Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imiejednoimie

jak to możliwe, że wszędzie słyszę jej imię? ktos tak z was miał?

Polecane posty

Gość imiejednoimie

Kiedyś byłem z dziewczyną, bardzo ważnej dla mnie, myślę o niej często, choć staram się żyć dniem dzisiejszym, jednak zdarza mi się, że słyszę to imię nawet dwa razy dziennie. A to ktoś ma tak na imię i akurat jest wołany, a to kobieta w sklepie ma to imię, a to ktoś do kogoś i słyszę to imię OLA, ważne dla mnie Być może bardzo popularne, nie wiem, ale.. tez myślałem, że jestem po prostu wyczulony, ale staram się wychwytywać też inne lecz to słyszę nader często Była dla mnie ważna, bardzo ważna

Gość gość
też tak mamy

Gość gość
jazda sie zaczyna

Gość gość
kurcze ,, jeden ma drugi nie moze zwiazać końca z końcem , to jest sprawiedliwość, skad jesteś???? Pytam ,bo to wazne chyba że ściema

Gość imiejednoimie
synu fubu - wy..dalaj z mojego klubu. Szacunek dla tej kobiety się należy. A tak w temacie, pewnie doszukuję się tu jakichś wyjaśnień z waszej strony, które nakarmią moje złudzenia, że to COŚ znaczy, a tak na prawdę może to być zwykły przypadek. Poruszyła mnie, na tyle, że zapamiętałem ją. Dodam jeszcze, że spotykam ją przypadkowo, choć nic nas nie łączy, np. miasto (blisko siebie, ale nie to samo), inni znajomi, a jednak, choćby na koncercie było 350 osób, będzie stała 2 rzędy za mną (prawdziwe),

Gość imiejednoimie
najgorsze są niewyjaśnione sytuacje, szkoda że tak się potoczyło, ale są chwile, że jak usłyszę to imię, to mnie denerwuje, mówię sobie pod nosem wtedy: k..wa, już dość, znowu to imię- a ja chcę już zapomnieć, a tu znów Kocham tę Olę, dlatego to imię jest dla mnie wyjątkowe, ale nie możemy być razem, bo jak miałem okazję, to strasznie się bałem, że mnie przepędzi precz, bo nie czułem się jej wart, a teraz, to już kogoś ma już dłużej ...no cóż

Gość gość84
Zapewne w ciągu dnia słyszysz wiele różnych imion, w tym kobiecych. Gdziekolwiek. Ale jednak, gdy to, szczególne imię stanie się dla Ciebie ważne, to zaczynasz je poprostu częściej zauważać. Ot i tyle. U mnie było podobnie. Nagle okazało się, że trzy ulice na moim osiedlu zawierają owo imię w swojej nazwie, koleżanka koleżanki na fb też tak miała na imię, no i w tv, w jakimś serialu jedna z głównych bohater też... Ale wątpie, żeby nagle to imię zaczęło mnie jakoś osaczać...poprostu człowiek żywiej na nie reagował niż wcześniej.

Gość gość
no i co podejrzewasz u siebie chorobe psychiczna?