Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AriaHolloway

Co sądzicie o mojej sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość gość
Suknia bardzo ładna:) Ja osobiscie nie lubie ani toczków ani welenów,więc nie miałam tego do ślubu,ale Ty musisz poprzymierzać i zobaczyć w czym bedzie lepiej:) U mnie jest taki lekko różowy odcień tej sukni....czy tak?jeśli tak,to może coś w ten deseń buty i kwiaty.....

Gość AriaHolloway
Oj nie...suknia będzie bielusieńka:) Na zdjęciach daje niestety taki efekt pudrowego różu;) Ogólnie wesele będzie w przewodnim kolorze fioletowym. Myślałam właśnie o fioletowych butach, kwiatach i biżuterii:)

Gość gość
ile za nią dałaś?

Gość AriaHolloway
Zapłaciłam 3.500

Gość gość
ja bym zaszalała z kolorowymi dodatkami do niej - warta swej ceny:)

Gość AriaHolloway
Właśnie skłaniam się w kierunku tych kolorowych dodatków, ale mój narzeczony jest raczej konserwatywny i trochę boję się jego reakcji heh:)

Gość lipsticksensitive
Jest przepiękna! A jaka masz figure? Jaki kolor włosów? Myslalas juz nad fryzura? W ogole kiedy slub?:-)

Gość AriaHolloway
Noszę rozmiar 36-38 mam figurę zblizoną do tej pani ze zdjecia mojej sukni,jednak większy biust. Mam włosy w kolorze miodowego blądu. Myślalam nad jakims luznym,romantycznym upięciem:-)

Gość AriaHolloway
Tam mialo byc blondu;-) nie blądu:-P a slub koncem sierpnia

Gość gość
A skąd jesteś? Ja bym polecała ogólne upięcie włosów, bo w tańcu ci się rozpierniczy lekka fryzura, lepiej coś lepszego sobie na głowie zrobić:)

Gość AriaHolloway
Co dokladnie mi proponujesz? Moze wkleisz tu linki jakichś fryzur?:-) jestem ze swietokrzyskiego,a Ty?

Gość gość
Z lubelskiego:) A jakiej długości masz włosy? Bardzo długie czy krótkie?

Gość AriaHolloway
Mam włosy za ramiona:-)

Gość AriaHolloway
Ta fryzura jest cudowna:) Będziemy miec fotografa i kamerzystę (www.bfoto.pl), a Wy?

Gość gość
Jeszcze nie mamy, mi się na razie nie śpieszy bo do ślubu daleko, ale za sukienkami się oglądam i fryzurami też, chcę zachwycić Tego jedynego swojego;)

Gość AriaHolloway
Chyba każda panna młoda pragnie w tym dniu zachwycic swojego lubego:) Ja marzę o tym, aby mój facet wzruszył się na mój widok:) Przeglądam fryzurki i skłaniam się do czegoś w tym stylu: http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/11267/slubny-kok/ Wygląda lekko i subtelnie:) A jaką byś chciała miec suknię? W stylu księżniczki, syrenkę, a może empire?:)

Gość gość
Suknia śliczna:) Ja mialam taka fryzure http://forumslubesiedlce.frix.pl/temat/62838/jaka-fryzura fryzjerka mocno mi ja spiela od dolu i naprawde super sie trzymala i wygladala:) U mnie tez kolor przewodni byl sliwkowy lub jak to woli fiolet. Bukiet slubny rowniez mialam w tym kolorze z orchidei fioletowych i jasnego rozu.

Gość AriaHolloway
Dziękuję:) Właśnie boję się, że mi się rozklapią te włosy cholerne i chcę żeby moja fryzjerka je na tyle umiejętnie spięła, żeby nie rozleciały się w trakcie mszy;) Ta pani ma identyczny kolorek na głowie jak ja:D Co myślicie o tej fryzurce? Mi się strasznie podoba!

Gość gość
w stylu księżniczki-to są piękne suknie :)

Gość AriaHolloway
Też tak myślę!:) Przecież w tym dniu powinnyśmy się czuc jak księżniczki, a w sukience w innym typie szczerze-ja bym się jak księżniczka nie czuła:P

Gość gość
A robicie poprawiny czy coś w tym stylu na drugi dzień?

Gość AriaHolloway
Tak, u nas już taka tradycja:) Ale na poprawiny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę i przyjaciół. A Wy?

Gość gość
Zastanawiamy się, nie wiem czy nie przerosną nas koszta. Jakie u Was stoły prostokątne czy w kształcie koła, bo ja bym chciała w kształcie koła są super;)

Gość AriaHolloway
Stoły będą okrągłe:) Od chwili kiedy zaczęłam sobie wyobrazac swój ślub i wesele wiedziałam, że będę miec okrągłe stoły:) A macie zespół, czy DJ?

Gość gość
beznadziejna oblesna obrzydliwa w zyciu brzydszej nie widziałam wyglada jak worek na ziemniaki haha

Gość gość
sliczna suknia