Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość gość
Orzekania* sorry r mi zjadlo

Gość gość
dziecinko kochana moja znajoma spotyka się z żonatym 4 lata i ciągle jej obiecuje, że rozwód z żoną będzie tuż tuż a jak ja poznał 4 lata temu od razu powiedział że żona podobno złożyła pozew rozwodowy !!!! a potem kręcił że niby nie wie co i jak i że może wycofała ten pozew ... sam nie wiedział jak ma kłamać a ona zakochana w nim nadal wierzy ..lub udaje że wierzy ....

Gość gość
Ze i ją zdradzi to piszemy jej od soboty..ale do jej małego rozumku nic nie dociera

Gość gość
nie zdradzi bo przecież ją kocha! A my nie wiemy co to prawdziwa miłość. IDIOTKA DO KWADRATU

Gość gość
Ludzie ogarnijcie sie troche!!! Ulozyla sobie zycie, wiele jest par, ktore dopiero po rozwodzie jednej osoby sa radzem. Skoro powiedzial jej, to cos znaczy. Po co sam rozwala sobie małżeństwo, dopiero mowiliscie ze na pewno jej nie powie, a o rozwodzie mowy nie ma. I co zatkalo kakao

Gość gość
a jaki masz dowód, że on na prawdę powiedzał żonie? Przeciez to tylko słowa autorki? Naiwny jesteś jak ona.

Gość gość
No inaczej sie nie dowiem, to temat założony przez autorke. Co detektywa trzeba by sprawdzil?

Gość qwerty1256544
Teraz opijaja pewnie nowe zycie:-P hahahahahaha

Gość gość
tak, jasne opija sukces którego nie ma. Facet pewnie puka ją teraz w jakimś motelu, żona dalej nic nie wie,a ona się cieszy jak dziecko bo mysli ze zona z córkami się własnie pakują. paranoja

Gość qwerty1256544
Chyba by jej nie oklamal, przeciez to sie wyda

Gość gość
jak się wyda? przeciez on ma to w d***e, tylko odciąga sprawę, teraz jej powie ze zona wie ale nie chce się wyprowadzic, albo jakąś inną bzdurę. Ona mu we wszystko wierzy, wszystko łyknie. bo on ją kocha;-)

Gość gość
aneczko ja bardzo ci gratuluje;-) jest juz tylko twoj, milych wakacji za granica:-p muah

Gość gość
Ja też ci bardzo gratuluje,naprawdę sukces..rozbić rodzine! Weź ty się dziewczyno palnij w tą pustą główkę

Gość gość
Ja też ci bardzo gratuluje,naprawdę sukces..rozbić rodzine! Weź ty się dziewczyno palnij w tą pustą główkę

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anka, olej wszystkich i odezwij się do mnie. Stęskniłem się. Mam teraz b. mało czasu i nie zaglądam tu często, ale jakoś odnajdę Twoje wpisy. Jak tam Twój nudziarz :D Cześć!

Gość gość
Mmmmmmmmmmmm Jak twoja kobieta cię zostawi dla młodszego to ciekawe co wtedy powiesz..ciekawe czy jak byście byli na miejscu tej zony to czy byście też bronili takich kurw jak Ania i jej fagasa..takie SZMATY należy tępić!!!!!!!!!

Gość gość
ja akurat jestem szczęśliwa mezatka,maz starał się o mnie,nie musiałam zabierać go innej jak ta k***a! Tak Aniu jesteś popspolita k***ą! Nazwijmy rzeczy po imieniu

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dajcie Ani spokój. Nudziarz nie zostawi przecież żony dla Ani. Jest tylko kochanką na boku. To on jest draniem, a ona tylko nieszczęśliwie zakochaną, naiwną dziewczyną. Anka, nie dołuj się, bo wina jest głównie po jego stronie. Nie jesteś żadną k...wą. Uśmiechnij się. Cześć :)

Gość gość
I gdzie ta Ania?:-)

Gość gość
Ania swietuje teraz:-) a zona płacze

Gość gość
I co Anka mieszkasz juz u niego?! Nie masz wstydy wcale. Dopiero co w tym domu mieszkala jego zona, a teraz ty zajmujesz jej miejsce. Na samav mysl o tym ze spisz ze jej sypialni mam mdłości. Ja choc jestemv mezczyzna nigdy nie dalbym sie omotac przez taka mala dzi**e. Zanim got poznalas na pewno sie niezle puszczalas. Kazdy z pewnoscia kto chcial cie mial(oczywiscie na poziomie i bogatyv czlowiek). Patologia! Zeby 23-letnia dziewczynat teraz, a gdy go poznala 21-letnia poszla na calosc z takim starym dziadem. Masz sie za kogos lepszego, bo masz kase i drogie prezenty? Czujesz sie lepsza? Dobrze ze nie chcesz miec dzieci, bo mialyby przechlapane np w szkole wsrod kolegow jaka jest ich matka... Kazdy wie o czym mowie. Tak Anka! Na wywiadowi idzie mama i dziadziu:-P masakra masakra, dziewczyno(pewnie plastikowa barbie) jak tak mozesz!!!?

Gość gość
tipsy,tlenione wlosy, solarka, iphone. tak pewnie wyglada

Gość Mmmmmmmmmmmmmmm
Aniu najpiękniejsza! Kocham Cię<3 umowimy się może? Wybierz jakieś interesujace miejsce. Ile wazysz?

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
To wyżej, to nie ja. Ale Anka wie :D

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aniu odezwij się. Jestem bardzo ciekaw co u Ciebie. Nie daj się prosić. Wiem, że piszący tutaj Cię dołują jak mogą. Powiedz Twojemu nudziarzowi, żeby założył własny topik na Kafe. Niech jeżdżą po nim :)

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ej, flirciaro, zaglądasz tu jeszcze?

Gość gość
Mmmmm co ci ta Ania się tak podoba? Taka lufa wystrzałowa jest czy co? Skąd wiesz?

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nie wiem. Może i wystrzałowa, ale z pewnością bardzo fajna :)

Gość Ania23lata orginalna
Zbyt duzo upokorzenia i chamstwa na tym forum. Wole ułożyć sobie spokojnie życie niż tu przebywać i pisać z tak niskim poziomem. Mmmmmmmm po co ci moja waga??