Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 men偶ata

maz chce zamieszkac w budynku w kt贸rym byl dom pogrzebowy;(

Polecane posty

Go艣膰 vrouw
Ja mam na ten temat mieszne uczucia... Z jednej strony nie wieze w takie dyrdymaly o duchach i straszeniu, a z przeciwnej (choc dziwaczne) sama swiadomosc tego w jaki sposob zarowno zywi i zmarli ,,spedzali,, tam czas nie dawaloby mi spokoju. Tyleze jezeli jestescie w stanie kupic naprawde fajne mieszkanie za niewiele to jest ogromna szansa i chyba szkodabylo to zaprzepascic. No i przeciesz przez te miliony lat nie ma miejsa gdzieby ktos nie umarl... Wez na przyklad taka Warszawe ktora calkowicie zostala zbombardowana, stare szpitale ktore teraz sluza jako wille!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 men偶atka
Nie bylismy w srodku bo nie mamy kluczy, s艂uchajcie no......no wiem,偶e niekt贸rzy chca us艂ysze膰,偶e co艣 fruwalo albo wy艂o, albo jak tam weszlismy to cos si臋 pali艂o, ale nic z tych rzeczy, troche komary pokasa艂y i tyle.... Jest cicho, niedaleko jest r***liwa droga jednokierunkowa, ale nasze miejsce jest z boku i tego nie s艂ychac, jest mloda jablonka, tylko te drzwi uchylone mnie zdenerwowa艂y bo w miescie sa bezdomni i tylko szukaja miejsca do przekimania albo oddania moczu. Dzwi jak wychodzilismy za osatatnim razem by艂y zamykane ale nie wiem czy na klucz i kto mia艂by interes zeby je uchylac bo tam auta nie ma, ale mo偶e to wiatr, a mo偶e my nie domkneli艣my nie wa偶ne po prostu nie chc臋 sprz膮tac odchod贸w. Jest troch臋 tak jak kto艣 wy偶ej napisa艂, gdybym nie mia艂a w膮tpliwosci to bym nikogo nie pytala, a pytam znajomych..rodzin臋...w pewnym sensie was... M膮偶 chce po prostu wniesc mnie na r臋kach i czu膰 zapach dro偶d偶owego ciasta, ale jak widzi moje tematy o ksi臋dzu i smierci to mu mina przechodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie nie o duchy chodzi, ale o przeznaczenie tego budynku wiem,偶e s膮 miejsca nieprzyjazne dla cz艂owieka ja w 偶yciu bym nie wpad艂a na pomys艂,偶eby zamieszka膰 w domu pogrzebowym..gdzie wnoszono zmar艂ych? bo co innego zak艂ad,gdzie robiono wi膮zanki, trumny..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no z ciastem dro偶d偶owym to paln臋艂a艣 mnie by tam nic przez gard艂o nie przesz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taki dom mo偶na kupi膰 na jakie艣 rzemios艂o, warsztat, ale spa膰,tam, nigdy! dziewczyno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko energia ktora zostaje po smierci czlowieka a pozniej daje znac to inaczej duch. \byt ktory sie materializuje,inaczej swiadomosc\ a piszemy o tym zjawisku bo to jest w kazdym miejscu gdzie przebywal czlowiek tymbardziej zmarly ..a jezeli dobrze mysle to o to chodzi w tym temacie.chcesz zamieszkac z owa energia w dawnym zakladzie pogrzebowym.. o japonii pisze poniewaz tam jasnowidz pomagal policjji.przy poszukiwaniu zwlok kontaktujac sie ze zmarlymi poslugajac sie swoim darem przy pomocy energii zostawionej przez czlowieka za zycia na jakiejs rzeczy osobistej nawiazywal z nim kontakt inaczej jego dusza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co m贸wi膮 znajomi, rodzina? mo偶e z ksi臋dzem rozmawia艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 men偶atka
dzieki za opini臋 z t膮 energi膮, ale ja wierz臋 w Boga a w Pismie 艢wi臋tym o tym nie ma, nie ma tez litanii do 艣w Energii. Niepokoimnie to 偶e troche ten temat pada mi na g艂owe, jestem w pokoju pisz臋 do was i ogladam Discovery (jest o dzieciach z艂膮czonych g艂owami) W pokoju jest ciemno, przetar艂am oczy naprzeciwko mnie jest gablota z ksia偶kami i jak patrz臋 na swoj膮 tawrz to na wysokosci oczu mam takie ciemne plamy...zapalam 艣wiat艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NAPRZECIWKO KOSCIOL reformacki wzdluz pomaranczowy budynek powojenny dwupietrowy.obok alejka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 men偶atka
rodzina i znajomi ka偶a dac sobie spok贸j, m贸wi膮 偶e jeszcze nie raz bedZie taka okazja.. sami mieszkaja w ma艂ych klitkach, psy ogrodnika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a byli艣cie w samym wn臋trzu?w 艣rodku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my tez wierzymy w pana boga a o zakonniku ksiedzu klimuszce nie slyszalas ktory mial podobny dar i przepowiedzial karolowi wojtyle ze zostanie papiezem....tyle z mojej strony podzielam zdanie goscia ze to prowokacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekajac na meza
Witaj roza na betonie! Dawno nie pisalas swoich prowokacji, bylas na urlopie? Troche nie dopracowalas tego tematu. Nauczycielka raczej takich bykow nie wali. A po drugie, jeszcze sie nie zdecydowaliscie na kupno, a ty juz ewentualne gowna w garazu przezywasz. I tak wiem, ze ten dom "kupicie", zeby miec o czym tu pisac:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 men偶atka
yyyyy, ale papie偶 偶y艂? i ksiadz te偶? co to ma wspolnego z zak艂adem pogrzebowym? Widze,偶e sa ludzie z mojego miasta;) gdzie Faustynie ukazal si臋 Pan Jezus , ludzie o tym pomy slcie i o modlitwie za zmar艂ych a nie o energiach, jest swi臋tych obcowanie ale nie energii fruwanie. Dziekuje wam za rozne punkty widzenia, troche mi to uswiadomilo ale kafeteria nie podejmie za mnie decyzji. Po prostu pracujac 9 lat nie stac mnie na normalne mieszkanie, trzeba kombinowa膰 albo sie kisic do smierci. dzieki i 偶egnam- zajrze jutro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty masz takie poj臋cie o 偶yciu, 偶e mog艂aby艣 zamieszka膰 w kaplicy cmentarnej jaki艣 oszo艂om jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
marne prowo pokopana laska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko z wpisow Twoich wynika ze ukonczylas studia zatem jesliby tak bylo majac inny swiatopoglad dawno zakonczylabys temat.nie wdajac sie w dyskusje na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia ...z Twoich postow wynika ze nie jestes osoba za ktora sie podajesz poprostu piszesz z nudow zycze milej nocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tak autorko
mo偶e jestem jaka艣 dziwna ale jakby mi to dawali za darmo to bym si臋 ba艂a wzi膮膰:( wierz臋 w z艂e emocje, w z艂e wspomnienia kt贸re zostaj膮 w pewnych miejscach w kt贸rych dzia艂y si臋 z艂e rzeczy:( poza tym jestem mega strachliwa i ka偶de stukni臋cie, skrzypni臋cie mia艂abym od razu stan przedzawa艂owy, 偶e to jakie艣 duchy czy z艂e emocje uwi臋zione w tym domu:( wyobra藕 sobie ile tam musia艂o by膰 cia艂 i nie chodzi ju偶 o te cia艂a bo zmar艂y jeszcze dzie艅 wcze艣niej by艂 偶ywym tylko ile cierpienia podczas 艣mierci musia艂 ten zmar艂y prze偶ywa膰 i ile cierpienia i z艂ych emocji mieli w sobie bliscy tego zmar艂ego:/ ja sobie nie wyobra偶am cho膰by przespania jednej nocy w takim domu, a co dopiero kupienia go na kredyt:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem osoba wierzaca w Pana Boga modle sie dwa razy dziennie koscol odwiedzam jak mam potrzebe a o energiach wypowiadam sie poniewaz mam z nimi stycznosc. spojrze na czlowieka lub lub uslysze nawet przez chwile wiem z kim mam doczynienia,, Autorko nie ublizajac 'Kolkom Rozancowym mysle ze stamtad sie wywodzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieertarka
Zauwa偶yli艣cie, 偶e na nie s膮 tutaj tylko kobiety? Jeste艣cie przewra偶liwieni. Widz臋, 偶e autorce zaczyna wisie膰 to, 偶e by艂 to dom pogrzebowy i zaczyna trze藕wo my艣le膰. Mo偶e jej m膮偶 by艂 zwyczajnie poirytowany faktem, 偶e tamta s膮siadka ich ola艂a, proste. Te偶 bym si臋 zdenerwowa艂a, bo co to ma w og贸le znaczy膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli co? ma kupic ten dom wg ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luizaa koby艂ecka
to ja soobie planuje uwi膰 gniazdko w domu pogrzebowym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to tzw pamiec scian pamiec przedmiotow martwych..kazde mieszkanie nawet wyremontowane posiada pamiec wydarzen.emocjii ktore tam sie wydarzyly podobno podczas remontu nalezy dosypac do farb pwenych srodkow ktore je niweluja osoby w temacie wiedza o czy pisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieertarka
A czemu nie? Skoro nie przeszkadza jej to, 偶e miejsce jest przesi膮kni臋te 艣mierci膮 to niech sobie kupi to mieszkanie. Kto艣 si臋 tym przejmuje, a komu innemu to zwisa. A przyjemn膮 atmosfer臋 i aur臋 mo偶e sobie sama tam wnie艣膰 je艣li nie b臋dzie schizowa膰 i ci膮gle my艣le膰 o denatach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luizaa koby艂ecka
czego doda膰..je艣li sta艂y trumny z nieboszczykami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieertarka
Ludzie... ja serio nie rozumiem o co takie halo. Le偶ali tam martwi ludzie, ju偶 nie le偶膮. Tam przecie偶 nie dosz艂o do jakiej艣 rze藕ni, mordu. Ja p******臋... Najwa偶niejsze to nie dac ponie艣膰 si臋 wyobra藕ni. Na pocz膮tku normalne, 偶e ka偶dy b臋dzie si臋 czu艂 w takim miejscu nieswojo widz膮c, 偶e sta艂y sobie tam te trumny... Norma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luizaa koby艂ecka
w domu pogrzebowym mia艂abym problem z orgazmem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co nas to obchodzi, niech kupuje, powodzenia zycze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym nie mogla, bo wydaje mi sie ze sciany, podlogi przesiaknely zapachem martwych cial

Udost臋pnij ten post