Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćaga
Elimyślałam o tej hybrydzi która robiłam w tamtym roku z Czanką. Isanity z asylum Veruna insanity nie jest dla mnie za słabę tylkomoże troche za nudne :-P potrzebuje troche silowych insanity to gółwnie cardio i interwały a hybryda jest ułozona i siłowe i cardio

Gość gośćeliza
Podeslij link? Ja w listopadzie trenuje w domu Niestety ale musze miec sile 3 razy w tygodniu Ale mi sie chce spac o matko Wczoraj Najadlam sie cukierkow.dzisiaj juz wracam do diety a od jutra do poprzedniej wagi Ide po 55kg wagi. Nie ma bata

Gość agazgaga
Eliza ile? 55? Nie za mało przy budowaniu mięsni? Nie no ok tez bym tyle chciała hahahaha :-P. Narazie mam cel do końca roku 57kg https://www.google.pl/search?q=hybryda+insanity+asylum&espv=2&biw=1680&bih=949&tbm=isch&imgil=lazmZPjUCeSD-M%253A%253BLmJarXmgVVNZPM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.michaelparhamfitness.com%25252F&source=iu&pf=m&fir=lazmZPjUCeSD-M%253A%252CLmJarXmgVVNZPM%252C_&usg=__2i2u79pRWj241dL0jnUxrMuEJiM%3D&ved=0CDcQyjc&ei=Rz5TVOfRO5Thas-WgpgP#facrc=_&imgdii=_&imgrc=lazmZPjUCeSD-M%253A%3BLmJarXmgVVNZPM%3Bhttp%253A%252F%252Fmichaelparhamfitness.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F09%252FInsanityAsylum-Hybird.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.michaelparhamfitness.com%252F%3B523%3B754

chyba wyslę ci na fejsie rozpiskę hehe bo tutaj troche ten link długi hehe Nie wiem czy ci podpasuję bo tam nie ma duzych cięzarów :-P

Gość gośćeliza
Codziennie cardio nie bede robic na pewno Pozmieniam troche Wysle ci rozpiske na tydzien. Ojej ostatni dzien pazdziernika. Ale sie najadam

Gość gośćeliza
Dieta super Trening: z moim w parku,total body beast 38min plus 15 min core piyo i troche tanca A wy? Dobranoc

Gość Veruna
Hej Laski jestem na starych smieciach wiec wiecej czasu w robocie:) Aga jak tam? ruszasz z hybryda? Ja pozostaje przy insanity z pierwszego miesiaca w grudniu bede przeplatac insanity z silowymi i skakanka Lajtowo cwiczysz jeszcze czy popadlas w lenistwo? u mnie dzis plyo:)

Gość fithotbabe
u mnie wczoraj NIC bo w niedziele skonczylam impreze o 2:30 w nocy i na 5 wstawalam do pracy. Ale dieta super. Dzisiaj po zajeciach o 22 pocwicze sile asylum. Zmotywujcie mnie !:)

Gość Lajtowo
Cześć dziewczyny. Przyszłam się wyspowiadać. Nie ćwiczyłam od ostatniej chalean. To najdłuższa przerwa od roku. Wyglądam fatalnie. W lecie więcej piłam, teraz chyba przez to że nie piję zatrzymuje mi wodę i jestem opuchnięta. Oczywiscie mam momenty że wydaje mi się że wyglądam ładnie, ale ogólnie okropnie się czuję z tym że nie ćwiczyłam. Kilka było powodow: 1) bolące kolano po tym wypadku sierpniowym 2) bolący staw skokowy po wypadku wrześniowym, a propos jestem w trakcie zalatwiania odszkodowania 3) klasówki klasówki klasówki etc. 4) gitara na która znajduję ledwo co czas 5) kulam sobie procesor gitarowo wokalowy i ho już drugi dzień obczajam na słuchawkach i chodzę jak głucha 6) nowy chłopak jest co tydzień i mam już ochotę to zakonczyć, bo zabiera mi za dużo czasu wiem jestem trochę dziwna 7) różne dziwne rzeczy do zrobienia w pracy czyli poza pracą kółka korki papierologia 8) byłam przeziębiona 9) myślałam że jestem w ciąży i byłam załamana 10) próby z zespolem Tu by było w miarę wszystko. Od jutra biore się za siebie. Mam jutro urodziny. Pilnie przeczytałam co napisalyście i jestem już z wami. Muszę sobie jakiś grafik zrobić, bo nie ogarniam. Jutro napiszę co cwiczylam :D

Gość fithotbabe
Lajtowo happy birthday to you , happy birthday !!! Wszystkiego dobrego kochana! Raz w tygodniu chlopak nie jest zly. Wazne zeby miec kolo sie kogos bliskiego. Moj obceny to samo, 2 razy w tygodniu i srode pozytkujemy na bieg, czyli razem dbamy o siebie. Moze zaciagnij swojego do sportu, fajnie jest robic cos fajnego razem, a nie tylko siedziec i rozmawiac o byle czym

Najwiekszy blad jaki robilysmy i dalej robimy to nie jemy wystarczajaco. Dlatego czas porzadnie sie za to zabrac. Ja po moich lekcjach wracam z optymizemem- musimy jesc wegle!!!Zdrowe wegle, to samo wegle , wegle po treningu najszybciej jak mozemy, nie zadne bialka- to nonsens. ___Utrata wagi moze oznaczac utrate miesni. A wiec dziewczyny-- musimy sie pozbyc obsesji sprawdzania wagi CODZIENNIE ( w moim przypadku), skupic sie na zdrowym odzywianiu i cwiczyc to, co lubimy. Zgoda?:)

Gość madzia 22
Intensywny wysiłek pomaga naprawdę dużo spalić, ale trzeba mieć kondycję. Ja chodzę do Saturn Fitness na Targówku w Warszawie i cały plan ćwiczeń układa mi trener personalny, a później jeszcze ćwicz ę z grupą na zajęciach fitness.

Gość Veruna
Hej Lajtowo wszystkiego naj naj:** duzo usmiechu i samych powodzen:) sto lat!!!!! ja dzisiaj mam wolne bo po pracy ide do lekarza od jutra jade na nowo z insanity Lajtowo masz bardzo aktywne zycie:p nie dziwie sie ze brak Ci czasu jak jestes zadowolona z sylwetki to chyba wystarczy jak bedziesz cwiczyc 3 razy w tyg. Aby podtrzymac efekt. Aga jak tam? Zyjesz?:p

Piernicze.....mala zmiana....nie robie insanity, zaraz mnie zlinczujecie heheh ale nie mam powera nie pociaga mnie to i mam wszystkie wymowki swiata aby tego nie robic:/ tak wiec bede mieszac bede robic insanity, bede robic jakas sile, bede skakac na skakance bede cwiczyc z jillian chodakiem cassey cos z gazet poszperam;)bede cwiczyc to na co mam ochote nie bede sie zmuszac do niczego bo tak naprawde pozniej wielka dupa z tego wychodzi i mi sie nie chce, a chcialabym miec radosc z treningu tak jak kiedys, nie bede cwiczyc dla spadkow a dla przyjemnosci a jak beda spadki to jeszcze wieksza radocha:p co bedzie to bedzie....ale nie bede sie pakowac w zadne plany:p

Gość wikia
Elizka dzięki za rady ale napisałam wyraźnie ze nie mam zamiaru pisac o tym na forum, będę wdzięczna jesli zedytujesz posta żeby nie było po tym śladu, dzięki:)

Dziewczyny, wróciłam po 12 godzinach z pracy i pocwiczylam, na ręce 15 minut ale z obciążeniem tylko po 1 kg, bo stwierdziłam że muszę mieć jakiś rozruch. 10 minut na nogi z 0,5 kg i 10 minut hula hop. Tak się zapuściłam że przez 2 tygodnie też nie krecilam, a przecież tu z******ty masaż, to nic, jak poćwiczę miesiąc to znów będę mieć talie osy. Veruna masz rację, może wystarczy mi mniej razy w tygodniu. W czwartek i piątek odpada, bo jest u mnie chłopak. Więc zostaje sobota wieczór, niedziela rano, poniedziałek wtorek sroda po 19. Dam radę. Dzięki dziewczyny za życzenia :) idę się kąpać i do spania. Padnięta ale szczęśliwa. Muszę się teraz pilnować i ćwiczyć regularnie :)

Gość gośćeliza
Ja dzisiaj cvx Dieta super. Troche mniej niz planowalam ale nadrabiam szklanka mleka z miodem Wiecie co czytam w ksiazce ze trzeba jesc koniecznie po treningu ,najdzybciej jak mozna i najlepszy recovery drink to mleko. Pozwala zbudowac miesnie i schudnac. Najlepszy uklad bialko i wegle Dobranoc

Gość fithotbabe
Morning;-) Jak tam?Aga cos milczy Ja dzisiaj mam zajecia do muzyki wiec da nam wycisk na pewno Rozmawialam z chlopakiem. Musi sie za siebie siebie wziazc.

Gość Veruna
Hello:) mam chwile przerwy i sie zastanawiam co dzis odpalic???? Z jednej strony przydaloby sie insanity a z drugiej....cos innego;) hahah i nie wiem co wybrac:p korci mnie cassey ho albo jillian trening killer buns jak nie myle nie wiem na ktory sie zdecydowac hehehhe chyba bede losowac:p pewnie sie zdecyduje wieczorem Aga jak cwiczenia?? Wiem ze mozesz nie miec czasu ale daj znac ze cwiczysz i nie zresz:) bede plakac chyba....jutro piatek ahhh jaka radosc na bank sie porycze jutro :D:D:D:D:D:D

Gość Lajtowo
Od dziś znów jestem singielką. Ale mam ludzkie użycia, bo mi jest straszliwie smutno. Pocwiczylam dziś lajtowo podobnie jak wczoraj, pół godzinki. Zabieram się za siebie. Może tym razem usa mi się zbliżyć do 60 kg? Jest niezmiennie 64.

Lajtowo jak nie ten to inny, Ja wlasciwie mam swojego juz, idzie powazniej ale czasem mysli uciekaja do wiecie ...starego:( takie to zycie jets niestety Dzisiaj nic madrego nie napisze. wrocilam ze szkoly, ide spac.

Gość fithotbabe
zrobione: abs core + Cardio Power Balance- insanity zmeczona, ale szczesliwa. ide do pracki

Gość fithotbabe
Jak tam dzisiaj?? Cwiczycie cos?

Gość Veruna
Ja dzis nie cwicze jutro robie jillian no more truble zone jakos tak wiadomo o co chodzi:p wiecej napisze w pon papapa

Ja tez wczoraj nie cwiczylam,troszke tylko w szkole. Dzisiaj ja i aga robimy Pure cardio. Veruna przylaczasz sie???

Gość agazgaga
Ja piernicze dziewczyny sorry myslałam że tu już nikt nie zagląda i tez nie zaglądałam ale juz będę. Muszę troche nadrobic pisanie. Veruna mam tak jak ty z tymi cwiczeniami nic mnie nie pociąga :-(. Dziś robię z Elizą Pure cardio Eliza jak tam zrobione?

No i co zaczęłam pisać i znowu cisza :-( chyba mnie nie lubicie :-P Jestem po pure cardio zalewam sie potem hehe kalorie spalone podczas treningu 345 puls dochodzący do 190 (nie wiem czy to zdrowo? Eli znasz się na tym?) Mam nadzieję że to wysokie tętno gwarantuje mi spalanie jeszcze długo po treningu bo 345 to nie jest wynik który by mnie zadowolił :-(