Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja juz nie szukam

Dziewczyny, fajnych i wolnych facetów koło 30stki po prostu NIE MA!

Polecane posty

Gość gość
" ludźmi rządzą potrzeby natury" x to nie ma nic wspólnego z naturą. przyczyną jest to o czym pisałem - media. media bombardują nas wizją superatrakcyjnych (pod wszelkimi względami) kobiet i mężczyzn i gdy ktoś to przedawkuje to mu się wydaje że wszyscy wokół tacy "pospolici" i "nie spełniają jego wymagań". po wypowiedziach koleżanki sądzę że ona jest klasycznym przypadkiem.

Gość gość
Taka tam szczerość oparta na tym, że znasz kilka puszczających się kobiet? I lubisz jak to facet się zabawić, no rzeczywiście szczerość. x jakie kilka puszczajacych sie kobiet, czemu usilnie wpieracie mezczyznom ze tylko oni tak robią, dam c**przykład, którego nie przeskoczysz, czemu facet a;bo przystojny albo bogaty czy też sławny bzyka wszystko co sie rusza mimo że ma ryj jak hebel? ile tkaich gwiazdeczek jest, sa tacy co mieli setki panienek smiech.gif jak to wytłumaczysz? czemu większe doświadczenie seksualne na studiach maja kobiety niż przykładowo ich koledzy? czemu cały internet zawalony jest sponsoringiem i seksem? x skoro się mylę to udowodnij to argumentując zachowanie większości kobiet, ale musisz też obalić jawne fakty, bedzie ci ciezko Wystarczy, że powiem że ci faceci nie znają całego ogromu kobiet, które tak nie robią.

Gość prawda nałożona z gory
Ja zawsze uważałam, że ludzie powinni się dobierać na tych samym poziomach atrakcyjności, zarówno tej fizycznej jak i intelektualnej. Nie startuję za wysoko, bo wiem że są ładniejsze, ale też nie mam zamiaru otwierać ramion do każdego kto mi się zupełnie nie podoba, bo on przecież może jest takim normalnym, niedocenionym mężczyznom! Nie zadaję się z kimś, kto nawet smsa do mnie nie umie poprawnie napisać i nie widzę nic w tym złego, że nie doceniam starań tego jakże dobrego mężczyzny. Faceci też tak mogą myśleć, że ktoś im nie pasuję i tyle, a pasujacego może jeszcze spotkają. x x albo ty jesteś jakimś wyodrębnionym przypadkiem, albo nie wiem... ale jakie ma znaczenie sms pisany przez przystojniaka, ile kobiet przyznaje że nie ejst zbyt mądry ale za to jaki przystojny :D ile to razy słyszałem od kolezanki :D a ty mi kity wciskasz o smsach... x prawda taka, że kobiety lecą głównie na dobry material genetyczny, zasoby finansowe, pozycję, a to że on będzie na to kradł, będzie szmaciarzem nie ma większego znaczenia, to widac doskonale po tym co piszą tu kobiety, z kim się żenia, z kim się zadają, pieprzenie o charakterze to poprawność wyuczona

Gość gość
A widzisz, mam podobny problem. Od długiego czasu już się z nikim nie spotykam, już po prostu zrezygnowałam, przynajmniej na jakiś tam okres. Spotykałam się z mężczyznami, ale nie tak luźno - poznawałam ich, umawialiśmy się i spotykaliśmy - i z żadnym nie wychodziło. Dlaczego? Jeden po trzech miesiącach wrócił ot tak do byłej, z dnia na dzień. Drugi po pół roku znajomości stwierdził, że wyjeżdża z kraju bo go tu nic nie trzyma, i pojechał. Trzec**** miesiącu powiedział, że mam mu za rok urodzić dzieci bo mu się spieszy do bycia ojcem. Inny z kolei zapomniał mi powiedzieć, że ma narzeczoną. Za każdym razem coś. Mam 29 lat. Jestem zgrabna, dbam o siebie, ćwiczę, lubię literaturę i spacery w parku a nie żadne kluby czy dyskoteki, wolę iść do parku niż do centrum handlowego. Nie wiem dlaczego tak mi nie wychodzi z mężczyznami, ale zawsze trafiam na tych nienormalnych. Nie zostałam wychowana tak żeby się wywyższać, nie jestem wredna ani mściwa, nie szukam desperacko faceta. Po prostu chciałabym kiedyś spotkać kogoś fair, kto będzie umiał kochać.

Gość gość
albo ty jesteś jakimś wyodrębnionym przypadkiem, albo nie wiem... ale jakie ma znaczenie sms pisany przez przystojniaka, ile kobiet przyznaje że nie ejst zbyt mądry ale za to jaki przystojny smiech.gif ile to razy słyszałem od kolezanki smiech.gif a ty mi kity wciskasz o smsach... xx Pomimo tego mamy prawo rozumieć, że tytułowy facet to przystojny i mądry gość.

Gość gość co ma dość
Chciałabym faceta z którym stworzę udany związek, z którym będę dopasowana pod różnymi względami. Tylko tyle i aż tyle. Nic na siłę.

Gość gość
"Tyle, że aktorzy grają czasem także głupców" x taaa. tylko że leonardo di caprio obiektem westchnień nie stał si%

Gość gość
Mnie tam się Leo nigdy nie podobał :)

Gość gość
"Tyle, że aktorzy grają czasem także głupców" x taaa. tylko że leonardo di caprio obiektem westchnień nie stał się po swojej roli w filmie "co gryzie gilberta grape'a" gdzie grał opóźnionego chłopaka tylko po roli w titanicu gdzie grał romantycznego, inteligentnego przystojniaka.

Gość gość
"Mam 29 lat. Jestem zgrabna, dbam o siebie, ćwiczę, lubię literaturę i spacery w parku a nie żadne kluby czy dyskoteki, wolę iść do parku niż do centrum handlowego. Nie wiem dlaczego tak mi nie wychodzi z mężczyznami, ale zawsze trafiam na tych nienormalnych. Nie zostałam wychowana tak żeby się wywyższać, nie jestem wredna ani mściwa, nie szukam desperacko faceta. Po prostu chciałabym kiedyś spotkać kogoś fair, kto będzie umiał kochać." x to trzeba zamieścić na portalu randkowym a nie na kafeterii :D

Gość gość
Na portal randkowy nigdy nie zawitam. Napisałam tak, bo nie jestem w stanie zrozumieć, czemu faceci są dzisiaj tacy do d.... rozczarowujący.

Gość gość
"Chciałabym faceta z którym stworzę udany związek, z którym będę dopasowana pod różnymi względami. Tylko tyle i aż tyle. Nic na siłę." x ale jak już pisałem, na twoje nieszczęście brad pitt już zajęty.

Gość gość
Brad Pitt już zajęty i chyba o to chodzi w tym temacie, że wolnych i fajnych brak :D Brad potwierdza.

Gość gość co ma dość
,,ale jak już pisałem, na twoje nieszczęście brad pitt już zajęty." - zmartwię Cię, Brad nie jest w moim typie, w dodatku mi do Angie oczywiście daleko.

Wystarczy, że powiem że ci faceci nie znają całego ogromu kobiet, które tak nie robią. x x x a to ciekawe co piszesz, bo jakoś nie widzę ogromu, a pojedyńcze przypadki, to jest szczere, spójrz tak uczciwie, są różne portale społecznościowe, typu słynny fejsik, itp. co widzisz? dalej twierdzisz, że jest was ogrom? :D jest was bardzo mało... x za to dużo samotnych matek, rozwódek, kobiet z bóg wie jakimi doświadczeniami :D jedne idą w zaparte że faceci to świnie, drugie przyznają że poleciały tylko na wygląd :D, x nikt ci nie każe przecież wiązac sie z kims kto ci sie nie podoba, nawet czysta biologia ci na to nie pozwala, własnie z tych przyczyn naturalnych kobiet apotrafi powiedziec nie kocham go, nie kocha go bo jej sie nie podoba fizycznie, nie podciagajmy pod to wyzszych uczuc...

Wystarczy, że powiem że ci faceci nie znają całego ogromu kobiet, które tak nie robią. x x x a to ciekawe co piszesz, bo jakoś nie widzę ogromu, a pojedyńcze przypadki, to jest szczere, spójrz tak uczciwie, są różne portale społecznościowe, typu słynny fejsik, itp. co widzisz? dalej twierdzisz, że jest was ogrom? :D jest was bardzo mało... x za to dużo samotnych matek, rozwódek, kobiet z bóg wie jakimi doświadczeniami :D jedne idą w zaparte że faceci to świnie, drugie przyznają że poleciały tylko na wygląd :D, x nikt ci nie każe przecież wiązac sie z kims kto ci sie nie podoba, nawet czysta biologia ci na to nie pozwala, własnie z tych przyczyn naturalnych kobiet apotrafi powiedziec nie kocham go, nie kocha go bo jej sie nie podoba fizycznie, nie podciagajmy pod to wyzszych uczuc...

Gość gość co ma dość
Ludzie to zwierzątka i większość kocha za wygląd, czy nam się to podoba czy nie.

Gość do gosc 20 02
a sypiasz z facetem jak tylko z nim sie spotykasz, mimo ze w zwiazku nie jestescie?

Gość gość
"Napisałam tak, bo nie jestem w stanie zrozumieć, czemu faceci są dzisiaj tacy do d.... rozczarowujący." x ja już od kilku postów pisze "czemu" a jakoś nie dociera.

Gość gość
To zależy jak długo się spotykałam z mężczyzną, ale jeśli owy dzwoni do mnie, widuje mnie dłuższy czas, flirtuje, dba - to jest to dla mnie naturalna kolej rzeczy. Ale ten od szybkiego ojcostwa się nie doczekał :P

Gość gość
"a to ciekawe co piszesz, bo jakoś nie widzę ogromu, a pojedyńcze przypadki, to jest szczere, spójrz tak uczciwie, są różne portale społecznościowe, typu słynny fejsik, itp. co widzisz? dalej twierdzisz, że jest was ogrom? smiech.gif jest was bardzo mało... " Mam pełno normalnych, niepuszczalskich koleżanek, w tym takich które nie wywalają cycków na fejsie, więc wydaję mi się, że świat taki jest, ale skoro mówisz że świat jest pełen dziwek, to spoko, muszę uwierzyć ze względu na twój nick.

Gość gość
nie dociera bo może piszesz beznadziejnie?

Gość gość
"Brad nie jest w moim typie" x tu już trochę przesadziłaś. skoro brad nie jest to kto jest że tak retorycznie zapytam?

Na portal randkowy nigdy nie zawitam. Napisałam tak, bo nie jestem w stanie zrozumieć, czemu faceci są dzisiaj tacy do d.... rozczarowujący. x x przecież tych gości ktoś wychował, nie zrobila tego szkoła czy ulica :D, ty się zastanawiasz gdzie normalni facec***ewnie, ja sie zastanawiam gdzie są rodzice tych prostytujących się dziewczyn a nawet dziewczynek? czemu w tv lansuje sie patologiczne zachowania? czemu zamiast zdrowych życiowych programów leci syf (czesteo wysmiewany w necie) typy miłosc na bogato, warsaw show, teraz program o samotnych nastoletnich matkach? itp az do zwymiotowania

Gość gość
moze i tak.

Gość gość
obserwuję wasze wypowiedzi i czesto pada tekst:"coście za młodu robili?" otóż wiele osób marnowało czas z osobami niewłasciwymi;/ ja tak miałam- kochałam drani;/ i niestety nie było widać od razu, że ten i ten to drań.moje 3 poważne związki: pierwszy nagle facetowi coś walnęło i sie odwidziało wspólnej przyszłości(przez prawie 3 lata twierdził, że pragnie ze mną rodziny), drugi po ponad roku dobrego, udanego związku wyszła prawda- kochał ex, trzeci związek też pełen miłości i masy wspolnych planów zniszczyla opinia osob 3-cich- cóż uwierzył w kłamstwa- co o czymś świadczy;/ i tak oto 4 lata moze nawet więcej przepieprzyłam na oszustów. bo tak trzeba nazwać to co się działo- ktoś Cię zapewnia o wspolnej przyszłości a potem mu strzela do łba i nagle życie się sypie. także nie oceniajcie nas w sposob taki jak napisałam na początku...

Gość gość co ma dość
,,skoro brad nie jest to kto jest że tak retorycznie zapytam?" - już bardziej nasz rodzimy Piotr Adamczyk mi się podoba. :)

Gość Sookie123
Z czystym sumieniem mogę samotnym osobom polecić korzystanie z serwisu randkowe epolishwife.com.pl. Jest to w pełni bezpieczny serwis, na którym z pewnością każdy będzie mógł poznać wyjątkowe osoby.

Gość porzadna kobieta nie
idzie z nikim do lozka bez zwiazku. a co do intelektu, to czasem kobieta inteligentna potrafi wybrac robola, ktory zdania nie potrafi poprawnie zlozyc, ale haruje fizycznie po 12 godzin na dobe i pieniadze ma.

Gość gość
Gdzie są rodzice tych dzieci? W pracy, od rana do wieczora, zapewne. Teraz się robi dzieci, a nie wychowuje.