Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Kamila z bloga mnie obrzydza

Polecane posty

Gość gość

Jeju nie wiem dlaczego ale strasznie mnie ta panna obrzydza, nie żebym zazdrościła albo coś, ale te pieprzyki i w ogole sposób w jaki garbi sie na niektórych fotach...bleh :o Jakoś tak inne dziewczyny nie wywyołują we mnie takich odczuć. Ona wydaje mi się taka niedomyta, nie wiem jak to wyjasnić

Gość gość
daj link do bloga

Gość gość
wpisz sobie w ggle new life kamila i ci wyskoczy....asiula sama wprdl, to publiczne forum i mam prawo wyrazić opinię więc się idź wysrać jak ci nie pasuje :o

Gość Kamila Ź.
Jak coś nie pasuje to dawaj na solo! Wyskoczysz?!😠

Gość gość
Bywa i tak. Mnie strasznie obrzydzała moja współlokatorka. Niby była normalną dziewczyną, czystą, ubierała się normalnie, nie była ani otyła ani wychodzona, po prostu zwyła normalna dziewczyna. Ale jednak obrzydzała mnie straszliwe, nie umiem tego wyjaśnić, ale była dla mnie obleśna, nie zniosłabym żadnego kontaktu fizycznego z nią typu np. uścisk na pożegnanie czy buziak w policzek na przywitanie, co w przypadku innych ludzi jest dla mnie norma. Na szczescie juz nie mieszkamy razem i nie utrzymje z nia kontaktow

Gość gość
są tacy ludzie, ja miałam koleżankę w szkole co strasznie mnie obrzydza, mimo, że jest czysta i zadbana, a jednak jest w niej coś odpychającego.

Gość gość
faktycznie jest w niej coś odpychakjącego, ogolnie lubie szczuple laski, ale ona jest taka jakas wysuszona, wyglada jak typowa stara panna (wiem, ma chlopaka) co nie zalozy to wyglada na niej zle, ma jakas babciną urodę, nie ma w niej radości, młodości i kolorów, ma 25 lat a wyglada na 40 ;( ale o charlize mystery mozna powiedziec to samo, bylam wszoku jak sie dowiedzialam,ze ma 23 lata, podczas gdy wygladala na 35-40

Gość gość
a co Wy do niej macie? wlasnie zajrzalam i normalna, boze takich bzdet sie czepiacie

Gość gość
ja tez znam taka dziewczyne z widzenia, czysta, zadbana, maluje sie. ale jest strasznie odpychajaca i jak pomysle ze mialaby mi podac reke i cos do mnie mowic to brrrr

Gość gość
no jest dziwna, jak te jej babcine ciuchy. moze niektore sa spoko ale jak je zestawi to niewiadomo czy sie smiac czy plakac.

Gość gość
odrazajaca typiara, dokladnie mam takie samo wrazenie ze jest jakaś taka niedomyta i śmierdzaca...

Gość Ksionc Arkadjusz
Kamilka ma smalcowate, pieprzykowate, białe ciało... A jej twarz jest szpetna jak d**a swini

Gość gość
dziwna babka po prostu... :P a na pewno brzydula ....