Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysłowa weselniczka

Niedługo wesele a kasy brak - mój pomysł

Polecane posty

Gość weselniczka!!!!!!!!!!
weselniczka ty zawsze zakladasz glupie tematy i masz problemy z d**y. Czy to prowo czy nie zawsze twoj temat jest denny. Weź sie spakuj z tego forum wreszcie i spierdzielaj bo to jest po prostu zalosne. Zauwazylas chyba, ze kazdy ma cie tu w d***e ale nie ty ciagle probujesz na siebie zwrocic uwage. Chocby prowokacja,. Daj zes se juz spokoj idź siedż na tym swoich forum z psiapsioleczkami zgarnietymi z kafeterii a tu opusc laskawie forum bo tylko smrod po sobie zostawiasz

Gość gość
bo na wizażu siedzi i tam wszystkim d*pe liże i nie może podskoczyć bo dostanie bana,więc na kafe może sobie pograndzić

Gość gość
bo na wizażu siedzi i tam wszystkim d*pe liże i nie może podskoczyć bo dostanie bana,więc na kafe może sobie pograndzić

Gość pomysłowa weselniczka
Oj, czyli jest jakaś weselniczka na forum? Ja tutaj piszę pierwszy raz, widocznie nie zbyt dobrze poznałam to forum, skoro przeoczyłam taką postać ;)

Gość gość
Robią wesele a nie mają za co - nowa tradycja z kopertami? ;)

Gość KokonaMaroko
Jak widać tak samo nie grzeszysz inteligencją jak "nasza" słynna weselniczka, przez to wzięliśmy Cię za nią. Niestety głupich nie sieją...