Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

znowu jestem nieszczęśliwa i są dwa powody:

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

1. nie mogę pisać na blogu! :( pewnie dlatego,że używam IE 7 albo 8 a obecna wersja to 10 ;( [beska] chciałam to zrobić z opery albo firefoxa ale nie mogę się zalogować, bo zapomniałam hasła ;( 😭 koszmar 2. postanowiłam się ustatkować i teraz piszę tylko z 3 chłopakami i stwierdziłam,że jak z którymś się umówię to koniec żartów, flirtów i innych, bede wierna i porządna, ale tak: - jeden, taki najmniej atrakcyjny, który bardzo zabiegał, chyba mnie olał - drugi, taki bardzo przystojny, który troche mnie przeraża z wyglądu 😭 pisze do mnie, ale ja nie umiem z nim rozmawiać, pisanie z nim nie jest dla mnie przyjemne i w ogóle się go boję 😭 - trzeci - przystojny i sympatyczny, ideał po prostu - chyba mnie olał ! no koszmar koszmar :( brak adoratorów, brak możliwości pisania na blogu, brak pracy nie zasnę ze smutku :(

Gość bazylishkee
1 usun ciasteczka, glupia 2.:o🖐️

jeszcze na portalu randkowym piszą do mnie jacyś lambadadziarze w stylu " chciałbym Cię poznać" " czym sie zajmujesz na codzien" "napisz mi koniecznie wiecej o sobie" "chcesz sie poznac?" 😭 chyba usunę konto, bo zbyt wrażliwa na to jestem :classic_cool:

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
siema czkawka :D:D nawet nie wiem jak Cie pocieszyć 🖐️

jasne ciasteczka, a Ty mnie masz za informatyczkę? :O 😭 piszesz,że jestem głupia to wytłumacz jak głupiej gdzie te ciasteczka mam usunąć! 😠 :( 😭

cześć Wam kochani :) 🖐️ bardzo bym chciała nadal pozostać w kontakcie, ale jeśli nie przypomnę sobie hasła do bloga to bede musiała założyć nowy albo znowu zalewać kafe moimi sprawami :)