Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Nie podobają mi się większe piersi niż C <><><> Kolejny debil, który rzuca hasłami, których nawet nie zna znaczenia :O Powiedz mi synku...co masz na myśli pisząc 'biust C' ? Wyobraź sobie, że ja mam G i biust MNIEJSZY od koleżanki, która ma D...a wiesz dlaczego :) ? Bo nie literka a cyferka ma tu decydujące znaczenie. I nie, moje 60 G to żadne zwisy ;) Bo ktoś myśli sobie, że jak G to nie wiadomo jak gigantyczne arbuzy ale już nie bierze pod uwagę, że tylko 60 w obwodzie :)

Gość Jolaei
Hmm no może faktycznie jesteś kobietą ale ja bym w ten sposób o swoich piersiach nie mówiła, bardziej zalatuje mi to reklamą na portalu dla panów

Gość Jolaei
60 cm pod biustem masz? To ile w talii 50 cm?

Mam baaaardzo wąską talię, a pod biustem mam 63 :) aczkolwiek nosze 60 bo obwód powinien być z 5 cm ciaśniejszy niż rzeczywisty obwód pod biustem, żeby podtrzymywał biust :) Wiem, że z***biście :classic_cool:

Gość gośćktoryniespiwnocy
Biust to atrybut kobiecosci. Kazdy facet lubi biust.

Gość gość
To jak talię masz mniejszą nawet niż 63 cm to gratuluję dobranoc

Gość gość
Ty się kobieto tak nie ekscytuj z tego że masz 60 czy 63, bo szczupła to może i jesteś, ale z Twojej agresji wnioskuję , że chcesz się pochwalić iż masz jakieś super wymiary. Kolejna prostaczka, która wypowiedź zaczyna od wyzywania. Może i biust masz ale kultury brak.

Gość Jolaei
To pisałam ja Jolaei

Gość Jolaei
(To z dobranoc ja pisałam heh ) :)

moja imponująca talia, szczupła figura i stosunkowo duży biust na mojej szczuplej figurze jest obiektem zachwytów zarówno mężczyzn jak i kobiet. Nic nie poradzę :classic_cool:

Gość gość
Twoja wypowiedź jest tylko potwierdzeniem. Powtórzę, bo widzę, że nie zrozumiałaś. Biust może i masz, ale kultury brak. Ach, i pewnie tego też nie za bardzo zrozumiesz, bo pewnie rozumku tez nie za dużo masz.

Gość gość
ja mam biust 65C/D i kiedyś się go wstydziłam, ale odkąd poznałam swojego mężczyznę a obecnego męża, przestałam mieć kompleksy :) mam piękne jędrne i sterczące piersi, jak kiedyś go nienawidziłam tak teraz go kocham :D mam prawie 40lat a mój biust dalej jak u nastolatki ;) a moje znajome które się kiedyś z tego powodu że mam małe się nabijały tak teraz nic nie mówią :P a śmiały się z niego w młodości kiedy miałyśmy po 20 parę lat :P wyjeżdżaliśmy razem z naszymi mężczyznami na plaże i one opalały się topless, no a ja się wstydziłam no ale mój facet potrafił mi podnieść samoocenę i również zaczęłam się z nimi tak opalać nie zwracając na to co powiedzą :) teraz niedawno znów wybraliśmy się na plaże po paru latach, ale o dziwo już tak bardzo nie chciały opalać się bez góry jak kiedyś :P zdjęły staniki (w których piersi świetnie wyglądały, bo taka prawda) i biusty im ochlapły i wyglądały jak piękne ogona bobra do pępusia z sutkami skierowanymi na piasek :P no a moje dalej sterczące i jędrne :P i jak kiedyś ich mężczyźni (teraz mężowie) się nimi zachwycali tak teraz moje podziwiali,chwalili, mówili że minęło tyle lat a moje dalej jak u nastolatki są śliczne, no one były obrażone i miały focha na mężów a mi się zrobiło miło bo wreszcie poczuły się jak ja parę lat temu :P pewnie gdyby były na mnie milsze w przeszłości to bym teraz ich nie nakłaniała do opalania się topless ani też nie pozwalałabym na takie komentarze ze strony ich mężów i bym ich piersi chwaliła, no ale skoro one mogły być dla mnie takie, to czemu ja teraz taka być dla nich nie mogę :P

Gość gość
z wypowiedzi w tym temacie wynika, ze sa tylko cyce jak donice lub deska :D a ja mam 70c i za deske sie nie uwazam jak to pisala shaf :P i w ogole nie mam komlpleksow zwiazanych biustem. Faceci sie ogladaja, bo mam ladna twarz i proporcjonalna figure, zgrabne nogi, fajna pupe, wiec nie rozumiem dlaczego mialabym szukac problemow ta gdzie ich nie ma? A, i jeszcze co do wypowiedzi shaf, skoro jestem deska, to ciekawe dlaczego faceci mi tez zagladaja w dekolt :D:P pewnie szukaja wiatru w polu, hm? ;) Ogolnie to mysle ze i male i duze piersi moga byc ladne i sie podobac.

Gość gość
wazne, ze sa :)

Gość gość
zagladaja bo cyckow szukaja ktorych nie moga dostrzec przez bluzke:D

Gość gość
pytanie o wiatr w polu bylo sarkazmem... wydawalaby sie, ze oczywistym.

Gość faccett
nie wiedziałem że aż tak wielką wagę przywiązujecie do tego że czasem zerknę na wasze cyce a i to przez ubranie, ale ile z was odważyłoby się wyjść z domu bez biustonosza? 10%?

Gość gość
Nie przywiazujemy az tak wielkiej wagi, a przynajmniej ja :P Wspomnialam, bo taki temat. A bez stanika bardzo czesto chodze. Zaleta malego biustu :)

Gość gość
70C to nie jest mały biust, na biust narzekają partnerzy prawie całkowitych desek.

Gość gość
70C to nie jest mały biust. xxx to jest mały biust...może nie miniaturowy ale nic specjalnego. U szczupłych dziewczyn z obwodem pod biustem 60-70 widoczny biust zaczyna się średnio od miseczki D w przypadku obwodu 70 i co najmniej E - w przypadku 60. Żeby mieć naprawdę duży biust przy C to trzeba mieć z 80 w obwodzie ale wtedy to jak już napisała shaf - 80 w obwodzie to gruba baba.

Gość gość
dziewczyno, 80 w obwodzie, przy miseczce c , nie ma zadnego biustu ,tylko sadlo :D

Gość malkolmx
mi się strasznie podobają wielkie piersi normalnie nie mogę oderwać od nich wzroku. Kiedyś w klubie poznałem fajną dziewczynę taka taka mała kruszynka ale biust ogromny do tego duży dekolt i po prostu oszalałem i nie moglem się na niczym skupić. Wkurza mnie jednak to że wiele osob obraża dziewczyny z małym biustem i wyzywa je od desek. Przecież to je strasznie krzywdzi i wpędza w kompleksy a przecież kobieta nie ma wpływu jak zostanie obdarzona przez naturę. Jak słyszę że ktoś tak obraża kobietę to mam ochote tej osobie dać w ryj

Gość gość
dziewczyno, 80 w obwodzie, przy miseczce c , nie ma zadnego biustu ,tylko sadlo x krótko mówiąc - C niezależnie od obwodu to będą zawsze obiektywnie małe cycki, Ba! Nawet "D" przy obwodzie 60-65 to mikro cycki...ale większość facetów i co gorsza kobiet jak tylko słyszy "D" to już im się wydaje, że mają do czynienia z melonami ala Pamela :D

Gość gość
Nawet "D" przy obwodzie 60-65 to mikro cycki...ale większość facetów i co gorsza kobiet jak tylko słyszy "D" to już im się wydaje, że mają do czynienia z melonami ala Pamela " xxx otoz to, otoz to:D

Gość gość
ładny biust ,ponetne cycki sa ozdoba kazdej kobiety,mam na mysli ładne kragłe fajne piersi... nie balony typu pamela anderson ,nie silikony i nie pryszcze bo nie ma nic gorszego niz kobieta ktora ma 2 male pryszcze .wtedy tylko interwencja plastyka przy takim defeckie jak jest kasa na to. lubimy ładne piersi bo one sa atrybutem kobiecosci . a jezeli ty autorze twierdzisz ze sa obrzydliwe to moze myslisz o cycach jak wory do kolan czy cos takiego,albo jestes dziewczynka z pryszczami??

Gość gość
piękny fatycznie biust Emily jest robiony jak i jej usta niestety

Gość gość
Podobno naturalny.