Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusiaaa9

Dlaczego on się tak zmienił czy to normalne ?!

Polecane posty

autorko, Twój maż się wcale nie zmienił, on jest taki jaki był, po prostu jak nie byłaś w ciaży to brałas udział w jego wielkiej zabawie, a teraz sorki, ale...wypadłas z obiegu, imprezowy typ, który musi miec "niezłą d**ę" przy boku, wódeczka, zabawy, powiedz, jak się w to wpasowuje cieżarna żona, z brzuchem, w dodatku unieruchomiona zagrożoną ciażą? chyba nie sądziłaś że zabawa w dom spowoduje że w trudnej sytuacji on się zmieni???? dziewczyny, skąd Wy bierzecie takich facetów? (albo raczej, po co...?) trafi sie pierwszy lepszy i od razu małżeństwo, dom, ciaża....juz widze jak 22 letni facet "świadomie planował dziecko"....

Gość Alusiaaa9
będe miała synka ;) no dalszą rodzinę mam ale nie moge liczyc na ich pomoc niestety ..;/ a kolezanki sie odemnie odwróciły jak zaszłam w ciąże teraz dopiero zauwazylam w jakim towarzystwie sie obracalam jak moglam z nimi szalec to byly super kolezanki a jak teraz nie moge nic praktycznie to olała mnie kazda z nich .. mam pecha i tyle ..

Gość gość
podobnie jak i Twój facet ot realia życia prawdziwego

Gość Alusiaaa9
no a co do tego czy on chciał tego dziecka to szczerze mówiąc jeszcze jak w ciązy nie bylam to mowil ze bardzo chce i ze zrobi wszystko zebym byla szczesliwa ze zalozymy sobie swoja rodzine i wszystko bedzie dobrze .. i ze bedzie dbal o mnie i wgl .. a tak naprawde okres ciazy wspominam najgorzej z calego naszego zwiazku ;(