Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, tak SZCZERZE , czy oglądają się za wami faceci ?

Polecane posty

Gość gość

Za mną tak,zwłaszcza w lato. Nie powiem mile to jest ale tylko wtedy gdy mlodzi to robia. A czesto zdarza sie ze i starsi goscie komentuja czy zaczepiaja.. wtedy nie wiem jak reagowac:(

Gość Za mną niestety głównie jakieś
stare palanty 30-40. A ja mam zaledwie 24 lata

Gość gość
A komentują czasem albo zaczepiaja?

Gość gość
Za mną niestety głównie jakieś Jaa mam 34 lata nie uważam się za starą i za mną też się oglądają ale młodsi :)

Tak, chcą się umawiać, ostatnio jeden jechał ze mną pół miasta tramwajem, potem wyszedł i coś gadał. I te żałosne próby zaimponowania

Nie mam na myśli, że są za starzy w ogóle, tyle, że dla mnie. Taki 40+ to mógłby być moim ojcem, a trzydziestolatkowie nie wiem co mają we łbie, myślą, że zaimponują mi samym wiekiem? Ja nie chcę starszego faceta!!! W dodatku wyglądam na 19, to już przegięcie

Gość gość
Za mną niestety głównie jakieś Troszkę bujną fantazję masz bo 30 latek to tylko 5 lat więcej a 40musiał by zaczynać jak ma 15 lat żeby był Twoim ojcem

Gość gość
ja nie zwracam na to uwagi. czasami widzę że ktoś rzuci wzrokiem czy coś ale tak to nie interesuje mnie czy sie ktoś gapi czy nie. parę razy sie zdarzyło że zaczepił że ładnie wyglądam albo czy pójdę na kawę. natomiast mój facet mówi że jak idziemy to ciągle ktoś sie na mnie gapi, mierzy, odprowadza wzrokiem itd.

Gość gość
ale ja myślę że mój to tak trochę koloryzuje że ciągle sie patrzą bo jest strasznie zazdrosny. nie wiem, może sobie wmawia. haha.:D

Gość gość
Są osoby które lubią jak faceci się za Nimi oglądają , ale też są takie które to krępuje

Chyba wyraźnie napisałam, że oglądają się starsi, w tym 40-latkowie... 6 lat więcej. Nie 5.

Gość gość
obrzydliwie się oglądają aż mam tego dosyć nienawidzę takich p*****w jakby człowieka nie widzieli zboku wydymane

Gość gość
Za mną niestety głównie jakieś Ja mam męża 6 lat starszego

nie wiem, czy się oglądają, bo ja nie patrzę za siebie jak przechodzę obok faceta :D Ale często się gapią. Staredziady zaczepiają, lecz nie reaguję. Zazwyczaj zaczepiają buraki, przystojniaki tylko patrzą

Gość dadas
tak oglądają się niektórzy mi rzucają głupie teksty. ale żadne z nich na poziomie, reasumując prostaki reagują na każde młode mięsko

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
czasami kidys na spacerze nad morzem, jakis bezczel zlapal mnie za posladek reka mnie swedzila by sie odwrocic i zadac siarczystego liscia obejrzalam sie tylko i zobaczylam figlarny usmiech i ogniki w oczach, co mnie rozbroilo facet byl mega przystojny potrzasnelam grzywka i bezradna sie usmiechnelam

Gość gość
A Ja bym uderzyła to że przystojny to mu wszystko wolno

Gość woow..
Przecież takie dwudziesto parolatki ,to stare baby ,chociaż im się pewnie wydaje że sa młódkami .Co innego osiemnastki ,te są ciekawsze .Tylko tak czy siak po co się za nimi oglądać ,skoro raz że idą w zupełnie innym kierunku ,dwa nigdy się nie spotkamy .

Gość gość
mialam taki zamiar ale wlasnie to, ze byl taki przystojny mnie zamurowalo

Gość gość
24 to ty juz stara jestes

Gość gość
odezwij sie na gg:46081922

Gość gość
A on poczuł się bezkarnie bo był przystojny nie znoszę takich cwaniaczków

Gość gość
to nie wiesz,ze na kafeterii siedza same miss. ktore maja juz dosyc tego,ze kazdy sie za nimi oglada? :D

Gość gosciowa,2777
niestety z moich obserwacji zauwazylam ,ze ogladaja sie tylko jacys prostacy:( ogladają tak otwarcie i bez skrepwoania:) a deczko trudniej jest zauwazyc ,ze sie podobam jakimuś intelektualiscie bo inni sie gapią dyskretnie,ale tez to zauwazam:D:D 1.robotnicy na budowie czy remontujacy drogę...(w 3 roznch miesjcach) ZAWSZE jak idę to przestają pracowac,wstają preżą sie...i gwizdzą,albo cos podspiewują. 2.Kierowcy stuningowanych tanich autek albo tirow...zawsze sie obejrzą,zatrąbią,albo czekają 3 minuty az przejede przez pasy. 3.KAsjerzy w biedronce (juz wyzsza polka)-wiem ze sie mu podobam,ale gosc udaje neidosepnego,powaznego i aroganckiego :D ale widze ze ma stresa jak mnei oblusguje...(i unika kontaktu wzrokowego). 4.jak ide z pieskiem na spacer...ZAwsze jakiś 50-60 letni dziadek albo si eprzysiadzie,allbo powie "pacz jaka ladna pani" :O :O :O szkoda ze ci mlodzi w moim wieku ,ci na "poziomie " nie sa tak odwazni...

Gość gość
Mnie to wlasnie krepuje jak gapia sie tacy okolo 30 albo i 50:o Mam 18 lat. I nie wiem nigdy jak reagowac.Boje sie odpyskowac bo moga mi cos zrobic:o

Gość gość
No oglądają czasem coś powiedzą, ale rzadko. Częściej widzę, że tylko oglądają lub zerkają.

Gość tak to jest i bywa
a mnie się wydaje, że zarówno prości jak i Ci na poziomie się oglądają. nic do tego nie ma kim są. i tak przyciągam dużo spojrzeń, ale nie powiem żeby mi na tym zależało. wszystkie te spojrzenia zamieniłabym na wzrok mego faceta.

Gość gość
przystojny wlasnie chyba dlatego reka mi zamarla, bo spodziewalam sie jakiegos oblesia korzystajacego beztrosko nie tylko ze spaceru mialam glowe nabita myslami i to, ze mnie zaskoczyl swoja mila aparycja, uratowalo go moze liczyl wlasnie na policzek? nie wiem bylam sama i zareagowalam tak nie inaczej zapamietalam ten usmiech