Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny-czy warto z nim rozmawiac???

Polecane posty

Gość gość

chlopak odezwał sie po kilku miesiacach gdy juz ulozylam sobie zycie o czym nie wiedzial , rozstalismy sie w burzy byly wyzwiska ,poniosly nas emocje. o powrocie nie ma mowy chodzi o grunt kolezenski

Gość gość
Po co zeby rozwalal wam zwiazek i przy tym jeszcze bardziej cierpial patrzac na wasze szczescie, to sie nie uda. Po co wracac do tego co bylo i sie nie udalo? Najlepiej zamknac rozdzial zeby żadne z was sie nie meczylo, niech kazdy pojdzie w inna strone i uklada sobie zycie w spokoju.

Nie warto. Nie wierzę w przyjaźń z kimś z kim się w przeszłości sypiało. Poza tym postaw się na miejscu swojego chłopaka. Jak czułabyś się gdyby to on zaczął kolegować się ze swoją eks?

Gość gość
mnie zawsze zastanawia, jak wy to robicie, że już po kilku miesiącach od rozstania macie nowych partnerów. u mnie mija właśnie 3 miesiąc i nawet się nie zdążyłam na porządną randkę umówić, bo i za bardzo nie ma z kim. co do eks faceta radzę dać sobie spokój. nie ma czegoś takiego jak koleżeństwo po związku, no chyba, że ludzie są mocno dorośli i dojrzali, a i rozstali się w dość przyjacielskiej atmosferze. was poniosły emocje, wyszło chamstwo, prostactwo. i nie ma, że taka była sytuacja. człowiek na poziomie zawsze dba o kulturę, nawet wtedy, gdy się kłóci czy rozstaje. odpuść.

Gość gość
Nie da sie stworzyc normalnych relacji z kims kto nadal kocha kogos kto juz dawno obdarzyl miloscia inna osobe.