Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyszkaM

Nie dostałam sie na studia... I okłamuje wszystkich.

Polecane posty

Gość MyszkaM

Byłam bardzo dobrą uczennicą i miałam ekstra średnią... NIESTETY słabiej niż myślałam poszła mi matura, nie wiem jakim cudem.... i nie dostałam się na studia. Jestem na liście rezerwowej na ok 90 miejscu niby to i tak wysoko i mam duże szanse ale OKŁAMAŁAM koleżanki i wszystkich ze się nie zapisywałam na studia w ogóle i robię rok przerwy po maturze... Wszystkich okłamałam... Głupio się czuje, ale trochę bezpieczniej wiedząc, ze jeśli nie dostane się z listy rezerwowej to nie dam im tej satysfakcji ze się nie dostałam. Wiem że gorsze koleżanki lepiej trafiły w maturalny klucz i dzięki temu są przyjęte .... Czy to dobrze, że ich wszystkich okłamuje? Tak mi wstyd...

Gość gość
a gdzie chcesz pójść na studia?

Gość gość
przeciez latwo jest sprawdzic czy zapisywalas sie.

Gość MyszkaM
jak mogą to sprawdzić??????????? no to teraz mi dowaliłeś... POWAŻNIE WSZYSTKIE KŁAMSTWA WYJDĄ NA JAW...?

Gość gość
Nie powinnaś ich oklamywac pomysl co im powiesz jak dostaniesz się z listy i to w tym roku

Gość gość
To, że w internecie nie masz informacji o innych osobach, które się zapisały na kierunek to nie znaczy, że na liście osób przyjętych wiszącej na tablicy w uczelni tych nazwisk nie ma :) Sama się zdziwiłam kiedyś, że w internetowej rekrutacji nie mam dostępu do innych nazwisk a gdy byłam na uczelni to wisiała lista osób przyjętych i nie przyjętych z punktami.

Gość gość
no pewnie ze wyjdą. ale głupia jesteś. niby jestesmy w tym samym wieku ale inteligencja to ty nie grzeszysz :D

Gość MyszkaM
o kurde! ale sie ośmieszyłam... myślałam, że najwyżej lista będzie peselami...

Gość gość
aha i nie pisz ze oceny swiadcza o inteligencji bo jak widac wiedzy w glowie masz zeroooo

Gość MyszkaM
uff wygląda na to że ewentualne listy pojawiają się tylko z numerem pesel zamiast imienia i nazwiska

Gość gość
a na co składałaś?

Gość gość
Olej koleżanki i idź na prywatną uczelnię. Większość z nich to lipa, ale ja idę na ALK, a to najlepsza uczelnia w Polsce. Lepsza od esgiehu i całej reszty bo jedyna z Polski, która się liczy za granicą. Poza tym, studiują tam najfajniejsi ludzie a nie jakiś plebs, jak na państwówkach ;)