Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Jestem zniesmaczona wpisami co poniektórych osobników. Na szczęście jest was nie dużo, więcej jest normalnych mężczyzn i są o wiele bardziej wartościowi od was. To wy zostaniecie sami z psem na starość i wcale was mi nie żal, tylko tych kobiet, które jeszcze skrzywdzicie.

Gość gość
Chce 99% ale z 70% to realiści. Jaskiniowiec

Gość gość
Wziąłem rozwód gdy dowiedziałem się co robiła moja żona. 3 lata szlajała się z jakimś kolesiem później jeszcze dwa z innym. Od nas wymagają czystości a same co robią. Ma teraz dziewczynę o 9 lat młodsza która się oszczędzała i jest super. Cieszę się ze tamta poznałem.

Gość gość
Ja chcę być sama, a jestem dziewicą, bo się szanuję. Elementem mojego szacunku do siebie samej jest mąż na tym samym poziomie etycznym co ja. A ponieważ takich panów nie spotykam, bo każdy ma jakąś przeszłość, najczęściej bujną, to dziękuję za bliższą znajomość. Hipokrytom mówię nie. Zresztą panowie chyba nie chcielibyście żony, wprawdzie dziewicy, ale takiej która patrzyłaby na Was z obrzydzeniem i nie potrafiła Was szanować ?

Gość gość
22;32Ty jestes zdesperowany, ze placzesz ze brakuje dziewic .ojej jaki biedny chlopczyk ,nie ma dziewic dla niego do p*********.Biedactwo ,zal mi ciebie bo nie masz gdzie zamoczyc we swiezej d***e, bo zadna ci nie chce juz dawac.I dziewice byscie tez chetnie bzykneli a potem po seksie kopneli w d**e. Chamstwo, kazdy chuj jest taki sam i kazdy facet c***a ma a wymagania to wy macie wielkie i co do wygladu i caloksztaltu kobiety.

Gość gość
Zastanawiam sie z jakiej racji autor mysli ze jego zona miala 10chuji w d***e a nie np. 1czy 2 z ktorymi jej sie nie udalo stworzyc zwiazku.Wszyscy faceci sa tacy sami, dziewictwo to skarb, ja zadnemu sie nie oddam, jestescie beznadziejni i po c***u.

Gość gość
Eh faceci mysla ze kazda kobieta to dz/iwka i ze kazda sie rozklada a ta co jest dziewica ze ta tez predzej czy pozniej sie rozlozy ano dziewica moze sie wlasnie wogole nie rozlozyc zadnemu a taka co miala kilku partnerow czasami moze jej juz byc obojetne ile ja jeszcze przeleci i nie robcie rozgrzeszenia tym kobietom co, jak, ile , kiedy.Czy kobiety wszystkie was pytaja o prawictwo, ale ile dup mieliscie w sobie lub ile dup swiezych szukacie.Was bardzo cos boli jak cos sie przypadkowo dowiecie zuwazycie.Ruchajcie se krowe, jak wam tak brakuje kobiet porzadnych, porzadne sa dla porzadnych a maly ich procent.

Gość gość
Zebyscie byli spokojni ,bo juz macie pewnie zony i partnerki wyr/u/cha/ne przez was ,to bierzcie te rozwody, roz******lajcie zwiazki, i dalej szukajcie zwiazkow. Bzykajcie, zdradzajcie, sumienie nie bedzie meczylo?

Gość gość
Same moraalistki się zebrały ? Czemu bywa tak ze jak wam nie wyjdzie w związku drogie Panie nie dacie sobie na luz tylko dalej szukacie wrazen co rok inny partner i dziecko np 3 partnerów i z każdym goool To jest szacowanie się Inny przykład nie jedna z was zostawia męża dzieci i odchodzi do kochanka potem jak się znudzi kochankowi wraca na kolanach by ja mąż przyjął nagle dzieci kocha i chce by jej mąż wybaczyl itd Chore klimaty brak mózgu

Gość gość
r/oz/p/ierda/la/jcie zwiazki.

Gość gość
Piszecie że my Polacy przydale itd Same walicie na japy tapety i myślicie że blyszczycie Wystarczy zobaczyć ile Polek wyjechalo zagranicę i dają Niemcom Angolom itd stabilności szukały ha ha ha materialistki żal mi was

Gość gość
Ja sie przyznaje bylam w kilku zwiazkach i mi sie nie udalo ale to nieznaczy ze mam cale zycie zostac sama i jeszcze raz sama.Nikt nie lubi samotnosci ale ja nie robie sobie dziecka z kazdym jednym i nie oddaje sie za pieniadze.Kazdy chce kochac i byc kochanym bo zycie bez milosci jest niczym a jezeli ktos mysli ze zycie bez seksu jest niczym to jest glupi.Gdy bedzie mi dane zostac sama to i tak zostane no i co ,no i nic.

Gość gość
Po samym juz czasami wygladzie kobiety mozna poznac ze to dz/iwka tapeciary tipsiary solary i klupa tapety na ryju.Ryj brzydki ale spodniczka mini i tym facetow przyciaga bo nie ma niczego sama w sobie wartosciowego i nie mowcie mi faceci ze wy na wyglad ubior nie zwracacie uwagi bo takim sposobem kobieta lapie faceta na dziecko cwane dz/iwki a wam staje na takie!

Gość gość
15:12 zgoda.... tylko ożenić z nią się nikt nie będzie chcial...

Gość gość
No wlasnie, tego nie wiem czy ktos sie bedzie chcial sie z taka ozenic.Ja jestem spokojna domatorka ,ubieram sie skromnie, nie maluje jestem czysta dziewica.Nikt na mnie nie zwraca uwagi, zaden z facetow bo nie mam tego czegos w sobie i zawsze mialam wrazenie ze faceci wola te tipsiary ,solary, dupoodajki.Czyzbym sie panowie mylila, moze to ja jestem glupia i niczego tutaj nie rozumiem.

Gość gość
gość dziś Eh faceci mysla ze kazda kobieta to dz/iwka i ze kazda sie rozklada a ta co jest dziewica ze ta tez predzej czy pozniej sie rozlozy ano dziewica moze sie wlasnie wogole nie rozlozyc zadnemu a taka co miala kilku partnerow czasami moze jej juz byc obojetne ile ja jeszcze przeleci i nie robcie rozgrzeszenia tym kobietom co, jak, ile , kiedy.Czy kobiety wszystkie was pytaja o prawictwo, ale ile dup mieliscie w sobie lub ile dup swiezych szukacie.Was bardzo cos boli jak cos sie przypadkowo dowiecie zuwazycie.Ruchajcie se krowe, jak wam tak brakuje kobiet porzadnych, porzadne sa dla porzadnych a maly ich procent. X Wolałbym spać z osłem niż z używana kobieta. I co z tego ze miała jeden czy dwa związki. Związek to jedynie pretekst ze można się dymac. I tak sobie wszystkie tłumaczycie wasze puszczalstwo. Byłam w związku to mogłam się pieprzyć. Pogratulować podejścia. Żaden facet was nie dotknie, a jak dotknie to zostawi po roku bo zda sobie sprawę jakim jest debilem. Jak wasz mąż pójdzie do kochanki to tez będzie z nią w związku i według waszego rozumowania może ja dymac. Jesteście hipokrytkami. Faceci przy was to cienkie bolki. Szukajcie sobie rozwodników, normalni was do ślubu nigdy nie wezmą. Na szczęście jest mnóstwo kobiet które się szanują. Stare baby z przebiegiem mogą sobie już tylko pomarzyć o porządnym facecie.

Gość gość
Ja sie przyznaje bylam w kilku zwiazkach i mi sie nie udalo ale to nieznaczy ze mam cale zycie zostac sama i jeszcze raz sama.Nikt nie lubi samotnosci ale ja nie robie sobie dziecka z kazdym jednym i nie oddaje sie za pieniadze.Kazdy chce kochac i byc kochanym bo zycie bez milosci jest niczym a jezeli ktos mysli ze zycie bez seksu jest niczym to jest glupi.Gdy bedzie mi dane zostac sama to i tak zostane no i co ,no i nic. X Sama nie będziesz jakiś alkoholik się trafi, albo damski bokser. Normalny oleje tak samo jak kilku poprzednich.

Gość gość
Taa ,bo co oceniasz mnie ze mialam zly wzor z domu ,to wybiore zlego partnera .Trafi sie alkoholik ,to go kopne w d**e i bede sama a co ty mi wciskasz debili i alkoholikow co.Moze to ty jestes tym alkoholikiem?

Gość gość
gość dziś Jestem zniesmaczona wpisami co poniektórych osobników. Na szczęście jest was nie dużo, więcej jest normalnych mężczyzn i są o wiele bardziej wartościowi od was. To wy zostaniecie sami z psem na starość i wcale was mi nie żal, tylko tych kobiet, które jeszcze skrzywdzicie. x mylisz się kobieto takich osobników jest sporo tylko się z tym kryją i z braku laku was biorą ,a tłumaczycie to tym że ci są bardziej wartościowymi mężczyznami ,otóż nie oni są wsród was tylko nic wam nie mówią a każdy woli kobietę, która nie miała nikogo przed nim i tego nie zmienisz . Kobieta się sama krzywdzi idąc z delikwentem do łóżka nie mając pewności że zostanie jej mężem więc oto pretensje możecie mieć tylko do siebie a czym szybciej pójdzie do łóżka tym większe prawdopodobienstwo że zostanie olana, nikt nikomu nóg na siłę nie rozkłada jako kobieta to powinnaś wiedzieć.

Gość gość
15;30Porzadnych kobiet jest o,oo 1% i dlatego placzesz i wpadasz w depresje z powodu braku dziewic.Rozwodnikow, debili nam wciskacie a co tylko takie partie chodza po swiecie .jakbym miala byc z takim ,to wole zostac sama i tez bede zyla.Kobiety mezczyzn wybieraja a faceci kobietom tylko okazują zainteresowanie.Ja chcialam stracic dziewictwo bo ile mozna czekac za tym jednym, jedynym wymarzonym az do grobu a ze niestety sie pomylilam do faceta,to co lata i fika mi to.

Gość gość
Szanujący się facet załóżmy 30 lat wezmie sobie młoda 20 letnia dziewice. Mnóstwo gość ma młodsze żony a to właśnie z tego względu ze maja mały przebieg. Stare 30 z przebiegiem to jedynie 50 letni rozwodnik. Słaba dajki maja przyszłość :)

Gość gość
Podsumowując dla mezczyzn kobieta powinna stracic dziewictwo, tylko po slubie a co jak mi w seksie nie bedzie po slubie pasowal, to co wtedy, rozwód?

Gość gość
15;30Porzadnych kobiet jest o,oo 1% i dlatego placzesz i wpadasz w depresje z powodu braku dziewic.Rozwodnikow, debili nam wciskacie a co tylko takie partie chodza po swiecie .jakbym miala byc z takim ,to wole zostac sama i tez bede zyla.Kobiety mezczyzn wybieraja a faceci kobietom tylko okazują zainteresowanie.Ja chcialam stracic dziewictwo bo ile mozna czekac za tym jednym, jedynym wymarzonym az do grobu a ze niestety sie pomylilam do faceta,to co lata i fika mi to. X Oki jeden błąd jest jeszcze do zrozumienia. Pytanie czy wyciągniesz wnioski ? Czy będą jeszcze 3 takie same związki ? To już twoje życie i ty musisz sobie odpowiedzieć. Od kiedy wy mężczyzn wybieracie ? Chyba tylko tych co da was podejdą. Nie słyszałem by kobieta podrywała faceta raczej jest na odwrót. Akceptujecie jedynie tych co do was zagadają a to słaby wybór. Ja nie wpadam w depresje z powodu braku dziewic dziennie ze 3 takie mogę poderwać. A tobie ilu porządnych mężczyzn zaproponowało ślub ?

Gość gość
U panow, mezczyzn tylko dziewice maja szanse na trwaly,mocny, szczesliwy zwiazek.No tak ,no a ja byłam dziewica nikt mnie nie chcial, jestem nie dziewica i tez mnie nikt nie chce i co.Nie zabije sie z tego powodu ze nikt, nigdy o mnie poważnie nie myślał.Faceci we wiekszosci chca tylko kobiet do seksu no chyba ze trafia na piekna dziewice co sie nie odda szybko to beda za nia latac jak pajac zyzowaty no ale to ona tez moze takiego faceta odrzucic i co tez wam zal d**e bedzie sciskal z powodu odrzucenia przez dziewice?

Gość gość
Jakbyście Panowie mieli takie "branie" to by Was tutaj nie było. Skoro jesteście to oznacza tylko jedno. Kiedy miałam 20 lat, to pamiętam tylko 1 dziewczynę, która związała się ze starszym o 10 lat panem. Pan miał pieniądze, a ona młodość. Z jej strony uczucia tam nie było. Cała reszta to były związki równolatków, ewentualne różnice to do 5 lat, przy czym to 5 lat, to było już bardzo dużo. O czym Wy frustraci tutaj marzycie ?

Gość gość
16;02 Szerze, to zaproponowal mi slub, malzenstwo jeden facet, bylam zareczona ale zareczyny zerwalam i byla nawet sala zaplacona.W wieku 20l tez mi okazal zainteresowanie jeden ale szczerze ,odrzucilam go za wyglad i to byl blad, bo bylabym juz 13l po slubie z nim. No i zycie toczy sie dalej a bledow juz tych samych nie popelnie.

Gość gość
16;02Jak poderwiesz juz taka dziewice, bo piszesz ze 3 naraz chcesz poderwac, to wklej foto bo nie uwierze ale fotke wklej z tymi trzema dziewicami, kobietami.Ok to ci uwierze.Pytasz jakie wnioski wyciagam ze swoich zwiazkow a takie ze niewarto sie angazowac w zaden zwiazek i wazdnego faceta bo zawsze konczy sie porazka kazdego faceta, typa.

Gość gość
Sama nie będziesz jakiś alkoholik się trafi, albo damski bokser. Normalny oleje tak samo jak kilku poprzednich. X Co ty nie powiesz :) mam męża dużo młodszego, bez przebiegu, nie pijre,nie pali, jest pracowity i nie używa przemocy i szanuje kobiety. Takiego jak on to ze świecą szukać. Do pięt mu nie dorastacie.

Gość gość
Jak się kogoś kocha to nie zmienią partnera jak rękawice Same jesteście sobie winne nie szanujecie nas mężczyzn no i siebie Jak zdradzacie itd Jeśli ktoś jest prawiczkiem i chce by jego partnerka zyciowa nie byla z odzysku ma do tego prawo Czemu ma brać sobie kobietę co wcześniej miała kilku facetów ? Jeszcze sa takie kobiety ze dobrze grają udają dziewice Bo te co mają odwagę cywilną i mówią o tym ze nie jest Św i kilku facetów z nią było to jest jasność w temacie Nikt nie musi nic robić na siłę Ja mam żonę co była dziewica jeśli by mnie zdradziła to bym jej nie chciał znać Ja jestem wiernym i tego oczekuje by się szanować razem Nie bawić się kosztem bliskiej osoby w chwili słabości bo zawsze ktoś może się trafić 3 osoba w związku Ludzie bladza :(((Zdrady były i beda tylko szkoda że cierpią dobre osoby

Gość gość
Jak się kogoś kocha to nie zmienią partnera jak rękawice Same jesteście sobie winne nie szanujecie nas mężczyzn no i siebie Jak zdradzacie itd Jeśli ktoś jest prawiczkiem i chce by jego partnerka zyciowa nie byla z odzysku ma do tego prawo Czemu ma brać sobie kobietę co wcześniej miała kilku facetów ? Jeszcze sa takie kobiety ze dobrze grają udają dziewice Bo te co mają odwagę cywilną i mówią o tym ze nie jest Św i kilku facetów z nią było to jest jasność w temacie Nikt nie musi nic robić na siłę Ja mam żonę co była dziewica jeśli by mnie zdradziła to bym jej nie chciał znać Ja jestem wiernym i tego oczekuje by się szanować razem Nie bawić się kosztem bliskiej osoby w chwili słabości bo zawsze ktoś może się trafić 3 osoba w związku Ludzie bladza :(((Zdrady były i beda tylko szkoda że cierpią dobre osoby

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować