Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie emilcia

jestem chora a lekarz rodzinny mnie wysmial.. co za kraj!!!!!!

Polecane posty

Gość boje sie emilcia

kreci mi sie tak w glowie ze nie moge wytrzymac, czuje sie jak bym nabrała sie ,,głupiego jasia''' doszlo do tego ze juz nawet kerowac samochodem sie boje bo mi sie w glowie kołuje jak bym z karuzeli zeszla.. do tego co zjem boli mnie żołądek i sikam co 15 min i ciagle mi sie chce sikac chociaż mało pije.. dzis bylam u lekarza rodzinnego.. wysłuchał mnie co mi dolega po czym przejrzał karte ,, po co przychodziłam kilka lat temu do nich'' i sie zasmial pod nosem pewnie pomyslal ze znerwicowana malolata (mam 24 lata) po czym mnie nawet nie zbadal tylko dal skierowanie na badania tsh, cukier, morfologia i mocz. Spytalam co to moze byc a on tylko sie glupio spojrzał i mowi -prosze wykonac badania aha i dal mi skierowanie do neurologa ( oczywiscie na takie badanie trzeba bedzie czekac pewnie okolo roku żeby za darmo heh.. po czym mowi- to pewnie nerwica i otworzy mi drzwi zebym juz sobie poszla o takich mamy lekarzy a ja ledwo na nogach stalam teraz leżę i mam taki helikopter w bani jak bym cala noc pila i kaca miala!!! eh:(

Gość boje sie emilcia
aha powiedzialam mu ze robilam sobie prywatnie tsh na tarczyce miesiac temu i mi wyszlo prawie przy granicy dolnej czyli ze bardzo malo bo norma byla chyba od 0,35 -5,53 a ja mialam 0,38 jakos tak ale olal to nawet nic nie odp..

Gość gość
taka chora jestes i takie samoloty masz a pisac mozesz :D

Gość psycholozkaaaa,29
no co ci ma powiedziec doktor pierwszego kontaktu kretynko? jasnowidzem jest? moglas narobic spektakulrnego szumu,udawac ze umierasz i wezwac se kartekę... no jesli bylas w stanie isc o wlasnych silach,oddychac i mowic to uznal ze nei masz zawalu,ani udaru ani niczego co by zagrazalo zyciu!!! mogl cu tylko cisnienie kazac zmerzyc w zabiegowym.... MOZE POPROSTU MASZ PRZMEECZENIE,MOZE ANEMIA,MOZE ZA MALO ZELAZA...POCZEKAJ NA WYNIKI MORFOLOGI I MOCZU -2 DNI...I WTEDY CI POWIE. A NA NEUROLOGA SIE CZEKA ALBO 1 MIESIAC NA ZESZYT,ALBO STOISZ W KOLEJCE OD 4 TEJ RANO (PRZYJMUJĄ 10 OSOB Z KOLEJKI W TEN SAM DZIEN).

Gość gość
ciesz się że przynajmniej skierowanie dostałaś. Mnie dermatolog powiedział że się starzeję i tyle. Takie diagnozy to i ja mogła bym stawiać. Co za kraj

Gość psycholozkaaaa,29
ZAWroty glowy i bole zolądka: A-ciaża b-anemia c-stres,przemeczenie d-najbardzoej praawdopodobne-za dlugo siedziesz przed komputerem i zapominasz o tym zeby jesc,ruszac sie i duzo pic.Stad te zawroty glowy.

Gość psycholozkaaaa,29
on mial racje na 99% to cos z ukladem nerwowym,jakas nerwica... bo tylko wtedy jest i glowa i zoladek. Wiecej ruchu miej i prowad bardzej higieniczny tryb zycia.. na bank co wyjdzie jakas aneimia,zaglodzenie . hipohondryczko