Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceet34

Pracuję w kostnicy. Żadna mnie nie chce.

Polecane posty

Idiotki pamiętacie moje genialne prowo ? :D Chyba je jutro odświeże powrócę jako faceet34 Mam już koncepcję jak dalej pociągnąć ten wątek :D

Gość gość
up :D

Gość szacun dla autora
prowo na medal :D i musze przyznac, ze nawet we wcieleniu pijaka wydajesz sie byc intrygujacy, pozdro ;)

Gość gość
no co naiwniary? pociągniemy temacik dalej? Buahaha :D

Gość gość
No to dawaj a nie sie czaisz jak prawiczek

Gość gość
Moim zdaniem istnieje ratunek dla tego goscia i nigdy nie mialam tego przemyslanego. Jest to...rodzina spod prysznica. Pracuje w kostnicy, ale przeciez kazdy moze miec rodzine spod prysznica. Czemu nie? Tak nalezy rozumowac by odniesc w Polsce sukces pod kazdym wzgledem :)

Gość gość
jeszcze jest mozliwosc - a moze pewnosc, ze caly ten watek to zwyczajna sciema i ogrywanie sie. tak wlasnie wiele lat temu wpadlam w jakies gorzej niz dno i ludzie mnie pytali o to czy tamto i ja niczego nie rozumialam. moze to jest ogranie rodziny spod prysznica - o czym on ma rozmawiac z zona? ale w Polsce nie ma komunikacji. o niczym. po prostu niech sie ozeni na prysznic i to wszystko.

Gość gość
moze to jest jakis adopt i dla niego Polska to jest pogrzeb i kostnica i on moze jest rozczarowany zyciem a moze nie rozumie, ze tak jest wykorzystywany? nie wiadomo. mial wyjechac z Polski jak ja. to wszystko. i powiedziec, ze takze przegral z prysznicem. i ze jest tu za glupi. tak jak ja. a gdzie indziej?nie wiem- taka prawda :(

Gość gość
owca to ty?:D

Gość gość
ja chcialam napisac, ze ja wiele lat temu - nie tylko ale zostalam ograna tez kostnica tylko ze to bylo hohoho - jak nie reagowalam na nic to pan sie w kompie - bardzo skomplikowane - ze nie chce rodziny ze mna. ???? nie rozumialam tego w ogole, ale jeszcze mi to ogral. a ja nie rozumialam po co on w ogole pisal do mnie - wydawalo mi sie, ze dobrze sie bawil np. w kostnicy. w sensie znal faceta 34 i co? no nie - nie znal go, ale wszystko rozumial, wszystko gralo tylko jeszcze po co on pisal. i jeszcze ze nie poszlam do gazety. nie bylo z czym bo mial mi sie oswiadczyc ...prezydent Polski. i sie nie oswiadczyl i chyba wszystko bylo bez sensu i bez znaczenia bo... rowniez nie chcial nim byc. ja pisalam o pracy albo do widzenia. a pan nie zechcial miec ze mna rodziny przez ...internet? to ogranie rodziny spod prysznica? a ja chcialam miec z nim rodzine? mogl sie choc zapytac czy uznaje rodzine spod prysznica bo normalnie... no wlasnie- ale co tu dalej robic? otoz tak wlasnie wyjechac i nie spojrzec za siebie. mnie sie to nie udalo. :(

Gość gość
Nie wiem kto tak nazwal i kogo. chyba jakas kolejna pomylka. ale na miejscu osob wielu jakichs? moze cos nalezaloby z tym zrobic...z ta rodzina spod prysznica? takie cos. bo tak nie doszlo do oswiadczyn prezydenta Polski i cale zycie mam zniszczone. rodzina spod prysznica nie uznana przez dziecko z domu dziecka. i takie zycie w Polsce mam bez domu dziecka i tyle :(

Gość gość
chcialam jeszcze napisac, ze teraz moge zrozumiec dlaczego kafe jest taka bezczelna? gdzie to zaskarzyc? jak odebrac prawa rodzicielskie - moze ten pan ma taki sam problem. ktos mysli pracy nie mam - a to rodzina spod prysznica, a reszta to k****, a ten pan ma spokoj w kostnicy pracujac z trupami. ja mialam isc do prosektorium jesli by sie tym interesowal. nawet tyle. ostatnio chcialam pracowac fizycznie. ale nie udalo mi sie - pomijajac zdrowie. po prostu nie Polska. Powod - brak komunikacji? ale gdzie to pisze, gdzie to jest problemem. po prostu jesli pisze prawde - to ma idealna prace - z trupami.ja tez mialam pracowac w prosektorium, ale nie dano mi takiej szansy.tyle. pozdrawiam cudzoziemcow????

Gość gość
ja tylko chcialam napisac, ze ten pan na pewno nie jest z Polski i ogolnie mogl byc to dostal prace w kostnicy. a ja nie to nawet prosektorium bo ja musialam sie uczyc w Polsce - tak mnie rozkradli. a teraz nie mam zdrowia i tak dalej. i on mysli, ze zadna go nie chce przez prace w kostnicy. nieprawda - po prostu nie rozumie rodziny spod prysznica bo by wyjechal. ja tez mam zycie zniszczone, a jestem starsza od tego goscia i koniec. i jeszcze latami bez sensu sie uczylam. jeden bezsens. tyle :((((

Gość gość
Moim zdaniem chcial byc lekarzem, ale go nie przyjeli. moze z socjala to prosektorium , moze mu sie stracil dyrektor szkoly, albo tak mu to wytlumaczyli. i on sobie chwali te prace. ja tak mialam w zyciu i nie moglam isc do pracy w sredniej szkole - w kuchni - bo nie oswiadczyl mi sie prezydent polski na rodzine pod prysznicem. nie interesowalam go i tyle. i cale zycie dokumentnie zniszczone przez szkole burdel zeby bylo cicho. tyle. a on albo naprawde stracil dyra w sredniej albo mu cos wmowili i tyle. i pasuje i gra. ale narodowosc polska dla niego to malzenstwo koscielne na prysznic i tyle. A tak to skad on jest i tyle? albo systemowy watek i sciema.

Gość gość
Hahahaha :D bo yebne zaraz :D kolejne się wkręciły w to prowo :D cofnijcie sie idiotki jedną dwie strony do tyłu i poczytajcie ja pertole jakie te laski są głupie! a autor prowokacji znów będzie miał ucieche ze kolejne debilki dały się nabrać na "fajną" historyjke :D :D:D

Gość gość
To wcale nie musi byc prowokacja. Dlaczego? pracuje w kostnicy i moze isc do lekarza, a tak? Ja mialam w Polsce wbity fenol u lekarza i moim zdaniem mnie i tak nikt tu nie pobije - jeden satanizm. do lekarza niby moge isc, ale nie mam za co. dlaczego on jest glupi? tylko czy ten pan istnieje czy to tylko takie odgorne ogrywanie tego forum akurat? niby to samo no ale... 34 to jeszcze sie moze ozenic. a prace ma bo mu powiedzieli ze studia w Polsce to rakotworczosc i uwierzyl w to bo nie byl ograny fenolem.jeszcze zalezy czy chodzil do przedszkola. nie? no to nie mial ani rodziny ani domu dziecka i zostala mu jedna k***a i uznanie rodziny spod prysznica pod slubie koscielnym. a prezydent Polski jakie mial zdanie. bo mi sie nie oswiadczyl. no i co z tego w sumie? :(

Gość gość
no i ja chce napisac, ze ja sobie lece dalej w zyciu ze TAK nie dostalam zwrotu za bilet do szkoly sredniej i MUSIALAM isc na studia sama sie uczac wszystkiego bo nie oswiadczyl mi sie prezydent Polski. ale skad on byl? kogo to obchodzi sie dowiem. ale potepiono mnie. a praca? Ja nie skonczylam sredniej - poszlam do pracy bo przeciez TO SIE NIE DALO!!!!!

Gość gość
To nie laski a autor jest głupi i nieszczęśliwy. Nie wiem z czego tu sie cieszyc, ja mu wspolczujeee:D

Gość gość
Ja piierrdole :D ale wy jestescie naprawde przyebane! kuźwa cofnijcie sie pare stron wczesniej AUTOR sam sie przyznał ze to prowokacja i tylko sie z was IDIOTEK nabijał, z tego jak się w to wkręciliście!!! Ale widze ze wy jesteście jeszcze głupsze niż myślałem! karty na stole, każdy wie ze to prowo, nawet sam autor sie przyznał, a te idiotki dalej swoje i pierdzielą ze to wcale nie prowo! :D :D :D no boże! widzisz i nie grzmisz Jak w tym kraju ma być dobrze jak wszystkie kobiety to tępe naiwne idiotki... :D

Gość Madzieńka 79
Sam bym się załapała do takiej pracy; przynajmniej żaden klient Ci nie dokucza. O jakżesz ja bym chciała żeby ludzie z który i pracuję zamknęlli jadaczki. Nie wierzę że praca w kostnicy może dyskredytować.

Gość gość
nastepna glupia p***a dala sie wkrecic w prowokacja. nie czytacie poprzednich postow tylko tytuły i ....hulaj dusza :-O przeciez autor sam sie przyznal do sciemy poza tym nie ma kostnicy jest prosektorium i to juz powinno was zastanowić !!!! :-O

Gość Madzieńka 79
A gdzie jest napisane że należy czytać wszystkie strony? Ja sobie będę pisała gdzie mi się podoba i nawet jeśli to ściema to ciekawa i zasługuje na odpowiedź. Ty nie.

Gość gość
jakiś debil założył ten temat

Gość gość
pijak 22 lata WIECZNIE ŻYWY :D :D: D

Gość widzę wszystko
:classic_cool:

Gość gość
Bardzo ciekawą masz pracę, intrygujący z Ciebie człowiek :)

Gość gość
Jesteś bardzo intrygującym mężczyzną autorze :) I masz wbrew pozorom bardzo ciekawą prace

Gość gość
Kurcze, praca bardzo ciekawa, niebanalna ale chyba faktycznie bałabym się być z takim facetem