Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie może mi wkleić posta gdzie indziej więc wklejam to tutaj

Polecane posty

Gość gość

W polsce jest około dwóch milionów samotnych matek. Czy te wszystkie kobiety miały pecha trafiając na sukinsynów, i tak i nie. kierowały się biologią i pozorami dlatego zostały samotnymi matkami i teraz rozpacz i tragedia bo jestem sama z bachorem i lata mijają i nikt mnie nie chce . Mija 30 latek, później 35 a ja sama chociaż taka wartościowa ze mnie babka. To nic że celulit już na policzki wyłazi, no bo przecież liczy się wnętrze a nie 30 kilo nadwagi. A potem takie posty tysiącami na necie. Niestety spuszczałyście na drzewo spokojnych facetów, to się nie dziwcie że macie marne perspektywy znalezienia kogokolwiek, Szansa jedna na tysiąc. Trzeba było myśleć mózgiem a nie macicą i wybierać tych którzy dawali szansę na rozumne życie we dwoje. Gdy ja chciałem się umówiać z dziewczynami jakieś 20 - parę lat temu to jedyne na co było je stać to kpiny i szyderstwa. TO BOLI , takiej lekcji nie zapomina się na całe życie. Po latach gdy jestem ustawiony finansowo i życiowo to mam teraz festiwal rodzinno matrymonialny, każdy mnie namawia żebym sobie znalazł kobietę do wspólnego życia razem. Oczywiście prawie każda dzieciata i to nie jednokrotnie. A jakże. A ja nadal mam w pamięci te wasze bezlitosne zachowanie względem gościa który w waszych oczach nie był wart łaskawszego spojrzenia, nie mówiąc już o innych atrakcjach jak seks , przytulanie , pocałunki, czy spacery. Chodziłem ulicami i gdy jakaś fajna laska szła z facetem i się całowali to mnie krew zalewała z rozpaczy i wściekłości. A ja ciągle byłem SAM. I tak już zostało do dzis. Tyle że dziś to ja mam już was głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w d***e. Nie żałuję ani jednej samotnej matki. Dobrze wam tak , myślenie c**ą i szpan przed koleżankami jakiego to ja mam mena alfa kończy się tak właśnie, rozpaczaniem i wyzywaniem samotych facetów od niedojrzałych d*pków. Tymczasem to wy nie byłyście dojrzałe psychicznie i emocjonalnie. ale teraz miło zwalać na nas waszą niedolę. Tyle tylko że pod zły adres skierowaną. Dziwne że nie kierujecie tych skarg do ojów waszych bękartów. Milony samotnych facetów bije konia w samotności bo wy pieprzone księżniczki wolicie tych którzy was zapładniają , poniewierają, zdradzają, maltretują fizycznie, oszukują itd. Gdzie wy macie rozum i mądrość życiową. A na koniec gdy się im znudzice to was kopią w tłuste d*pska i idą walić inną idiotkę która po raz milionowy myśli że on się zmieni dla was . Co za idiotki. Płaczcie dalej swe krokodyle łzy , pośmiejemy się i powyszydzamy was , tak jak wy nas gdy nie chciałyście się z nami umawiać bo byliśmy dla was nikim. To jest nasza zemsta za waszą patologiczną osobowość.

Gość gość
ulżyło??

Gość gość
????????????????????????????????????????????

Gość gość
Pff

Gość gość
up