Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, tak SZCZERZE , czy oglądają się za wami faceci ?

Polecane posty

Gość gość
wiedzial ze mu nic nie zrobisz bos pasztet ,pewnie takich jak ty zaczepial setki, niezly sposob na dowartosciowanie sie

Gość gość
tak masz racje po tylku poznal paszeta a co sobie pomacal to jego i tyle pewnie wymalowana lalka by go jeszcze wyzwala a ja coz, usmiechnelam sie i nie robilam afery

Gość gosciowa,2777
czesto jak ide ze znajoomą,kuzynka,czy nawet mamą ....ona mi mowi "znasz tego goscia ?gapi sie na ciebie"...:O tak mnei to wkuurfia strasznie...(ja nie uwazam sie za piekną,chodze bez makijazu :) ) i tak se caly czas mysle co mam nie tak??? moze jakas plama ,moze cos nieladnie. (a mam 175 cm wzrostu i wymair 90-60-90)....moze o to chodzi??? ale ja nie mam nigdy odwagi zeby odwzajemnisc sposjrznie:) udaję ignorancję :)

Gość gość
pytanie do pani która została złapana za tyłek a jak byś zareagowała gdyby ten koleś zapytał czy chcesz sie r****ć ? :D

Gość gość
Tak oglądają. Różni i w różnym wieku. Najczęściej młodzi (około <23 lata). Ja w tym roku kończę 20. Nie ma tak, że tylko pracownicy na budowach lub taksówkarze, albo dresy. Często są to normalni (z wyglądu, czyli nie żaden got/emo/dres) mężczyźni/chłopcy.

Gość gość
Za mna ogladaja sie wszyscy-starzy,mlodzi,trabia samochody..Czasem ktos sie zartrzyma i blaga wrecz o spotkanie..:( Czasem probuja zlapac za tylek lub cycka :( mam dosc..

Gość gość
a jak byś zareagowała gdyby ten koleś zapytał czy chcesz sie r****ć ­ mial przystojna twarz i raczej inteligenty wyraz nie rozsmieszaj mnie chcial sie przestac z pasztetem? desperat myslisz, ze to byl? a ja od lat karmie sie mysla, ze mam ladny tylek i to dlatego sprowadziles mnie na ziemie :D

Gość gość
nie doczytalam gdyby gdyby gdyby mi to zaproponowal dzis to ... a wtedy nie proponowal, wiec nie wiem? tak nie wiem

Gość gość
Hmm mam 25 lat. Raz w tygodniu wybieram się na długi spacer po sklepach. Idę na piechotę a do samego miasta mam 6 km. ( z cellulitem jakoś trzeba walczyć nie?) Lubię to. I z tymi facetami rożnie bywa. Zdarza się, że non stop trąbią, jak stoję na przejściach czy siedzę na przystanku lub/i gapią się z samochodów, Jak idę to też często taksują mnie wzrokiem od góry do dołu. Panowie są różni: od gówniarzy, poprzez młodych 2kilku latków po panów 30/40+. Zdarzają się jednak dni, że rzadko czuję ich wzrok czy to na ulicy czy z przejeżdżających samochodów. :D

Gość gość
hehe , za młodziaka też bawiłem się w taki sposób że łapałem laski za tyłek ;] ale ani ja żadnej ani żadna mi nie zaproponowała loda ani coś więcej ;] ale kto wie , może nie jedna z nich miała na to ochotę

Gość gość
no ja tez nie narzekam na powodzenie ,praktycznie od dziecka mnie podrywają, w pewnym momencie staje sie to meczace. chcialabym byc czasami niewidzialna:)

Gość gość
to nie byl mlodziak przystojny mezczyzna okolo 30 moze mnie z kims pomylil? moze po prostu chcial dotknac :P nie ważne juz pewnie gdyby teraz mi sie takie cos przydarzylo to zlapalabym delikwenta za poslada a co :D

Gość gość
a ja nie wiem czy się za mną oglądają bo nie mam oczu na d***e ani na plecach. Mam to gdzieś czy się oglądają czy nie nawet wolałabym żeby się nie oglądali.

Gość gość
jasne jasne, kazda kobieta chce byc adorowana a ty nie jestes i tak sobie tlumaczysz:D

Gość gość
Owszem mimo, ze leśni frajerzy mają mnie za deskę :D

Gość gość
jasne jasne, kazda kobieta chce byc adorowana a ty nie jestes i tak sobie tlumaczysz Rozchwytywana to nie jest ;)

Gość gość
Najgorsze są te psycholi, które jarają się wzrokiem innych facetów. idziesz z taką i non stop jest: - Patrz jak się na mnie patrzył, widziałaś? - Patrz jak ciebie zmierzył z góry do dołu...? I to na głos. JP po to ma oczy.

Gapią się i zaczepiają, nawet kiedy idę z wózkiem z dzieckiem, ale to raczej uroki tego kraju i zamieszkującej go, wybaczcie, hołoty, bo nie jestem jakoś zniewalająco piękna. :p

Gość gość
Bogu dzięki, nie.

Gość gość
jadę na rowerze ze sklepu ubrana na sportowo idzie chłopak lat ok. 28 i drze morde na głos ....ale jesteś seksi !! spojrzałam bo myślałam że nie do mnie pierwsza moja myśl...ta bałwanie zwłaszcza na rowerze :D bardzo często patrzą się zaczepiają coś tam mamrocą i powiem szczerze ...nie lubię tego bo to krępujące jest !