Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ludzie są żałośni

Dlaczego ludzie są żałośni i nie mają swojego życia?

Polecane posty

Gość gość
Za darmo, ewentualnie możesz sobie bez celu pojeździć na rowerze w te i nazad i gapić się na drzewa trawę i np.zalew jak bezmózgie yeti:(

Gość kalambury1234
od kiedy tacy tolerancyjni jesteście? ja przyznaję bez bicia: mocno grubi są obrzydliwi nie ma co sie oszukiwać są obrzydliwi każdy kto uważa inaczej zaprzecza rzeczywistości

Gość gość
Niech każdy pilnuje własnej d**y, a nie cudzej.

Gość najgorsze są babki i faceci
na emeryturze, większość nie ma żadnego hobby, celu i tylko chodzi na plotki i kupuje durne gazety o życiu sławnych gwiazd. ludzie po 60 roku życia to główny target takich gazet jak Fakt czy Życie Gwiazd

Gość !kropeczka!
oj tam takie chude patyki też są straszne laska co przy wzroście 175 waży 40 kilo i sama skóra i kości i wychudzona kostuchowata twarz jest nawet gorsza od takiej co waży 80 kilo

Gość gość
jasne nienajgorsze są babki i facecich babcie z**********ą, najlepiej w kamieniołomach, a nie bąki zbijają -jak będziesz w ich wieku, to zmienisz zdanie

no taka prawda pójdzie taka do kościoła i obgada z psiapsiółką jakąś inną potem nasłucha sie radia maryja i powoli zatraca zdolności myślenia przykład: coraz częściej babcie nabierają się na tzw. wnuczków- obcych ludzi co do niej dzwonią gdyby babcia chodziła do klubu seniorów, miała jakieś zainteresowania i utrzymywała aktywność umysłową to nie dałaby się nabrać na takie głupoty. niestety większość babć wybiera kościół i radio maryja które szerzy wrogość wobec ludzi

były badania, że np. nauczyciele później zapadają na demencję i choroby starcze związane z umysłem. a nie, taka babka- 60 lat poszła na emeryturę całe życie na bazarze sprzedawała, nie kojarzy literek, nie ma pojęcia co się na świecie dzieje- właśnie takie zostają dewotkami i potem daja sie nabierać na fałszywych wnuczków.

Gość love&peace
to ja mam chyba szczęście, nic mnie nie denerwuje i jestem szczęśliwa. Babcie dewoty pewnie istnieją, ale mi się żadna nigdy nie naraziła, żaden grubas mi nigdy kanapki nie zabrał, ani nie przysiadł plecaka w autobusie, ignorantów omijam z daleka, świat jest piękny!