Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewien chłopak narysował mnie...czuję się zażenowana...co zrobić?co byście czuły

Polecane posty

Gość gość

co byście czuły na moim miejscu? chłopak (nie mój, taki niedawno poznany znajomy) bierze moją fotę z fejsa i zaczyna mnie rysować :O wysłał mi taki rysunek a ja poczułam sie strasznie :/ nienawidzę mojej twarzy, mam kompleksy i rzygac mi sie chce jak widze cos takiego, on ładnie rysuje, ale moglby narysowac coś/kogoś innego...wkurzyłam się i czuję niesmak... a on chce sie spotkać, a ja go bardziej traktuje jak kolege i dopiero poznawałam a on mnie jak Jack Rose z Titanica :D :O :( poproszę go żeby nie rysował mojego tragicznego ryja ;(

Gość gość
Widać że chłopak wrazliwy i chce być miły :) a gdybyś nie była ładna i mu sie nie podobala, to by Cię nie rysował.. może daj mu szansę? i skończ z glupimi kompleksami!

Gość gość
problem jest taki,że ja go poznałam gdzieś na początku czerwca, ale sie nie odzywał i wtedy poznałam kogoś innego i teraz się w tym innym zakochałam, a ten nagle sobie wrócił...zresztą wcześniej nic nie czułam do niego, to było bardziej z rozsądku.sama nie wiem co robić...fajnie by było taki oddany chłopak, ale czy trochę nie przesadza...

Gość gość
A on wie że ty z kimś jestes?? Na twoim miejscu podziękowałabym ładnie i frzuciła na fc zdjęcie z chłopakiem. Skoro przegląda twój profil to pewnie do niego dotrze. Chociaż ja nawet będąc w związku poczułabym się bardzo dowartościowana takim aktem i nawet bym pokazała swojemu żeby wiedział że innym też się podobam i że czasami faceci mogą do mnie zarywać :D

Gość gość
ja z tym innym nie jestem, nie mam chłopaka, balabym sie jego reakcji, jest dobry i porządny, mogłam z nim być, ale wyszło jak wyszło...serce nie sługa, a mnie to nie doawartosciowało...musiał ogladac moje foty wiele razy i sie długo przyglądać żeby tak odzworocwać dokładnie ;/ wolę jak ktos mi sie przylgada na żywo a nie moim obrazkom...strasznie sie czuję ;( w dodatku on powiedział,że da mi rysunek jak sie spotkamy na żywo, a ja nie wiem czy chcę się spotkać, zakochałam się w innymm

Ucieszyłabym się. Przecież to jasne, że mu się podobam i chce zrobić na mnie wrażenie. A do tego to artysta:D

Gość gość
daj linka ocenimy jego sztuke

skoro cię narysował to nie musisz być taka brzydka (chociaż sama się tak czuje i nikt tego nie ukrywa ) ja bym np. chciałabym aby ktoś mnie narysował daj mu szansę jeśli jest ładny i miły i daj przede wszystkim sobie szanse