Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość
Zdzichu.....mam pytanko,a ile ty masz lat.nie pytam,zeby sie przystawiac,ale chce porownac cie do mojego "smutasa" :)

O Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu i jeszcze więcej niż myślisz!!! Parę miotów psów na przykład już z mojego rocznika dawno wyzdychało!!! No bym napisał ale? Może kawę pijesz i parskniesz chałupę zapaskudzisz a w niedzielę kto to posprżąta co??? No co jak co PESEL proszę ja Ciebie no .... nie za ciekawy jest, no!!!

O Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu i jeszcze więcej niż myślisz!!! Parę miotów psów na przykład już z mojego rocznika dawno wyzdychało!!! No bym napisał ale? Może kawę pijesz i parskniesz chałupę zapaskudzisz a w niedzielę kto to posprząta co??? No co jak co PESEL proszę ja Ciebie no .... nie za ciekawy jest, no!!!

Gość gość
przeciez ,co ci szkodzi.....jestem ciekawa :) tez nie jestem malolata :P

Widzisz co narobiłaś??? Geriatria łapy na pytanie o wiek mi się trzęsą i dwa razy ENTERA stuknąłem, no:-)

Pół wieku już jakiś czas temu minęło o!!! Dużo??? No co Ty?? Oczu przy sikaniu nie mrużę a i na cieniu do faceta podobny jestem reszta? ... Reszta to PIKUŚ!!!

Gość gość
no to jestesmy w podobnym wieku :P hahahhahahah

No masz Ty no??? Dobre plemniki w tamtych czasach ludziska mieli i ten? ......... No Gagarin w kosmos latał czyli ..... nasi starzy kto wie może orgazmy kosmiczne mieli na tych swoich hamakach:-)

Gość gość
:P :D :P

Co to za miny w niedziele co??? Co za miny??? Łobuzerstwo w podtekście jest!!! Zorro w konfesjonale jak się dowie to będziesz w ramach pokuty ze 100 metrów różańca do chałupy targała!!! Co ludziska pomyślą to już nie skomentuję:-)

Gość gość
Zdzichu az sie poplakalam ze smiechu z tego ubranego na kolorowo.........Dawno tak sie nie smialam no moze wczoraj jak czytalam kawaky na kateferii o starej pannie pani Stasi krora spiewala w chorze latek miala 70 udzielala sie w kosciele oraz jej historie ze znaleziona prezerwatywa,............................................do goscia chetnie bym wypiepszyla tesciowa z kuchni tylko taki problem ze ona ma od 20 lat kuchnie na komunalnym......Ja tez o swoich problemach wole pisac tutaj jestem anonimowa .pisze co mi lezy na sercu i jest mi z tym dobrze zycze wszystkim milej niedzieli.

Gość gość
ja to mysle ze tych smutasow mamusia nie kochala dowartosciowuja sie kosztem innych ludzi,sa to osoby zakompleksione.z niskim poczuciem wlasnej warosci czlowiek pewny siebie jest osoba pogodna i zyczliwy w stosunku do otoczenia

Na sercu jej coś leży no??? To na bok się położyć i to co na sercu leży weźmie i spadnie załóżmy na podłogę o!!!

Gość gość
no widzę,że jednak nie jestem z tym wszystkim sama....przykro mi po prostu ze osoba poza którą świata nie widziałam tak się zmieniła...nie mogę nic powiedzieć...co mnie"boli" bo zaraz pretensje,awantura,docinki... Ktoś tam wczesniej napisał,że to moja wina,bo dałam d...i była wpadka i szybki ślub...jak juz ktoś coś pisze to niech czyta uważnie a potem się wypowiada ...napisałam wyraźnie ze jestem ponad rok po ślubie a za 4 miesiące pojawi sie dzidzia...wiec zadnej wpadki nie było! no chyba ze ta osoba nie wie ile trwa ciąża...

Gość gość
oj tam,oj tam! Grunt to czuc sie mlodym i zyczliwym dla ludzi wokol.....a maz niech biedny odpoczywa ......ja mimo swojego wieku nie jestem zzedliwa baba,potrafie sie odnalezc jak przy mlodych tak i przy 'wiekowych" i oczywiscie tam ,gdzie mnie chca........ZYCIE JEST PIEKNE PO 50+ NO NIE Zdzichu :) grunt to nadawac na tych samych falach :D (ta od 37 :P )

Czy piękne po 50-tce??? Jak ktoś potrafi patrzeć przez takie różowe szkiełko na świat to? ... To oczywiście że piękne:-) Ja się czuję z...ście. Preferencje seksualne nie uległy skrzywieniu. Za kobietkami się dalej rozglądam. Czyli ok! Na suficie nad łóżkiem samoobsługa sobie nie piszę czyli ... też ok! Czy na takich samych falach nadawać? Nadawać oczywiście pływać nie!!! Jedne płynęli i w takiego loda wieeeelkiego przypakowali i się potopili. Statkiem płynęli żelaznym cholera a się potopili Titanic się nazywał czy jakoś tak??? Dawno było ale było!!! Pomijam fakt ze ponoć wszyscy ostro na tej łajbie drinkowali wtedy!!!