Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaH

Czy wypada wybrać się na kawę z wykładowcą?

Polecane posty

Gość gość
p.s. a on (nadal pracuje w tym zawodzie) czasem chodzi na kawe ze studentami obu plci, ale to zeby obgadac jakies konkretne szkolne sprawy, bo tak o to nie.

Gość OlgaH
To miło. :) A duża jest między wami różnica wieku? Jak zareagowało na waszą znajomość środowisko uniwersyteckie, Twoi koledzy z roku? Czy też ukrywaliście waszą znajomość?

Gość gość
tak sie zlozylo, ze srodowisko nic nie reagowalo, bo on dostal prace w innym miescie, ja skonczylam studia, i zrazu sie wyprowadzilismy :) on jest 14 lat starszy, wtedy mial kolo 40.

Gość OlgaH
No to super. :) Ja też przenoszę się od października gdzie indziej, nie będziemy się już widywać, więc ciekawa jestem jak to się potoczy.

Gość ta co pisala wyzej
hmmm, czyli masz "takie" mysli wzgledem tego pana? ;) bo ja to bylam zakochana na zaboj od pierwszego wejzenia.

Gość OlgaH
Powiem tak - teoretycznie mam już na oku pewnego chłopaka, rówieśnika, ale on jest trudną osobą i ciężko mi nawiązać z nim kontakt. A doktor... cóż, to szalenie miły i szarmancki człowiek, dżentelmen w każdym calu. :) Nie twierdzę, że jestem w nim zakochana, ale jego zainteresowanie moją osobą mi schlebia. Mam tylko nadzieję, że nie wyjdę na tym niekorzystnie.

Gość OlgaH
PS. On jest kawalerem, jakby co:)

Gość OlgaH
Napisałam już, że nie. Moje serce bije dla innego.

Gość ta co pisala wyzej
aha. jest jeszcze taki wariant, skoro twierdzisz, ze jest kawalerem, ze jest zaiteresowany toba od strony intelektualno-kolezenskiej, nie zas romantyczno-erotycznej, jesli wiesz co mam na mysli ;) ale sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie :) daj znac koniecznie, jak juz sie z nim umowisz. jesli temat bedzie podbijany, zawsze bede tu zagladac :)