Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet bez mężczyzn jest nikim

Polecane posty

I znow sie te samcze mendy licytuja. Wieczna wojna! I potem sie dziwic, ze was kobitki zostawiaja dla np wlocha ,anglika czy innego. Polacy to jednak sa idioci......zacofane gnoje!!!

Gość tak o to oczywiste że
oczywiste że Polacy to zacofane gnoje które nie potrafią docenić kobiety zarzucają kobiecie mnóstwo wad a sami zerem są !!!!!!!!!!!!!! w doopie mam was polaczki zasrane pijaczki i cwele

Gość Kawalerek
Do prawda jest tak gdzie chcesz Akurat ja potrafię panować nad sobą mam już 40lat i jak w tym filmie czterdziestoletni prawiczek jestem prawiczkiem. Nie pije, nie palę. Ostano jak już pisałem wcześniej miałem dotrzynienie z młodymi kobietami dla których wszystko co na p nie jest obce a w szczególności pieniądze. Zacząłem trochu wykorzystywać ich głupotę i ich pogoń za tym co na P. Robiłem im akty w zamian za kasę na fajki, narkotyki, alkohol. Mam tą satysfakcje że kiedyś będą miały kac moralny kiedy wyjdą za mąż i będą miały świadomość że kiedyś popełniły błąd, że dla głupich fajek dały się sfotografować. Będą drżały przed tym żeby o tym nie dowiedziały się ich dzieci mąż o błędach i głupocie swej młodości. Współczesne kobiety się nie szanują, tacy jak ja musza brać kobiety po przebiegu z ilomaś mężczyznami, gdyż one w młodym wieku miały potrzebę dać innym swój dowód miłości. Kobiety się nie szanują, myślą tylko o przyjemnościach, imprezach, uciechach tego świata. dlatego ja jestem kawalerem.

Kawalerek.....jestes zalosny. Cale zycie bedziesz nienawidzil kobiet, a Sam nie jestes lepszy od tych, na ktore plujesz......tyle ze aby sie usprawiedliwic samemu przed soba I przed nami tutaj, dorobiles sobie chora ideologie. W sumie to mi cie zal......ale tylko troszeczke. Niech cie zezre ta nienawisc. Lecz sie

Gość milady.
gość mam mieszkanie,dobre auto i nie musze nikomu obiadkow gotowac.taa rzeczywiscie jestem nikimsmiech.gif i dlatego jestes biedna:0

Gość Kawalerek
Goraca Zuzia@ Nik o bardzo wymownej treści. Nie dziwię się że mnie żałujesz, jesteśmy na przeciwnych biegunach. Ty gorąca napalona do każdej roboty, ja racjonalista powściągliwy zimny drań, bez uczuć do puszczalskich kobiet, bez serca do gorących pipek. Niektóre mówiły mi że powinienem urodzić się w 18 wieku, że jestem zacofany bo cnotek mi się zachciewa. No tak w 21 wieku muszę się zmagać nie tylko z kobiecą rozwiązłością, ale i ich pogonią za magią i ich pędem do usidlenia chłopa za wszelką cenę. To aluzja do innego tematu w którym teraz biorę aktywny udział.

Hehe.....tak sobie to tlumacz. A goraca jestem w nicku, bo tak z tej cnotliwosci sie napalilam.....no ale Ty masz przeciez umysl muslima wiec nie ma dyskusji...

Gość gość
Kobieta która sama się nie szanuje nie będzie miała poszanowania u mężczyzny.

Gość Kawalerek
No proszę, Zuzia gorąca napalona cnotka, a cóż to takiego?, Za chwilę zabierze tu głos zimna nimfomanka co bzyka się od ranka. Hehe.

A co? Zdziwiony? Ups.....I Twoja teoria padla, ze wszystkie kobiety, to koorfy... I co to za drwienie, ze niby cnotka. Tak ci zle I tak nie dobrze. Ty masz problem ze soba a nie z kobietami. Ustalmy jednak fakty....nie jestem dziewica I sie z Toba absolutnie nie umowie.....uhehehehe!

Gość Kawalerek
No proszę. Gorąca Zuzia jak czegoś nie przeczyta to sobie dopisze. Czy padło w moim pisaniu wszystkie. Właśnie nie wszystkie. Z tym że te pozostałe, to jak szukać igły w stogu siana, Widziałem w Rozmowach w toku kobiety które były zdecydowane żyć w cnocie aż do ślubu. Problem jest w tym że zazwyczaj życie ludziom płata figle, taki Kawalerek ciągle natrafia na gorące Zuzie, a zakonnica na jakiegoś obleśnego typa, który myśli tylko, jak tu jakąś przelecieć. Zwodzi i uwodzi i jak się uda, to zakonnicy rodzi się nowa gorąca Zuzia, co nie nadaje się już dla prawego Józia. Wiem że nie jesteś dziewicą, powiadają że dziewice to gatunek wymarły. Napisze więcej, jesteś nie dziewicą jak znam życie po wielu przebiegach. Wszak jesteś gorącą Zuzią, taki piec to trudno wygasić, jeden chłop nie da rady. hehe.. Wiem że zemną nie pójdziesz, gdyż ja jestem jeden, a tobie do pieca potrzeba całą drużynę piłkarską.

Gość gość
Nie oszukujmy się ale kobieta wybiera takiego faceta przy którym poziom jej życia będzie wyższy bez jej bezpośredniego wkładu i wysiłku niezależnie od tego jaki jest facet i czy go kocha. Mimo, że kobieta może prowadzić samochód w związku wymaga tego od faceta, mimo, że to ona może być główną osobą zarabiającą wymaga tego od faceta, mimo tego, że to facet może zostać w domu i zająć się dziećmi na wychowawczym to ona mu tego zabrania i każe pracować na wszystkich a później jeszcze narzeka, że facet jeszcze w domu nie tyra.

Gość gość
o kolejny biedny niezaradny misio od rana wylewa lzy goryczy na forum💤

Gość gość
nie jestem niezaradnym misiem i nie wylewam żaly. Tylko taka prawda. Która z was związała by się z kimś finansowo niżej poziomem? żadna !

Gość gość
przeczytałam część postów smutne to mężczyźni tacy kobiety takie... a przecież Miłość cierpliwa jest Kawalerek przykro mi że uważasz iż wszystkie kobiety są takie jak piszesz i dlaczego pomimo tego że zostałeś tak wychowany wykorzystujesz je szukałeś cierpliwie ja cierpliwie czekałam nie wiem do końca czy wyczekałam ;) kobieta i mężczyzna bez siebie nawzajem są niekompletni... tak myślę ;)

Gość gość
ja bym powiedziała że odwrotnie facet bez Kobiety jest nikim facet to głowa a Kobieta to szyja która tą głową kręci mądra Kobieta nie piszę tu la latawicach i pustakach ;)

Gość gość
Kobieta to kupa :)

Gość gość
Kobieta przy mezczyznie staje sie nikim,jest roochana,zapier..la przy garach,dzieciach,jeszcze zycia wlasnego nie ma.Wy idioci cwele pedalstwo jeebane!!!

Gość gość
kobiety to dzi

Gość gość
KAWALEREK lecz sie!!!!co sie tak uczepiles Garacej Zuzi?jesli kobieta lubi seks,to wg ciebie jest puszczalska??chlopie,puknij sie w ten durny leb!!!p.s.mam na mysli leb-czyli glowa,ta osadzona na gornaj czesci ciala:Pkuurwa kolejny z kompleksami...tak,wez sobie tzw.porzadna,bedzie lezec jak kloda,w wtedy ty bedziesz na dziwki latal:Dale przynajmniej bedzie porzadna..a idz ty w chuuj,a co,nie staje ci,ze sie tak rzucasz??pozdrawiam io zycze cnotliwej soboty:D

Gość Nieważne kim jesteś
I znów wychodzi ten głupi schemat - stary kawaler jest starym kawalerem, bo nikogo nie chciał, a kobieta jest sama tylko wtedy, jak jej nikt nie chciał ...... Nie jest tak, a pan Kawalerek niech tak nie pluje jadem na kobiety, może jakaś część taka jest, ale nie wszystkie. A faceci wolą własnie te puszczalskie, bo jak już kobieta nie da na trzecim spotkaniu, to się zmywają szukać takiej co od razu da. I to faceci bez kobiet siedzieliby jeszcze na drzewach wciąż ....

Gość gość
Czarna79xxx dobry troll z Ciebie ale popieram:D

Gość gość
Czarna79xxx Mylisz puszalską z tą co lubi seks ciemnoto a porządną kobietę z kłodą i cnotką. Porządna kobieta też może być kocicą w łóżku i lubić seks ale taka kobieta nie umawia się na seks spotkania za kase, nie sypia z ledwo co poznanymi facetami czy kobietami, nie sypia z zajętymi i nie wali się w dyskotekach itp. czyli po prostu się szanuje.

gosc 18:21-bez komentarza-CIEMNOTO Dresiarz z klasa-wulgrna jestem?wiec mozemy sobie podac reke:P milej soboty wszystkim zycze....

Gość gość
TO WIEKSZOSC MESZCZYZN BEZ KOBIET JEST NIKIM

Nie wiem dlaczego tu tylu gości jest tak trudno jakieś pseudo dać. Odpowiadam ogólnie I tak kawalerowi jest lepiej jak pannie. Skoro kobieta twierdzi że miłość cierpliwa jest, czy mam przez to zrozumieć że czeka na tego jedynego i jest dalej dziewicą dla tego jedynego. Nie uważam że wszystkie kobiety się puszczają, uważam że z pokolenia na pokolenie są coraz większej mniejszości . Nie wykorzystuję kobiet które mnie nie wykorzystują, najczęściej finansowo i żadnej nie wykorzystałem seksualnie w pełni tego słowa znaczenia. Było że ciekawości kazałem żeby mi pokazała biust albo sobie coś pomacałem, eksperymentowałem ale nic ponadto dalej jestem prawiczkiem a za te eksperymenty mnie łupiły finansowo. To że chłop nie rzuca się na kobietę wcale nie świadczy że mu nie staje. Czyżby drogie panie w waszym mniemaniu stojący ptak się równał z seksem. Robicie z facetów ludzi co nie umieją panować nad swoim ciałem, gdyby tak było to musiałbym g*****ć każdą która by mi się spodobała. Wy to sobie myślicie jak pokazuje mu tyłek i dekolt a on się do mnie nie dobiera to pewnie jakiś impotent. Musze się przyznać, że już mnie o to oskarżano, bo chętnie lubiłem sobie popatrzeć. Gdybym ja chciał uprawiać seks z każdym razem kiedy mi staje to już dawno nabawił bym się przerostu prostaty.