Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Zostanę starą panną - nie ma dla mnie nadziei

Polecane posty

To szukanie kogoś na boku, po co jestes z kim skoro rozglądasz sie wszędzie za nową dziewczyną?

ludzie dramatyzują na tle tego czy ktoś sobie znajdzie parę czy nie, bo instynktownie czują, że druga osoba da szczęscie kobiety, które przekonują, że dziecko kocha się bardziej od męża też kończą swój dyskurs zdaniem: to siedź sama i wyposaż się w wibrator. w wielu dyskusjach ludzie tak próbują sobie dosrać bo każdy wie, że to podstawa. tylko potem łatwo degradują tę wartość. swoją drogą -pozdro. ja też jestem troche za gruba. i mam ze sobą problemy. więc niestety też tej podstawy mi brak. miałabym chociaż motywację, by chudnąć

a więc czy mógłbym dostać do Ciebie jakiś kontakt , albo najpierw napisz z jakiej części naszego kraju jesteś ;]

Fiku, ja nie wierze, ze nikogo nie masz, ale zalozmy ze tak jest - w razie co bedziesz zyc dalej, ja mam 28 i jeszcze jakos zyje ;) jak skoncze 30 to pewnie rzuce sie pod tramwaj ;p

fikuu to skoro nie szukasz znajomości na kafe , to w jakim celu zakładasz kolejne tematy jaka to ty nie jesteś samotna itd ? Jaki to ma sens ? :)

A kosciol podatek za bycie stara panna... nie no to nie jest zabawne, to jest tragiczne... W Warszawie jest jeden facet na widok ktorego mam palpitaje, ale oczywiscie nie spotkam sie z nim nigdy sam na sam.

pewnie... :D nie spotkaj sie.... nie nie nie... :D nie mozesz tego zrobic :D ahaha

fiku mikuuu babką nie jestem czy to oznacza że nie powiniennem się udzielać w założonych przez Ciebie tematach ?

heloizo, nie znam Cię, ale przypuszczenie, że jestem gruba to śmierć dla naszej wspólnej konwersacji :D:D --------- DG, udzielaj się, po prostu nie mam ochoty na nic więcej.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - bycie stara panna wcale nie jest takie zle.

Gość heloiza99
jak to możliwe, że Ty mnie nie znasz, a ja znam Ciebie? przypuszczenie wzięło sie stąd, że ktoś wyżej coś tam o tym napisać, i mysłałam, że to o Tobie lub do Ciebie. pewnie nie doczytała, sorry