Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cwiczenia aby zwiekszył sie tyłek

Polecane posty

Gość gość

chce wiekszy tyłeczek ;D jakie cwiczenia najlepszE? przysiady?

Gość azzaw
tak przysiady, możesz zrobić kilka na mojej nabrzmiałej pałce

Gość gość
wypad zboczencu z forum dla kobiet! polecam melB-jest cudowna, energiczna(nie to co chodakowska) a jakie efekty! Dasz wiare ze po tygodniu miałam mega ujedrniony tyłek? Gdybym robiła systematycznie pewnie bylyby piekne efekty ale skupilam sie na brzuchu ;D Miesnie bola niemilosiernie ale warto:)

Gość azzaw
ihihihi

Gość gość
oo dzieki.. ale jedrny to ja mam ale chce zeby urósł to na to tez jest? brakuje mi tyłka wiekszego do fajnej figurki nogi mam dlugie szczupla jestem biust duzy wciecie mam ale tyłek chudy niestety.. ;/ zaraz wlaczam to na you tube i cwicze:)

Gość gość
przysiady przy odpowiedniej regularności dają efekt

Gość AKRONIMOWA
Oo spróbuję z Mel. Jestem szczupła, mam duże piersi tylko właśnie tyłek płaski :/ Mam nadzieję, że to coś pomoże.

Gość Beruthiel
By zwiększył się tyłek nie potrzeba żadnych ćwiczeń :-D Najlepsza rada, to siedzenie cały dzień przy komputerze, brak ruchu, obżeranie sie chipsami, frytkami, czekoladą i popijanie tego wszystko coca-colą :)

Gość AKRONIMOWA
Beruthiel- hah :) Tylko wiesz: mogę siedzieć cały dzień i się obżerać a i tak pozostanę chuda. Jedyne co się powiększy to... cycki. Większość mi tam idzie, może to nieprawdopodobne, ale tak bardzo bym chciała, żeby szło mi w uda, tyłek :(

Gość gość
żarcie nic nie da :o. Ja mam fajny, wypukły, krągły tyłek ale ja się z takim urodziłam, takie geny. Czasami ćwiczę, by było jeszcze lepiej i polecam Mel B na pośladki, przysiady z obciążeniem i zaciskanie pośladków- jak najczęściej, bardzo dobre ćwiczenie.

Gość kdncjdwdwj konwalia
okej okej. autorce chodzi żeby go unieść w sposób zachowujący sylwetkę nimfy a nie orki.

Gość gość
Przysiady rzeczywiście unoszą tyłek do góry, przez co wydaje się większy. Ale przysiady to jeszcze nie wszystko. Inne cwiczenia możesz znaleźc np. tu: http://menstream.pl/forma/baza-cwiczen/ . Pamiętaj także o tym że zawsze możesz postawic na budowanie masy :) Trzy snikersy dziennie i po miesiącu tyłek będzie większy :) Oczywiście to tylko żart. W każdym razie trzymam kciuki. :)

Gość gość
Kleopatra Egipt zapewniam Cie, ze lepszy umiesniony

Gość gość
Od ćwiczeń tyłek się nie zwiększy tylko ujędrni i umięśni oraz podniesie.Mel b to dobra propozycja.