Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Gość gość
faceetowi34 czy może pijakowi22 temat się znudził

Gość gość
24/7 ma tu siedzieć? po co :P

Gość gość
"Ja ogolnie boje sie zmarlych cial" :-D Dlaczego bać się martwych ciał? Sama piszesz, że to tylko ciała, w dodatku nieżywe. Za rękę cię nagle nie złapie. Głupota nie z tej ziemi.

Gość gość
a złapać akurat może ;-)

Gość gość
bać się trzeba żywych a nie zmarłych

Gość gość
wiedziałam ze to prowokacja

Gość gość
do gościa:Kim jest autor?

Gość gość
no dobrze powiedzmy, ze to jest twoje dzielo. Myk polega na tym zeby nie okazalo sie rzeczywiscie, ze to prowokacja dlatego z konta faceet udajesz, ze pijak to jakis oszolom. No, ale skoro chcesz by ta prowokacja trwała dalej to po co w ogole sie tu udzielasz z konta pijaka i rzucasz podejrzenia, ze to prowo?

Gość gość
pijaj22 jak to twoje dzieło to udowodnij teraz logując jako facet

Gość gość
wpisy pijaka wyglądają jakby pisała je kobieta....

Gość gość
Odnoszę wrażenie że ta dziewczyna wie o wiele więcej niż tutaj napisała ;)

Gość gość
wie zbyt wiele dlatego wycofał się :D

Gość gość
napisz do mnie na gadu autorze, bo chciałabym z Tobą pogadać, podaje numer 45 76 22 40

Gość gość
Łatwo poznać jego / jej /prowa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
A co to jerst 600 wpisów gdzie w co drugim poscie tylko albo jeden wyraz jest napisany albo bardzo króciotkie zdanie.Ot takie b.krótkie dialogi.

Gość gość
taki jakis bezplciowy ten autor

Gość LuizaK
Moim zdaniem autor jest bardzo sympatyczny.👄 Podoba mi sie,ze interesuja go ksiazki.Niewielu facetow niestety czyta.

POCZYTAJCIE MOJE WCZESNIEJSZE POSTY JESTEM K***A FACETEM ZYEBY a jako faceet34 może wróce, a może nie... bo póki co mnie wkur.wiliście! I ktoś tu pytał dlaczego nie napisze z nicku faceta, o tym już były rozprawki wczoraj, cofnij się i łaskawie przeczytaj

Gość gość
pijak 22l-styl pisma masz baby!

Gość gość
coo masz 22 lata? łeeee a ja Ci moje gg podałam, chciałam pogadać,ale skoroś taki szczyl to ja dziękuje.pa

Gość gość
SŁUCHAJCIE MNIE! Temat nie jest prowokacja, pijak wiedząc, że wszyscy go posądzają o to że tworzy prowokacje wykorzystuje to by zdobyć popularność. Tak samo było z moim tematem pisałam o swoim problemie, nagle ktoś rzucił hasło, że to prowokacja pijaka. I pijak podchwycił, a ja jak mogłam udowodnić swoją rację? Pisałam ze swojego nicku dalej, ale ludzie już złapali że prowo i temat się posypał. Podejrzewam, że tutaj człowiek ten chce sobie kosztem innych znów nabić punktów popularności. Tak naprawdę ja mogę zalogować się pod swój nick i napisać, że to moje prowo. I co? każdy tak naprawdę może napisać. A on nie pisze spod nicku faceet34, bo nie ma do niego dostępu i tylko w ten sposób może podjudzać. Wiem to na własnym przykładzie jak mi rozwalił topic. Nie dziwię się, że facet34 nie odzywa się tak często jak wcześniej, bo ten temat to istny śmietnik. I nikt nie będzie udowadniał, że nie jest wielbłądem przecież. Ja chcę tylko zwrócić uwagę, że autorem mojego tematu pijak22 nie był, a też go sobie przypisał. Więc wiem jak może czuć się autor tego tematu. Pijak to owszem prowokator, ale właśnie w ten sposób prowokuje takimi głupimi gadkami, a nie tym, że naprawdę te prowokacje zakłada.

Gość gość
Buahaha kolejne idiotki co uwierzyły w jego PROWO i 34-letniego faceta. Ja pierdziele ale wy tępe jesteście A on wczoraj pisał ten pijak/facet że potrafi być różnorodny i uniwersalny, jako pijak jest chamski i nie miły, a jako facet potrafi być miły, szarmancki inteligenty itp. A wszystko po to by go nie rozpoznać, by sie nie skapnąć ze pijak to facet a facet to pijak :D Ale jak to mówią idiotów nie sieją... A wy łykacie każdy blef który wam wcisnie haha Przecież to nie jest jego pierwsza prowokacja, on już pare takich zrobił, potem wszystki gól skoczył jak nagle się "otrząsneli" i uświadomoli sobie że to faktycznie bardzo dobrze napisana prowokacja Łykajcie dalej opowiastki o zmarłych i kremowania HA HA HA :D Głupie z was idiotki

Gość gość
Pijak w pojedynkę tematu nie rozwalił. Przeczytaj inne posty.

Gość gość
20.07.13 Cofnij się pare stron wcześniej jak pijak tłumaczył tu tępym ludziom kilka kwesti: Dlaczego nie napisze z nicku facet34, dlaczego w ogóle gada z pijaka, że to prowo i ze on jest też facetem, i tak samo do jego stylu pisma się czepiali ze pijak to niby burak a facet mówi zbyt inteligentnie, tą kwestie też wytłumaczył i to w bardzo inteligentny sposób używając słów o których nawet głąby nie słyszeliście Wejdzie taka idiotka w temat przy 600 postach i się mądruje, pijak juz tu chyba 3 razy odpowiadał na wasze pytania, wkółko te same... ILE MOŻNA? ruszcie swe leniwe d*pska cofnijcie sie pare stron i poczytajcie, a nie wejdzie kolejna nowa idiotka w temat i się madruje, K***A no jebne

Gość gość
Ha Ha wiesz co? Chciałaś nas ośmieszyć a sama się ośmieszyłaś! Jakich dwóch osób tępa dzido? Przecież to jest jedna ta sama osoba tylko ma dwa nicki: faceta34 i pijaka

Gość gość
pijak 22 teraz pisze jako gość nudzi mu się by pisać prowokacyjne

Gość gość
ja się ośmieszylam? to Wy się ośmieszacie, że przeżywacie ten "podszyw" tyle czasu, nic nie wiecie, kim ten człowiek jest,i czy jest ich dwóch czy 100, w domysłach jedynie jesteście dobrzy,ale skoro was to bawi, to marnujcie na to swoją sobotę -powodzenia :)

Gość Elizka28
a Wy dalej swoje teorie spiskowe ;P obiad ugotowany? :P

Gość gość
CZYTAJ DALEJ gość2013-07-19 19:43:46 " No niby fajne, można pogadać i wgl. Tylko że jego mi szkoda bo ślęczy tu już sporo czasu i chyba niczego nie planuje zmienic w swoim zyciu na lepsze Nie moglam sie powstrzymać żeby napisać prawdęsmiech.gif , chociaż i tak nie uwierzycie, znam autora i na każdym wątku go poznam. każdy ma jakieś indywidualne cechy dzięki którym mozna poznać znajomą osobę, nawet jeśli udaje. "