Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
22;00 Wiele pojales ale nie zrozumiales ,to znaczy ze ty masz problem sam ze soba i wlasna psychika.Wylecz sie z kompleksow i niskiej samooceny.Streczycie nie-dziewicom alkoholikow, frajerow ,najgorsze egzemplarze zeby te kobiety nie byly szanowane, a na szacunek kazdy zasluguje ,bo jest czlowiekiem. Wiec wcale sobie nie wezma te kobiety facetow z najnizszej polki.Oceniacie te kobiety tak jakbyscie byli i zyli z tymi wszystkim kobietami na codzien,pod jednym dachem. Pytanie takie z mojej strony, ktory tutaj z was na kafe spal ze mna, ze mi zabrania kogos porzadnego, wartosciowego, normalnego?

Gość gość
Jezeli kobieta potrafi sie przyznac przed partnerem szczerze ,ze swoich bylych facetow, ilosc***artnerow i ze swojego rozwiezlego zycia, to dlaczego ma nie zaslugiwac na faceta wartosciowego porzadnego, skoro jest szczera i uczciwa wzgledem faceta. Jakby taka kobieta klamala co do ilosc***artnerow, to wtedy moglaby miec byle jakiego faceta ale skoro sie przyznaje ,to dlaczego tego nie doceniacie co?

Gość gość
Dokładnie tak i jeżeli mogę mieć do kogoś to tylko do siebie głównie za to, że chciałem wierzyć tej kobiecie. To, że ona się tak zachowała nie znaczy, że wszystkie jesteście takie, chociaż na pewno sporo. Największym szokiem było dla mnie że postąpiła tak jako fsnatyczna katoliczka. To otworzyło mi oczy i na inne sprawy

Gość gość
Najlepsze związki, to związki bez niepotrzebnego seksu, bo po tym oceniamy, czy jest miłość, czy seksoholizm

Gość gość
Nie ma seksu nie ma miłości.

Gość gość
seks to nie miłość

Gość gość
doceniamy ze mowi prawde ale to nie jest rownoznaczne z tym, ze sie z rozwiazla kobieta ozenimy, bo wynikaloby, ze mozna prowadzic rozwiazly tryb zycia a pozniej tylko sie przyznac, nawet grzesznik ma pokute

Gość gość
U mnie odwrotnie. Moja była dziewicą a ja niestety miałem wcześniej 1 partnerkę. Tak z perspektywy czasu powiem Wam szczerze że żałuję tej pierwszej znajomości bo moja żona zdecydowanie zasługiwala żeby być dla kogoś pierwszą

Gość gość
Panowie proponuje już dać spokój. Tyle pisania i straty czasu. Kobiety dalej nic nie pojmują i nie chcą. Mi się już znudziło czytanie tego forum. Każda może robić co chce ma do tego prawo. Na szczeście faceci są jacy są i będą traktować kobiety tak jak na to zasłużą. Wszystko zostało napisane i nie ma co tego powtarzać. Kto chce poświęci kilka minut i przeczyta. Pozdrowionka

Gość gość
07;17Skoro bylam w dlugich zwiazkach rok lub pol roku ,to dlaczego mialo nie byc seksu w takim zwiazku co, przygodnym i nieznajomym facetom sie nie rozdawalam i nie nadstawialam. po to sa zwiazki zeby byl kiedys seks ,ale ze inne kobiety sie rozdaja po 1-5 spotkan to co mnie obchodza inne kobiety, ja to jestem ja.Pozatym jak jest kobieta ladna ,to kazdy facet chce ja szybko zaliczyc i ja sie dystansowalam ,poki dobrze faceta nie poznalam.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się, tyle, że najsmutniejsze jest to, że faceci nawet dziewicę chcą zeszmacić, żeby tylko sprowadzić ją do swojego poziomu odarcia z intymności i jakichś zasad.

Gość gość
07;17Faceci seksu wymagaja od kazdej, ale potem i tak im odpiepsza i wszystko niszcza jak juz dostana d**y i dla facetow nie jest to wazne ,czy kobieta nadstawila sie po pol roku znajomosci ,czy po dwoch latach .wy w ogole kobiet nie doceniacie i nie szanujecie ,macie zakotwiczone w glowie nie szanowac zadnych kobiet ,ani za to jaka jest ta kobieta ,ani za jej osobowosc.Dla facetow szacunek nie istnieje, za to istnieje seks!

Gość gość
14;18Albo co mi sie nie podoba we facetach to ze jak powiedza kobiecie kocham cie, to ze kobieta odpowie chodz ze mna do lozka, tak to dziala MILOSC to nie jest zaden seks. Milosc to cos wiecej niz sam akt seksualny, pisalam juz o tym wczesniej i wy faceci jestescie pier/dal/nieci na punkcie seksu, kochacie i lubicie seks za to nie nawidzicie i nie szanujecie kobiet, ze chce wam dac cos najpiekniejszego czyli siebie cala .niewarto wam oddawac calego ciala ,bo i tak tego nie docenicie a potem jeszcze pretensje,ze ta i ta zaliczylem!

Gość gość
seks to nie miłość xxx ale milosc to seks, chyba ze kochasz tylko mame.

Gość gość
skoro niektore z was kobiety uwazacie ze skoro jest dziewica to nalezy jej sie ksiaze czyli w sumie po tym jak ja ktos rozdziewiczy to juz nie ma wartosci bo tylko jej dziewictwo bylo wartoscia skoro podchodzi w ten sposob, nalezy mi sie facet z grubym portfelem itp, ona chce za swoje dziewictwo kupic lekkie zycie

Gość gość
17,46 Jak juz to nie facet odziera kobiete z intymnosci ,a ona sama sie odziera (piszac twoim sloganem),a dlaczego ?? Poniewaz sama tego chce !Gdyby nie chciala poprostu nie weszla by do lozka I tyle! Nikt nikogo na sile nie zaciaga do lozka, wiec nie pisz ze to wina faceta !

Gość gość
17,49 mylisz sie nie chce mi sie juz tlumaczyc ale ma znaczenie ,oj ma I to duze !! Przynajmniej dla mnie!!

Gość gość
dwie owce

Gość gość
AAAAAAAA pajonk