Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet bez mężczyzn jest nikim

Polecane posty

Przy swoich garach sam stoję i nie potrzebuje do tego kobiety i z tego powodu nie uważam się za cwela czy pedała.

Nie czuję się zakompleksiony z tego powodu że do kobiet podchodzę z dużą ostrożnością, nie doznałem jeszcze rozczarowania i zdrady ze strony kobiety jak to odczuli ci co zaufali kobiecie.

To ja mogłem przyczynić się do tego że kobieta by zdradziła, gdybym odpowiadał na zaloty gorącej kobiety, której ślubny pojechał zarobić na jej waciki a jej w kroku mokro i niema kto się nią zająć. A niech sobie wibrator kupi i poczeka cierpliwie na ukochanego. Co to za miłość jak góruje nad nią wagina. Jeżeli chłop odchodzi na trzeciej randce bo mu nie dała, to kobieta nie powinna zanim biec i krzyczeć wracaj mój kochany, dla ciebie zrobię wszystko, nawet rowek ci wyliże. Skoro chłop odchodzi to znaczy że mu drogie panie tak bardzo na was nie zależy. A jak kobieta za mim lata jak misio za miodem i w razie czego wspomaga się wróżką to tylko świadczy że ma różowe okulary na nosie tak naprawdę jest ślepa.

Gość gość
Skończy sie jak we Włoszech gdzie kobiety wypieki sie na facetów i nie wychodzą za nich bo maja dosc obsługiwana panów . Gadajcie tak dalej chłopaki a dziewczyny bedą was chciały na raz . I kto wam bedzie wtedy pral opierdziane gacie? A , no tak - mamusia.

Gość gość
Sam się wszystkim potrafię zająć + zaopiekować dzieckiem więc z tym praniem czy sprzątaniem i mamusią to możesz sobie darować kobieto ale przynajmniej masz coś więcej do zaoferowania mężczyźnie niż wygląd :P

Gość gość
Większość kobiet bez mężczyzn jest nikim -- To napisał zapewne nieudacznik życiowy którego żadna kobieta nie chce:P

Gość gość
Większość kobiet bez mężczyzny jest nikim dlatego tyle kobiet wybiera sobie byle damskiego boksera, d*pka itp. byleby mieć u boku faceta:P

Gość gość
ale nie wszystkie , ja na pewno nie zwiąże się z damskim bokserem już wole być sama.Przynajmniej dla mnie duże znaczenie ma to jaki jest mężczyzna :)

Gość gość
większość to nie wszystkie czytaj i pomyśl trochę kobieto. No i dobrze, że nie zwiążesz się z byle kim byle by nie być sama. Jeszcze jak nie sypiasz z facetami dla samego seksu to jesteś praktycznie ideał pod względem moralnym.

Gość gość
;p

Gość gość
ameryka

Gość Herr Pietia Goras
gdyby był matriarchat, to byłoby odwrotnie..Amen.