seksie. Aha i nie lubię jak kobieta przeklina. Może jej się wymknąć ale nie specjalnie. Nie są to duże wymagania i myślę że wiele kobiet mieści się w tych kryteriach. Wszystko i tak wychodzi na spotkaniu w cztery oczy. Czy pasujemy to siebie czy nie.

Gość Lenka...
Fajne ogłoszenie, szkoda że ja z Krakowa. Powodzenia w szukaniu.

Gość Lenka...
Dzięki Lenka... Powinno się przydać. I również powodzenia jeśli szukasz.

Witaj Lenka, ja też jestem z Krakowa i z chęcia spotkam sie z Tobą, a poszukuje tego samego co założyciel tematu, odezwij sie na priv pozdrawiam

Gość pzulu32
Witam szukam starszej pani z wawy i okolic jest tu taka pani prosze piszcie pzulu45@interia.pl

Gość gość
Ja mam prawie 40 lat,choć czuję się o wiele młodziej i często słyszę,że trudno uwierzyć w moją metrykę.Byłam jedną z kobiet szukających na forum kochanka .Muszę przyznać Ci rację.Większość wpisów to albo nieporadne wypociny małolatów udających dorosłych,,albo przelane na "papier"fantazje ludzi,których kręci samo pisanie,a nie ich spełnienie.O wygłupach prymitywów nie wspomnę... Moje oczekiwania są bardzo zbliżone do Twoich.Nie rezygnuj,proszę...warto być cierpliwym...Ja ZNALAZŁAM to,czego szukałam,chociaź tak jak Ty nie wierzyłam,że to na forum jest możliwe.A jednak....Życzę powodzenia.

Gość gość
Jestem Marcin mam 37 lat mieszkam w okolicach Ełku chętnie poznam kobietę do spotkań i rozmów.Szukam dyskretnej kobiety która nie będzie chciała wchodzić z butami w moje życie.wiek nie istotny.k kontakt .boskimar80@wp.pl

Gość gość
Nie z przymiotnikami piszemy razem czyli NIEISTOTNY

Gość gość
Tutaj kochanką lub kochankę? Śmiechu warte, są portale znacznie lepsze do szukania, choć na każdym z nich natkniecie się na kretynów. Idiotów nie ma dużo ale są tak sprytnie rozstawieni że ciągle na nich wpadamy.

Gość gość
Jakie Portale? Podaj