Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja juz nie szukam

Dziewczyny, fajnych i wolnych facetów koło 30stki po prostu NIE MA!

Polecane posty

Gość autorko ale takiego
w okularach i z zakolami oraz bez prawa jazdy pewnie bys nie chciala

Gość gość
To nieprawda! Są tacy! Sama sobie takiego całkiem niedawno znalazłam. No ale fakt - już nie jest wolny, ma mnie :D

Gość gość
głupoty piszecie to że ktoś ma 30 lat nie oznacza że jest ciapowaty, paskudny itp np ja - panna lat 29... rozstałam się z facetem po kilku latach. Jestem atrakcyjna, mam fajną pracę. niczego mi nie brakuje. i co ktoś kto mnie zobaczy i to powie "o wolna dymała się w kubach i teraz jest sama" nie każdemu się życie układa tak jak byśmy chcieli!!! tak samo jest z mężczyznami. choć fakt faktem w moim towarzystwie są sami zajęci:) dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn .... być może teraz po awansie będę miała okazję poznać kogoś interesującego, bo zmienia mi się charakter pracy.

Gość gość
"w okularach i z zakolami oraz bez prawa jazdy pewnie bys nie chciala" x no pewnie że nie. temat jest o tym że nie ma FAJNYCH i wolnych a nie brzydkich, wolnych nieudaczników.

Gość a jak ja mam prace
i jestem zadbany oraz rozrywkowy, ale nie mam prawa jazdy to odpadam?

Gość gość
a co to prawko oznacza, że ktoś jest fajny i zaradny? Rany kolejne materialistki i blachary !

Gość gość
"Sama sobie takiego całkiem niedawno znalazłam. No ale fakt - już nie jest wolny, ma mnie" x a był wolny jak go znalazłaś czy rzucił dla ciebie jakąś inną?

Gość gość
"Jestem atrakcyjna, mam fajną pracę. niczego mi nie brakuje." x oj chyba jednak czegoś brakuje skoro w wieku 29 lat jesteś sama u chcesz "poznawać kogoś interesującego".

Gość gość
gość powyżej czytasz co napisałam? co ma mi brakować? postrzegacie tylko na tej zasadzie drugie osoby.-samotna brzydka Rozstałam się z mężczyzną dwa miesiące temu po 6 latach wybacz ale doszłam do siebie fakt ekspresowym tępie i teraz zaczynam myśleć o poznaniu kogoś..... choć myślę nie wiem jak wyjdzie mi spotykanie się z kimś jak spotkam kogoś odpowiedniego. czemu wszyscy myślicie że jeśli osoba pisze że jest sama w wieku koło 30 to już totalne dno? napisałam to aby wam uświadomić że nie każdemu w życiu się układa .. i atrakcyjna osoba nie tylko z wyglądu ale również charakteru może być singlem.

Gość uyasgbtsa
wedlug siebie to kazdy jest atrakcyjny i nic mu nie brakuje :classic_cool:

Gość gość
po "ekspresowym tępie" widzę jak to ci "niczego nie brakuje". i po paru innych rzeczach z twoich postów nad którymi z litości już zamilczę. ten nade mną nie ma racji, nie każdemu się tak wydaje ale bardzo wielu owszem. a im głupsze i pozbawione autorefleksji tym pewniejsze swojej "z******tości".

Gość gość
gość wyżej czytaj po ludzku to ze każdy pisze że nic mu nie brakuje nie oznacza że nie ma wad.. chodzi o pierwsze wrażenie... pierwsza wymianę informacji typu praca mieszkanie itp. rozumiesz? bo ja rozumiem w ten sposób pisząc nic mi nie brakuje. mam swoje wady które wychodzą na jaw po jakimś czasie, jak każdy..... nie ma ludzi idealnych!!

Gość gość
teraz przeczytajcie siebie i odpowiecie sobie na pytanie czemu nikogo nie macie

Gość duzo singielek kolo
30tki ma za soba seks bez zobowiazan oraz anal

Gość gość
"gość bo zamiast za młodu zaklepać sobie porządnego faceta to się bzykacie z jakimiś kolesiami za sponsoring albo w klubach czy w seks układach z typowymi r****czami. Fajni, wolni faceci koło 30 są ale widzą co robiłyście gdy byłyście młodsze i nie chcą być brani pod uwagę tylko dla tego, że nie chcesz być starą panną gdy koleżanki się pobierają ewentualnie przyzwyczaili się do bycia samemu no i nie zapominajmy o mężczyznach, którzy są orientacji aseksualnej". Czyli potwierdziłeś to, co napisała Autorka, bo Twoje myślenie jest chore. Nie kategoryzuję ludzi, ale od kogoś takiego jak Ty zwiałabym w podskokach.

Gość gość
panno w "ekspresowym tępie" najpierw naucz się pisać a potem dopiero pouczaj innych w sprawie czytania. skoro w wieku prawie 30 lat nie masz i dopiero musisz go sobie szukać to najwyraźniej jest z tobą coś nie tak bez względu na to jak gorliwie będziesz temu zaprzeczać.

Gość gość co ma dość
Ja chętnie bym sobie zaklepała jakiegoś odpowiedniego faceta i w wieku 18 lat, ale najzwyczajniej w świecie taki facet się nie trafił. Podobało mi się wielu mężczyzn, ale ja im najwyraźniej niekoniecznie. Podrywana byłam głównie w klubach, a w szkole, na uczelni, w pracy, to już niezbyt. Do tego jestem w dość dużym stopniu introwertyczką. Efekt: prawie 25 lat na karku i brak faceta. :o

Gość gość
ale przynajmniej zdajesz sobie sprawę z tego że to z tobą jest coś nie tak a nie opowiadasz banialuk.

Gość gość co ma dość
Jest ze mną nie tak to, że nie jestem ekstrawertyczką i nie jestem drobnej budowy ciała klepsydrą...

Gość tyfdr4f
ksiezniczka czekala az ktos ja poderwie i sie dziwi ze nikogo nie ma :classic_cool:

Gość angelaa30
niestety to prawda :( widze to po moim bracie - ma 28 lat prawie, niby wysoki przystojny ale do zwązku sie po prostu nie nadaje, taka sierota, mieszka z nami nadal,nie ma prawka... wiec to idealny przykład ze fajnych facetów wsrod wolnych 30-laków nie ma!

Gość gość
ale kobiet też nie. wbrew temu co twierdzą.

Gość gość
"gość ludzie mają rodziny, żony, dzieci i jednocześnie pracują, robią kariery (także naukowe) a ty tak strasznie zajęty byłeś? coś ściemą mi to pachnie". Nie ma tu żadnej ściemy. Niektórzy mają słabsze zdrowie i nie daliby rady jeszcze z rodziną.

Gość malavea
niestety ja też potwierdzam - z takimi zawsze coś jest nie tak. Zawsze. Przykładowo ostatni facet wydala siei deałem ale okazało sie że codziennie pali maryche :(... inny wyksztaklcony, szuka żony ale okazal sie chorym katolem... Dziewczyny po 25. - 26. roku zycia fajnych wolnych facetów już nie ma, wszyscy atrakcyjni dawno zajęci !!!

Gość gość
Czepiłyście się blachary braku prawka jakby to równoznaczne było z byciem trędowatym.

Gość milluśka
"Dziewczyny po 25. - 26. roku zycia fajnych wolnych facetów już nie ma" Widzę, że zjeżdżamy z wiekiem :) teraz mogę się bać :o

Gość gość
"Niektórzy mają słabsze zdrowie i nie daliby rady jeszcze z rodziną" x czyli problem nie polega na tym żeś ty się "poświęcił pracy i nauce" tylko na tym że sobie rady nie dajesz. czy tobie się wydaje że teraz to już nie będziesz musiał pracować? skoro ci zdrowie nie pozwala to po kiego chcesz mieć dziewczynę i jak niby zamierzasz żyć?

Gość gość
"angelaa30 niestety to prawda smutas.gif widze to po moim bracie - ma 28 lat prawie, niby wysoki przystojny ale do zwązku sie po prostu nie nadaje, taka sierota, mieszka z nami nadal,nie ma prawka... wiec to idealny przykład ze fajnych facetów wsrod wolnych 30-laków nie ma!" Ale z Twojego posta wynika, że Ty też mieszkasz z Wami nadal. :-D Więc dlaczego jesteś od niego lepsza?

Gość gość
to faceci właśnie to dzisiaj książęta i czekają aż kobieta ich poderwie

Gość gość
"Czepiłyście się blachary braku prawka jakby to" x prawdę mówiąc jak obecnie człowiek nie ma prawa jazdy to jest trochę jak trędowaty.