Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernank

i nadal Żydki się wściekają a z Polski nie zamówili nawet kilogram wołowiny

Polecane posty

Gość bernank

od lat, importują z Hiszpanii i Portugalii wołowinę a teraz Polskę straszą konsekwencjami PILNE: polski ambasador wezwany do MSZ Izraela IAR - Świat 16 Lip 2013, 23:57 16.07.2013 (IAR) - Ambasador Polski w Izraelu został wezwany do MSZ w Jerozolimie - dowiedziała się Informacyjna Agencja Radiowa. Władze Izraela zażądały od dyplomaty wyjaśnień w sprawie ustawy o zakazie uboju rytualnego. Informację o wezwaniu ambasadora potwierdził w mailu przesłanym IAR rzecznik MSZ w Jerozolimie Yigal Palmor. Informacyjna Agencja Radiowa/IAR/Wojciech Cegielski/dyd

Gość gość
antysemita :o

Gość gość
O nie co Zdun tu robi!

Gość gość
W Polsce jestesmy,nie w Izraelu. Oni robia u siebie co chca,a my nie mozemy? Uzyskalismy niepodleglosc juz dawno. I to nie raz!

Gość gość
i jak tutaj nie zostac w takim przypadku ANTYSEMITA ;( Ten narod jest jakis p*****lniety - wiecznie zgrywaja jakis biedaczkow skrzywdzonych przez los, a tak na prawde maja sie z***biscie ;/

Gość gość
żydostwo cholerne nadal sie tu panoszy, trzeba zrobic z tym porzadek 😠

Gość gość
Żydy yebane traktuja polskę jak swoje terytorium , w Usa albo Szwajcarii godza się na na to a w Polsce nie nienawidzę tego robactwa, wyplenić jak szczury , nigdy nie byłam antysemita ale teraz jak widzę jakie warunki stawiają nam Polakom , i chca zmieniać prawo to sie wściekłam VON !!!!

Gość gość
Mój ojciec mówi to samo

Ja zawsze osoba umiarkowana, stroniaca od wyglaszania radykalnych pogladow, ale oni przeginaja, nie da sie ich ani zrozumiec ani tolerowac. Latke antysemity naklejaja wszystkim tak ochoczo jak im kiedys zolta gwiazde. Maja na swoim punkcie obsesje, sa skrzywieni z nimi sie po prostu nie da rozmawiac.

Gość gość
Dlaczego żydowskie MSZ ingeruję w niezależne decyzję Polskiego rządu? Dlaczego np. tureckie albo irańskie a może nawet saudyjskie MSZ nie ma do nas żalu że im odcieliśmi rynek mięsa rytualnego?????????