Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
L ll kjhhgfd

Gość gość
Lkj j hggfd

Gość gość
Lkjhgf dsds s

Gość gość
P.S. To nie jest mój pogląd tylko 95% facetów. Od 150 stron piszą ze nie chcą dupodajek. A wy jak zwykle wiecie ze jesteście bezwartościowe to wmawiacie ze jest inaczej. X 95% z paru mężczyzn piszących tu na kafe a nie z całej choćby Polski nie mówiąc o świecie. A te 95% to pseudo mężczyźni co siedzą na babskim forum, pozostałe 5% to mężczyźni przypadkiem zagladajacy i znikający po napisaniu postu.

Gość gość
mezczyzni to fajni, pracowici mezczyzni a kobiety? fajne, leniwe i rozczeniowe kobiety fajny uklad, kobieta za swoje puszczalstwo i lenistwo dostaje nagrode w postaci fajnego, pracowitego i zaradnego mezczyzny a ten sam mezczyzna za swoja postawe dostaje w nagrode od zycia fajna, rozczeniowa i leniwa kobiete ktora lubila byc w "zwiazkach" sekie bez zobowiazan to jest sprawiedliwosc

Gość gość
9'53,jak trafiasz i przyciagasz jakiś margines,to kłopot jest w tobie.

Gość gość
powiedz to tym wszystkim kobietom co nie moga znalezc tego porzadnego do slubu

Gość gość
Ty zdziro

Gość gość
gość dziś Za swoją postawę, czyli puszczalstwo, pisząc waszym językiem? Przecież tamta osoba pisała, że oni też prawiczkami nie byli, więc w czym masz problem? Kolejny *****cz hipokryta, co chce wsadzić w dziewice i pozbawić ją intymności, godności, człowieczeństwa i zasad moralnych! Zazdrościcie dziewicom posiadania kręgosłupa moralnego, czy co? że chcecie tak bardzo je zeszmacić?!

Gość gość
ja bylem do 30 prawiczkiem i doszedlem do wniosku ze stracilem 10 lat zycia szukajac fajnej i nadajacej sie do zycia kobiety bo one wolaly kogos innego a jak dostaly kopa od nich to pozniej nagle zdaly sobie sprawe ze swoich postepowan ale teraz to juz mi przeszla ochota na to wszystko i otwarcie mowie, ze nie interesuje mnie slub bo skoro wczesniej wchodzily w zwiazki "seks" bez zobowiazan i im to nie przeszkadzalo to dlaczego ja mam brac jakies zobowiazania, teraz ja tez mam seks bez zobowiazan

Gość gość
a kobiety ktore nadal sa dziewicami do 30 a w dodatku sa jeszcze piekne to one czekaja na ksiecia z bajki, ktorego nie ma, czyli tez za swoje dziewictwo i cialo chce dostac lekkie zycie do konca zycia

Gość gość
i w ten "zwiazek" wkladam tyle samo czasu, pieniedzy i energii co druga strona, tez mowie, nie umiem, nie mam czasu albo nie mam pieniedzy

Gość gość
gość dziś Czyli kolejny przykład na to, że lepiej trzymać do śmierci, bo nawet prawiczkom chodzi o seks

Gość gość
gość dziś Bo im się należy jak psu buda! Skoro nie ma porządnych mężczyzn, to niech ten ruchacz z wenerami obszany przez inne panny i kolesi, to niech sie stara, skoro dziewica tyle czasu żyła w czystości i nie opluła własnych zasad tak, jak zrobił to on.

Gość gość
gość dziś mezczyzni to fajni, pracowici mezczyzni a kobiety? fajne, leniwe i rozczeniowe kobiety fajny uklad, kobieta za swoje puszczalstwo i lenistwo dostaje nagrode w postaci fajnego, pracowitego i zaradnego mezczyzny a ten sam mezczyzna za swoja postawe dostaje w nagrode od zycia fajna, rozczeniowa i leniwa kobiete ktora lubila byc w "zwiazkach" sekie bez zobowiazan to jest sprawiedliwosc X Od kiedy to męża czy żonę dostaję się w prezencie? Napisz zażalenie do Św Mikołaja;) X Nie dostajemy kogoś w prezencie tylko sami wybieramy, sami decydujemy, że to ta,ten. Za własne błędy prosze mieć pretensje do siebie a nie zwalać winę na innych bo to dziecinada jest a nie porządni dojrzali ludzie.

Gość towar macany nalezy
do macanta

Gość gość
Ja wyszalałam się przed mężem , chociaż pierwszy seks miałam w wieku 18 lat.Z premedytacją, żeby tylko rozdziewiczyć się. Potem było jeszcze czterech takich jednorazowych.To wszyscy byli dużo starsi ode mnie partnerzy , co najmniej o 10 lat lub więcej, wszyscy żonaci.Mając 21 lat poznałam chłopaka rok ode mnie młodszego i byłam z nim w związku dwa lata, z tego rok razem mieszkaliśmy.Z nim kochałam się regularnie , codziennie , często 3-4 razy dziennie.Po prostu roznosiła nas chęć na seks i do dziś dziwię się, że nie wpadliśmy , bo z zabezpieczeniem różnie bywało,często był żywioł i spontan, bez niczego.Z nim wyszalałam się. Wszystko , co możliwe w seksie , łącznie z trójkątem z innym chłopakiem a potem z inną dziewczyną.Lody , minety, anal , 69, ostry seks w plenerze w samochodzie. Po dwóch latach wszystko rozpadło się. Za pół roku poznałam 6 lat starszego mężczyznę, który pomimo 30 lat , prawdziwie męskiej urody , dobrego stanowiska , był jednak prawiczkiem.Do łóżka poszliśmy po 3 miesiącach.Wcześniej wyznałam mu wszystko jak na spowiedzi. Po roku wzięliśmy ślub.Seks z nim to nie szaleństwo , lecz ocean namiętności. Nauczyłam się przy nim świadomego oddawania swojego ciała kochanemu mężczyźnie, by na nim grał jak wirtuoz, bo mąż okazał się samorodnym talentem w tych sprawach.Nie bez znaczenia jest też , że ma niesamowitą kondycję i poważny argument w majtkach.Dwoje dzieci urodziło nam się rok po roku. Teraz jesteśmy statecznym małżeństwem z dorastającymi dziećmi. Mam 40 lat , uważam że wciąż jestem atrakcyjna, co mąż oczywiście podziela i nasza sypialnia nadal jest areną naszych conocnych igraszek a jej ściany przesycone są naszymi szeptami , jękami i krzykami rozkoszy. Nie oceniajcie innych , bo ludzie różnymi drogami dochodzą do szczęścia, a każdy ma do szczęścia prawo.

Gość gość
WESOLYCH SWIAT!

Gość gość
gość dziś Jak na razie to ty masz postawę roszczeniową bo tobie należy się .

Gość gość
jak prawiczkom chodzi o seks? mi nie chodzilo o sam seks ale skoro kobietom nie przeszkadzalo nadstawianie tylko to chyba one lubia ten seks i nie przeszkadza im to, ze facet ja wykorzysta bo trzeba korzystac z zycia, co miesiac mozna zakochiwac sie w innym i co miesiac inny koles do seksu a skoro tak to po co ja mam zyc w celibacie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować